ה"י 12/6

צ ל י ל 8

New member
אז זהו, שאני להיפך ../images/Emo6.gif אני מדחיקה כאילו הם לא

קיימים, אחרת אני אמשיך לאכול את הלב. יש מלא VSS, נעליים עם 27 אטק. חלום.... אפילו לכפפה שלי יש רק 10
וקניתי אותה לפני מאתיים שנה כשהיא עוד עלתה 100 מיל. היום המחירים האמירו לשמיים
האמת? אם זה היה תלוי בי, הייתי מבטלת לגמרי את כל עניין ה-MTS. כל עניין ההמרות של NX ומסוס ממש, אבל ממש, הורס את המשחק.

אני שונאת את התקופה האחרונה...

פעם, בדמות הישנה, היה לי בערך 300 מיליון וזה עוד היה מלא כסף. היום אם אין לך מינימום 1.5B אתה עני.
או לפחות לא יכול לקנות את הציוד הזה...אני פשוט מקנאה במי שיש לו את האפשרות לקנות את זה
הייתי מבטלת את MTS רק כי לפי מה שהבנתי יש שם עניין של האקים ושכפולים...
אם הייתה לי אפשרות הייתי מבטלת את כל עניין הפוטנציאל. אני פשוט לא יכולה להתרגל לדבר הזה. ולמחירים!

צ ל י ל 8

New member
מותק, את חיה בשמים... 1.5B זה כלום ../images/Emo70.gif

אי אפשר לקנות בזה שום דבר שווה באמת. כל הדברים הכי שווים הם מעל מקס מסוס. הרבה מעל!!!! כל הסמגות למינהם... עדיף בכלל לא להסתכל מה אנשים מוכרים שם. זה מטורף. האמת? זה מוריד את החשק לשחק.

ניסיתי לא לבאס את עצמי../images/Emo69.gif

זה באמת מוריד את החשק לשחק. אני בשוק כל פעם מחדש שאנשים יכולים לקנות דברים כאלו...

Hasselblad

New member
אני לא בשוק ולא מתבאסת

אני יודעת שרוב האנשים האלה עשו את דרכם בדרך לא הכי ישרה... זה כמו להתבאס על כל אלה שיש להם כסף לטוס לחופש במלדיבים... במקום להתבאס עליהם אני מנסה להיות שמחה בחלקי.

../images/Emo6.gif

אני מבואסת כי אני לא מצליחה למצוא דרך לעשות כסף...לא כרגע לפחות. אם יש למישהו הצעות לאיך לעשות כסף-אני אשמח לשמוע.
כמעט ואין לי מה למכור בחנות...יש לי כמה hwabi, סקרול לפוטנציאל 70% וזהו. אין לי מושג איפה כדאי להתאמן בשביל למצוא סקרולים/משהו טוב למכירה

צ ל י ל 8

New member
תראי, לטעמי, ההארפס מעולים

הם גם מפילים האווביז וגם מלא חפצים שנמכרים נחמד מאוד. ואם יש לך מקום בחנות, עוד יותר טוב. תמכרי בחנות שלך הכל! אם יש משהו מתחת לממוצע ואת יודעת שאם תמכרי ל-NPC ב-40K, שימי אותו בחנות ב-150-200K. אנשים קונים. ואם לא קונים יום-יומיים שימי אפילו ב-100K, זה עדיין רווח כפול מלמכור ל-NPC. שלא לדבר על הדרופים של ההארפס שמהם מכירים MONSTER CRYSTALS. הלילה שמתי כאלה במחיר גבוה ממה שבדרך כלל הייתי מוכרת, וכולם נמכרו!!! אנשים בלחץ אטומי לקראת ביטול המייקר. בווינדיה מכרתי AMC2 ב-1.2מיל ו-AMC3 ב-700K. אם את חורשת שם כמה שעות, את יכולה בכיף להשיג 20-30 קריסטלים כאלה, בלי כל הכסף שאת אוספת בדרך, ובכל הדרופים שאת מוכרת בחנות.

האדומים או הכחולים?

אני באדומים כרגע והם גם מפילים hwabi, אתמול נפל לי מהם..

מ י ל ר

New member
הימים היפים...

הייתי עושה שם ליץ והם גם רגישים לקרח הייתי אוסף את הדרופים ותורם לציף טומטו (הם היו ברמה 80, לא מתאים למונסטר קריסטל)

אני לא חושבת

שזה שהרמה שלו הוא 70 יעזור לה כ"כ כי היא לא הרמיטית
סתם רצתה לדעת מה זה

מ י ל ר

New member
הכוונה היא

שהכוכבים Hwabi הם לרמה 70, בשונה מאילבי שלרמה 10. (שנייהם 27 אטטק)

מ י ל ר

New member
לא במדויק

ה-Hwabi נטעים כמו כול הכוכבים, זה שאפשר לטעות 1200 זה בגלל סקיל של עבודה שנייה או שלישית שלהם. איבלי נטעים רק אלף (מתעלם מהסקיל) והוא לרמה 10 מה שאומר ש אילבי - 27 אטטק מרמה 10 - שווה 8 מיל Hwabi - מרמה 70 - שווה "רק" 3.5 מיל, רק רמות גבווהת משתמשות. (יענו רמה 70)

Hasselblad

New member
שרון כל ה VSS עם ה 27 אתק

משוכפלות.... אני לא קניתי כאלה כי אני לא מוכנה לתת יד להאקרים.

למעלה