ה"י 12.9

yarden41

New member
ה"י 12.9

לא ראיתי אם יש נושא כזה איפשהו, אז פתחתי אחד, אני מקווה שזה בסדר D: אניואי, מייפל חזר לעבוד (יאי) אז התחלתי לחרוש על קווסטס ועליתי רמה ^^

Guid

New member
לא ממש היום, אבל-

אתמול שרון ואני הלכנו לדאנג`ן והיא עזרה לי לסיים במהירות את כל הקווסטים שם. ואז הלכנו ל``ממלכה`` של הגולמים, בהנסיס, והיא הדגימה לי את הג`נסיס! *____* זה היה פשוט יפה! בכלל, הסקילים של הקלריק מאוד יפים! אז- תודה, שרון! עזרת לי מאוד! ^______^ והיום עשיתי פיקיויים בקארניבל ועליתי מרמה 38 לרמה 40! עוד עשירייה עברה~ ויש כובע חדש ואני אקנה גם בגדים חדשים, בתקווה שיישאר לי כסף... XD

yarden41

New member
יפה O:

נכון בקארניבל אם מביאים בחרישה אפשר לעלות בשניה D: בכל מקרה, איזה סרבר אתה?

Guid

New member
ווינדיה~

וכן, אם חורשים על קארניבל אפשר לעלות רמות במהירות שלא תבייש בפאלו שרץ בירידה! (וזה אמור להיות מאוד מהיר) XD

yarden41

New member
xD

אתה תהיה כאן ב-5? באלי קארניבל PQ עם אחד החברים בפורום D: אהיה עם הדמות הנקבה שלי D=

Guid

New member
הלוואי והייתי יכול...

אני שומר שבת. D: אבל יש סיכויים טובים שבמוצ``ש אני אהיה מחובר. תוסיף אותי: ArcherGUiD

גם אתה בוינדיאה? למה לא אמרתה XD?

למרות שזה לא משנה אני מוחרם ל- 24 שעות ותאמינו לי כשאני אומר שזה סתם התנתק !!!!! לא ניכנסתי לשום מפה לא ניסיתי לעשות כלום .... תראו מה קרה: נכנסתי לאזור החזירים זה התנתק לי וחזר לי (מוזר XD) ואז ניסיתי לחזור להנסיס ולפני שלחצתי על המפה לער הקרובה זה החרים אותי .... לפחות יש לי פיאנוס ופאפולטוס להלחם בהם XD מומלץ לכולם לכתוב BONE FISH FLASH GAME בגוגל ולחפש את הקישר למשחק המלא (יש אחד רק עם מפה אחת וכזה עם מלא מפות )

yarden41

New member
דרך אגב

מה הסיכויים שבrobo הזה בקאש שופ ייצא לי את האריה המכונף והשקסי הזה? xD

yarden41

New member
אהא

אני שם D: אני נמצא עכשיו איזה באסה שאתה לא יכול להיכנס, בא לי חברים בדרך D: באיזו רמה אתה בכלל?

yarden41

New member
אני 42

איזה באסה זה אני שובר אתה ראש ב-CPQ, אפחד לא מציע פיקוים בכלל D= אז אני יוצר וכו' אבל לא הולך טוב. ומחר כנראה קאש =]

Guid

New member
מה הניק שלך?

שכשאני אתחבר אני אוסיף אותך... ומי יודע, אולי עשינו איזה פיקיו ביחד בעבר... XD

eboy10

New member
תגידי לי איך קוראים לה ואני אוסיף אותך לבאדי.

נמאס כבר להיות לבד ביולנד.. מזל שיש לי גלייד חמוד.

P o o f i

New member
להתראות רמות 90, רמה 100! D:

הספירה לאחור החלה, כל מה שנשאר לי זה להגיע לרמה 105, חברים הבטיחו לעזור לי.
בלעכס, הNX נעלם מחר.

למעלה