ה"י 12.9

miss_t

New member
../images/Emo140.gif תתעודדי

עכשיו את יודעת שבדר"כ מי שקונה מציע מעט מאוד מי שמוכר מבקש יותר וכן, הCLAW הזו בהחלט הייתה שווה הרבה. לא סוף ההעולם. אני כמעט בטוחה שכל אחד בפורום מכר/קנה בעברו בהפסד. ככה לומדים

ReallyWrong

New member
באסה.. דווקא כשאני צריכה את הכסף

לא בא לי להמשיך לבלות את החיים שלי אצל החתולות עם כל הKSלרים
טוב נו, יש לי עוד חפצי מייפל.. נקווה שאני אוכל לעשות מהם קצת כסף ומהסקרולים. חבל שאין לי כוח לבדוק כמה הם שווים

ReallyWrong

New member
תודה :)

נשקים: Blood Snowboard, 78 ATK [רמה 60] Emergency Rescue Tube, 75 ATK +150 HP [רמה 60] Maple Sword 46 ATK, 20 ACCURACY [רמה 35] Maple soul singer, 59 ATK, 30 ACCURACY [רמה 43] Maple shine wand, 52 WEP ATK 84 MAGIC ATK, INT +1, +99 HP +98 MP [רמה 64] והוא מופיע בצבע כחול, אם זה משנה משהו Maple lama staff, 41 WEP ATK 60 MAGIC ATK, +100 HP +46 MP [רמה 43] Maple dragon axe, 68 ATK +3 STR +30 ACCURACY [רמה 43] Maple doom singer, 70 ATK +5 STR +30 ACCURACY [רמה 43] Maple scorpio, 67 ATK +3 STR +32 ACCURACY [רמה 43] Maple crossbow, 60 ATK +7 Speed 45& knockback Maple crossbow, 58 ATK +7 Speed 45& knockback [רמה 43] סקרולים: Helmet for DEF 60% Helmet for DEF 10% Overall for DEF 10% Dark- Overall for DEF Shoes for DEX 60% Shoes for speed 100% Shoes for speed 60% Shield for DEF 10% Cape for MP 100% Cape for STR 100% Dark- Cape for DEF Pet equip for speed 60% Dark- Bottomwear for DEF הצטברות של 50 רמות.. עצוב מקווה שלא הפצצתי אותך חח, תודה רבה רבה מראש

miss_t

New member
אוקיי

טוב, אלו ההשערות שלי למחירים אחרי בדיקה בבאסיל, הכל יכול לעלות פחות או יותר. תמיד שווה לך לנסות לבקש יותר ואם לא אז לרדת במחיר, בהצלחה
נשקים: Maple Sword 46 ATK, 20 ACCURACY [רמה 35] - מתחת לממוצע (ממוצע הוא 48)- כך שבסביבות 500K Maple soul singer, 59 ATK, 30 ACCURACY [רמה 43] - מתחת לממוצע(60)- בערך 300K Maple shine wand, 52 WEP ATK 84 MAGIC ATK, INT +1, +99 HP +98 MP [רמה 64] - הוא מופיע בצבע כחול כי הוא מסוקרל- אני לא יודעת כמה SOLTS פנויים יש (ואני מניחה שעל שאר החפצים יש מקומות פנויים)- אם יש לו מקומות פנויים הוא שווה מעל 2 מיל(אפילו יותר)- תבדקי ותעדכני. Maple lama staff, 41 WEP ATK 60 MAGIC ATK, +100 HP +46 MP [רמה 43]- מעל הממוצע(58)- בסביבות ה2.5-3 מיל Maple dragon axe, 68 ATK +3 STR +30 ACCURACY [רמה 43]- ממוצע - בסביבות ה800K Maple doom singer, 70 ATK +5 STR +30 ACCURACY [רמה 43] - מעל הממוצע(68)- אמממ בסביבות 1.3מיל Maple scorpio, 67 ATK +3 STR +32 ACCURACY [רמה 43]- מתחת לממוצע(68)- 700K בערך Maple crossbow, 60 ATK +7 Speed 45& knockback את יכולה למכור 800K או יותר (ממוצע) Maple crossbow, 58 ATK +7 Speed 45& knockback [רמה 43]- מתחת לממוצע 500K סקרולים: Helmet for DEF 60% Helmet for DEF 10% Overall for DEF 10% Dark- Overall for DEF סקרולים של DEF נמכרים בסביבות ה100K Shoes for DEX 60%- 500K Shoes for speed 100%- את זה אפשר לקנות בחנות אאל"ט- לא נראה לי שיקנו את זה Shoes for speed 60%- 500K Shield for DEF 10%- לא שווה כל כך, אין לזה ביקוש, פחות מ50K נראה לי שאת שני ה100% גם אפשר לקנות מחנות- לכן לא יהיו שווים יותר מ200K- שווה לבדוק את זה... Cape for MP 100%- Cape for STR 100% Pet equip for speed 60%- לא נקנה- תני מתנה לחברים עם חיות
לא ציינת אחוזים, בכל מקרה- הם לDEF- אני מניחה שהם גם לא שווים הרבה.. Dark- Bottomwear for DEF Dark- Cape for DEF לא נקנים כל כך- מחירים בסביבות 100-300K Blood Snowboard, 78 ATK [רמה 60]- Emergency Rescue Tube, 75 ATK +150 HP [רמה 60]

