ה"י 13.1.09

Guid

New member
אגב, מירוץ ל70,

מישהו יודע אם קשת ברמה 52 יכול להרוג בוודוס בקצב סביר ומספק? כי כשמדובר במירוץ ל70, הדרך המהירה היא בהחלט לא המייז...

פשוט! באמת, הסבר:

זה באמת הפיקוי הכי פשוט שיש. רק צריך לזכור את הסדר: יש 16 חדרים בסה"כ, הם מסודרים בצורה מעגלית, כאשר מדלגים על חדר מס' 16 בספירה. לדוגמה: 1+3=4, אבל 14+2=1 רק מחדר מס' 9 אפשר להגיע לחדר (שהוא היציאה)16, וממנו בחזרה ל 9. בכל חדר פרט ליציאה יש 3 פורטלים: הימני הוא 3- האמצעי הוא 7+ השמאלי הוא 4+ לוקחים את מספר החדר הנוכחי, מוסיפים (או מחסרים) את המספר לפי הפורטל- וזה החדר שתגיעו אליו. לדוגמא: כדי להגיע מחדר 10 לחדר 7 הולכים לפורטל הימני, כי 10-3=7 כשרק התחלתי לעשות את הפיקיו הזה לקחתי פתקים, כתבתי עליהם 3-, 7+, 4+ והדבקתי למסגרת של המסך, מתחת לפורטל המתאים. אחרי כמה סיבובים בפנים כבר תזכרו בע"פ איך מגיעים מחדר לחדר. המטרה היא להשיג כמה שיותר קופונים (כל קופון שווה 50 נקודות). כל המפלצות בפיקיו מפילות קופון בודד, פרט למפלצות הענקיות בחדרים 6 ו-7 (אלו מהמבוך בדרך לבלרוג) שמפילות 50 קופונים. החדר הראשון שמגיעים אליו והאם המפלצות יפילו קופונים או לא נקבע באופן אקראי. קבוצות חלשות מאוד הולכות יחד לשני החדרים, אבל רוב הקבוצות מתפצלות בין שני החדרים (6,7) ונפגשות ביציאה. לוחמים ובנדיטים חייבים קלריק צמוד בשביל הפיקיו הזה, כי הממזרים האלו פוגעים חזק. קשתים וסינים לרוב יכולים לקחת לבד חדר (למרות שקלריק זה תמיד טוב). עשיתם לי חשק :) בקרוב עם הקשתית :)

ReallyWrong

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אז בתור קלריקית אני בעיקר נדבקת לאנשים ועושה להם HEAL ואז רודפת אחריהם עד 16?

כן, בעיקרון

ושמה MG כי כל מכת קסם של המפלצות האלו מורידה ~800 HP. בתור קלריקית צעירה מתתי כמה פעמים עד שלמדתי שאני חייבת לשים MG, אחרת שניה של פספוס או לאג קטן גומרים אותך.

ReallyWrong

New member
כן, בהתחלה נכנסתי רק עם Invinc

ואז חטפתי מכה אחת וישר היל וMG שורף MP אמנם, אבל..

Guid

New member
לול. מרשים ביותר~

נעה, אפשר להכתיר אותך כשולפת המהירה ביותר בפורום! /tapuzforum/images/emo3.gif

ReallyWrong

New member
תכתירו את אמא שלי!

סוף סוף היא הגדילה לנו את המהירות ועכשיו אני יכולה לרפרש כמו שצריך

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo47.gifאמא של נעה!/tapuzforum/images/emo47.gif

אינטרנט מאוד מהיר זה שולט~ D: