ה"י 12.9

ReallyWrong

New member
מזל טוב!

יש לך שיער מדהים, אגב

P o o f i

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo9.gif

נורא מתחשק לי לשנות את צבע השיער לכחול-ירוק, אבל שוב פעם, תודה.

ReallyWrong

New member
עליתי בסביבות ה5% חח

יום די עלוב מבחינת אחוזים במיין, אבל במיולית עליתי 30 אחוז ואתמול בלילה עליתי שתי רמות! [אחת וחצי, אבל טכנית עליתי פעמיים] ממש התגעגעתי ללעלות רמות, וזה כל כך כיף איך שהאחוזים רצים ברמות 13-14 גם על סליימים! עכשיו ההתלבטות היא אם להיות קלריק או I\L במקרה ואני אגיע לעבודה שנייה, אבל יש זמן הייתי עם המיין בNLC כדי לקנות את הWarrior Elixir או איך שלא קוראים לזה, כי זה מעלה לי את הדמג' בלאקי סבן בהרבה, וזה ממש נחמד. עכשיו אני ממש שמחה שלא חטפתי באן לפחות
וגיליתי שסאקורה סליון זה אחלה יצור להתאמן עליו! טונות כסף, אחלה דרופים והEXP.. נסבל בהחלט. זה מביא לי עשירית אחוז, או מאית, לא יודעת איך קוראים לזה [00.01] אבל כרגע יותר אכפת לי מהכסף, הרגתי איזה 8 חתולות וישר נפל לי Zard, שזה מעולה :)

חחחחח למה אנשים לא מבינים!!??!?!?

הלפרצ'ון הם הכסף האמיתי.... מה שגם הם נותנים יותר EXP ויש להם סיכוי להפיל סטילי.... רמות 40+ (במיוחד גנבים שקל להם להגיע לפורטל הנסתר) ממש טוב להם להתאמן שם

yarden41

New member
ואי יש לי עוד שאלה על דאמג' D:

אני קלריק רמה 42, הדאמג' של הוא 198 בקסמים כמובן, אבל הסקילים מורידים בעיקר 200-300 HP מהמפלצות (עוד סקילים ממוקססים) זה טוב או שצריך לשנות משו?

אני חושב שהוא תריך ליהיות משהוא כמו 220 לא?

תאמר איזה שרביט יש לך ומה הסטאטים ונראה אם זה טוב מספיק

ReallyWrong

New member
השרשור מחירים לא קופץ..><

אז: מכרתי הרגע את הMaple Kandayo שלי, 25 ATK במיל. לפי המחירים של אנשים שקונים בבאסיל, זה אחלה טרייד אבל לפי המחירים של אנשים שמוכרים בבאסיל, יצאתי נובית בטירוף.. מישהו יכול להגיד לי כמה בערך זה שווה? [או להגיד לי במילים ממש עדינות שהפסדתי המון כסף, אם זה המצב?
] ברה ועליתי ל63.63% [חברה מוסרת: "זה מספר סמלי, כמו האוטובוס" אחרת איך היינו מגיעים לעזריאלי?] ונפלה לי עוד Zard אז עשיתי מלא מלא כסף היום בעיקרון. וכמובן, מתוך המסנג'ר כי אני עצלנית מדי בשביל לכתוב שוב. נעה אומר/ת (22:49): אומייגד אני הבנאדם עם הכי פחות מזל עלי אדמות.XDDD סקרלתי את העלה +5 דקס שלי 4 פעמים ופשוט העלמתי לו את כל הדקס

למעלה