ReallyWrong

New member
הDARK SCROLLS הם 30% כולם

והנשק מייפל הכחול לא מסוקרל-ככה קיבלתי אותו. יש לו 7 סלוטים יכול להיות שהוא פשוט עם סטטים ממש טובים? שווה לנסות למכור כבר עכשיו או לחכות שיהיה לי מספיק נקסון קאש לחנות? המון תודה. אם יש משהו מהרשימה שיכול להיות לך מועיל תרגישי חופשי לבקש חח. ובכלל אם יש מישהו מכאן שרוצה לקנות את אחד הדברים שיגיד, אני נוראית במכירות וכמה שפחות יותר טוב

כשהוא כחול ונקי זה אומר שהוא ממש טוב

זה אומר הרבה כסף.... ד"א הלפרצ'ונים נמצאים באזור החדש כל המ שתריך זה ליהיות מסוגל לשאת בנזק של 2.7K או עם דארק סייגט יש מפה שכשניכנסים לפורטל הראשון (זה ששי חמישה פורטיל אחד בכל קצה ואחד באמצע ) אז הולכים לימני התחתון ושם יש מםלצות שעושות 2.7K ויש שם מאין עמוד כזה שהוא פורטל נסתר מוביל למקום עם 3 לפרצ'ונים וספאון ממש טוב ללפצ'ון יש 2.8K חיים והוא נותן 135 EXP (יחס טוב יותר של EXP-HP מהחתולים) והם לא זזים... מפילים 500-800 בצורה הראשונה ו - 800-1100 בצורה שנייה (בעצם זה הפוך כי הצורה הראשונה מפילה יותר אבל את מבינה נכון ? ) זה הכסף הזה שתוקפים בקיצור XD

ReallyWrong

New member
נראה לי שאני אחכה כמה רמות איתם..

כרגע אני מעדיפה ללכת רק למקומות שיש בהם דברים שאני הורגת במכה, מקסימום שתיים ואני אהרוג אותם בשתיים-שלוש, עוד קצת :) אבל תודה!
ויש לי אמנם רק 1500 חיים אבל דארק סייט..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אווו!!

זה אומר שאני יכולה ללכת להתאמן עליהם!! יש לי 2.7Kבסיביבות,אפילו יותר ואני לוחמת... ווהו! כסףכסףכסף..D: אני אלך לשם ברמות 50+ נראהלי,כשיהיה לי עוד קצת חייםורייג' במקסימום=]

Guid

New member
אני גם אחכה קצת אתם...

יש לי איזה 1.3 HP... לא חושב שכדאי לי עדיין.

XD אתה לא תלך לשם XD

עד שתוכל לעבור במפה בשלום כבר יהיו לך מפלצות טובות יותר להתאמן עליהן XD אני הלכתי לשם עם סין ב- דארק בייגט

miss_t

New member
נחמה על ההפסד במכירה הקודמת

הMaple Shine Wand שווה בסביבות ה2 מיל כשהוא ממוצע שלך הוא ב-4 בm.atk יותר! בהיידן סטרייט כתוב שהמקסימום לשרביט נקי הוא 83. את בטוחה שיש 7 סלוטים? אם כן, אז השרביט הזה יכול להיות שווה הרבה. אולי 5 מיל או הרבה יותר!

ReallyWrong

New member
יאייייי. ../images/Emo6.gif

וכן, אני בטוחה 100% קיבלתי אותו ממפלצת ולא נגעתי בו, לא סקרלתי ולא כלום

Guid

New member
גם אני מכרתי סקרול בצורה נובית...

הוא היה שווה בערך 1.5 מיל, מכרתי ב150k... אז תתעודדי, אני יצאתי הרבה יותר נוב... XD

ReallyWrong

New member
חח נראה לי יצאנו נובים בצורה שווה, תן כיף

וזה לא כזה נורא, כולה כסף. אתה יודע כמה פעמים אני מוכרת במחירים עלובים בלי לדעת?
זה פשוט היה השיא שלי, עד עכשיו אגב, מישהו יודע כמה Brown bamboo hat עם 3 לאק שווה?

MiRi XD

New member
יאיאיאי רמה 35:))))))))))))

סופסוף הגעתי ל"אזור" רמות של כל החברים שלי בMS.. כולם בסביבות רמה 35-41... כרגע בלודי.. מחפשת את הפיקיו-.- תמונה של שיחה מוזרה שהייתה לי לפני כמה דקותOO.. ויותר מפחיד שהוא עוקב אחריי F7..

IceFairy

New member
כמו שמישהו עקב אחרי הבת שלי באמוריה וכל

שניה כתב לה: i love u המוזרות לא פוסחת על מייפל חח.

Jolteon

New member
לבל 50 O0...

בפעם הראשונה אי פעם, עם הדמות שהתחלתי להתמקד אך ורק בה- הגעתי לקידומת חדשה. מעכשיו אני ברמות 5x, עם חפצים שדאגתי להשיג מבעוד מועד, מראה מגניב הרבה יותר ונזק כמעט כפול בעוצמה =] אין על זה, הרגשה שולטת. ממש כיף שרק מכה רגילה עושה נזק של 700+-, סלאש בלאסט תוקף כל מפלצת בסביבות ה1000 והפאוור סטרייק מגיע ל2100+ (השיא שלי היה 2300 ומשהו) =]]]] אה, ויש לי שני נשקים עיקריים לרמה- ליונס פאנג עם 80 אטאק וג'אפאניס מאפ עם 76 אטאק (+2 str וגם +2 dex) =] בקיצור, יום נהדר בו הגעתי לרמה נהדרת~ אני ממש שמח להשקיע רק בדמות אחת, והדמות הספציפית הזו כיפית למדי =] אמשיך לעדכן על ההתקדמויות, כמובן. תודה בהזדמנות הזו לכל החברים שעזרו בשרשור הקודם שפתחתי, אודות התמקדות בדמות עיקרית~ כל אחד ואחד מכם עזר לי. =] *lvl 50 FTW*.

למעלה