ה"י 13.1.09

assasian

New member
ה"י 13.1.09

אתמול נסעתי במטוס
מ37 ל38!!!(37 מעפן)סוף סוף גמרתי לעלות בהסט!(HASTE)ויש לי מראה חדש!!!!!!(מקאש)מעכשיו אני יקנה שינוי שם ל"השנב השטן")באנגלית זה היה קשה לשרוד ב37! וווואולי אני לא אשנה את השם חחחח למי שב37 זהירות!
היא קשה עכשיו תרדו עוד עוד נספור עד 5 1 2 3 4 5 יאללה תמזלטו אותי

D amaged R oses

New member
גלעד מזל טוב על 38!!!

ועל מיקסוס הייסט, סקיל ממש כייפי ושימושי!
יאללה עוד 2 רמות 40! כדאי לך לעשות קרניבל פיקיו אם אתה מסתדר.. זה מעלה אחוזים מהר שעושים TW [TRADE WINS החלפת נצחונות] והקאש החדש יפהפה! אמרתי לך כבר במייפל

icy woman

New member
חחח...

הוא כל הזמן ב CPQ... גלעד- המראה שחלך מקסים, אבל אולי כדאי שתצלם ותשלח, שייראו על מה אתה מדבר

Guid

New member
מזל טוב! ^___^

גם אני נתקעתי הרבה זמן ברמה 37. מצחיק~ D:

deisy

New member
../images/Emo6.gifמזל טוב!!! ../images/Emo99.gif

יללה תעלה לנו תמונה! רוצים לראות את הקאש החדש!
go go go 40 קרוב מתמיד!!!

מזל טוב! ../images/Emo6.gif

אני לא מיקססתי הייסט עד רמה 52
זה סקיל כיפי. שים תמונה של המראה החדש שלך :)

ReallyWrong

New member
הכי כיפי בעולם../images/Emo99.gif

ובדר"כ באמת ממקססים הייסט בסביבות 50-52 כי קודם כל ממקססים קריטיקל כדי להתחזק.. וקצת מאסטרי בשביל הקריטיקל וקצת בוסטר בשביל שיהיה ו..יוצא (;

Guid

New member
וואי! איזה חמווווד! *___*

יצא ממש ממש יפה! /tapuzforum/images/emo9.gif

ReallyWrong

New member
סוף סוף גם לי יש!

51
אחרי עשרות פיקיויים, ומוות אחד, ועוד עשרות פיקיויים.. התחלתי אתמול עם 28% והחלטתי ש'היום אני עולה!' וחרשתיייייי על CPQ ודווקא כשמצאתי פארטי נורמאלית סוף סוף, הייתי על 90%..
בקיצור הייתה רמה מייאשת.. לפחות אפשר להתחיל לספור לפריסט? עכשיו lmpq, מחכה שידיד שלי יחזור מהפעולה כדי לעזור לי להבין את הפיקיו הזה.. מקווה שאני אוכל להרוג משהו בכלל.

deisy

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

go go go הפריסטיות מתקרבת
lmpq הוא הפקיו הכי פשוט והכי מעצבן בעולם
אבל אני לא קנה מידה כי אני לא אוהבת פקיויים בכלל.. תהני! ואם את צריכה משהוא את יודעת למצוא אותי

ReallyWrong

New member
פשוט? קצת הלכתי לאיבוד ../images/Emo178.gif

מישהו הציע לי פארטי בלודי ואמרתי לו שאין לי מושג מה עושים ושבטח אני אדפוק לו את הפיקיו, אבל הוא המשיך לשלוח הזמנות אז אישרתי ואמנם רק עקבתי אחריו ועדיין איכשהו הצלחתי ללכת לאיבוד ואחרי כמה פיקיויים נמאס לי.. למרות שעשיתי 10% בכלום זמן, וכזה.. כסף
אני אחכה לידיד שלי שיסביר לי כמו שצריך כי אמאלה. הזכרתי כבר שאני שונאת שונאת שונאת פיקיויים חדשים?
ותודה על הכל

Guid

New member
אוי, מייז... /tapuzforum/images/emo4.gif

אני ברמה 52, אז אני גם חדש בזה. אבל נעה, זה פיקיו באמת פשוט. מישהי שם נתנה לי עצה- אם רוצים להגיע לחדר של היציאה, הולכים תמיד על האמצע חוץ מבחדר 5 שהולכים בו על השמאלי. זה עובד. נסי לשים לב למספרים של החדרים, זה יעזור לך. אני תוך יום כבר זכרתי הכל, זה רק נראה מסובך~ D: מה שכן, זה פיקיו משעמם ברמות על!!! T...T

ReallyWrong

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

דווקא לא ממש שעמם אותי, הוא מהיר כזה וצריך לשים לב הרבה
בטח אני אחזור בי עוד מעט.

לבנדר א

New member
וואו, הוא לגמרי מבלבל בהתחלה!

הלכתי לאיבוד כל כך הרבה פעמים... וממש מבאס שמישהו צריך לחזור אחורה להדריך אותך. אבל לא צריך להתייאש, פשוט ממשיכים עם זה, משחקים עם זה, משוטטים ולאט לאט עולים על קיצורי הדרך. הרגשתי כל כך מרוצה בכל פעם שסיימתי PQ תוך דקה-שתיים ועברתי חדרים ברגע בלי להתבלבל. זה מגיע.

ReallyWrong

New member
חח ידיד שלי עכשיו במרוץ ל70 גם,

ואני קלריקית אז אני לא אמורה להיות מטרד
אני פשוט.. אדבק אליו קצת עד שאני אקלוט את זה. תודה, אגב

למעלה