ה"י 12/6

אני מצפה להם בקוצר רוח כל נסיעה../images/Emo6.gif

וממש מתבאסת בפעמים שהם לא מגיעים! בעיקר כדי לנקום בהם על זה שכשרק הגעתי למשחק והייתי נובית מוחלטת ולא ידעתי שאפשר להכנס לתוך הספינה, הם הרגו אותי...והיו ממש מלחיצים.

btekx

New member
עליתי את המכונאי מ150 ל151

כבר הרבה זמן לא מתחשק לי לשחק עם המכונאי (שיחקתי רק עם סיגנוס לאסיפה דרופים ולעלות סיגנוס של בישופ בחשבון שני) עד אתמול/היום (בחצות זה נחשב היום...) עליתי רמה בדאבל... היה מעייף ואני לא אוהב לאמץ בגולמים טירה לוקח לי יותר מדי להרוג אותם... אני מעדיף דובזאב או אייל דם בדאבל... הפסקתי לשחק אחרי כשעה הדאבל (+שעה לפני תחילת דאבל...)

צ ל י ל 8

New member
אתה הורס אותי עם השמות העיבריים למפלצות ../images/Emo6.gif

לפעמים לוקח לי זמן להבין על איזה מפלצות אתה מדבר...

miss_t

New member
זה דווקא נחמד ../images/Emo45.gif

אגב, אתה יכול לכתוב את השם של המפלצת באנגלית- הרי השם שלה כתוב מתחת כשאתה הורג. להעתיק את האותיות , זה אימון נחמד לכתיבה באנגלית

btekx

New member
אבל אני לא זוכר איך כותבים את שמות באנגלית

BearWolf זה קל לזכור אבל שמדובר בשמות אחר... למשל שם של אייל דם, שם שלו ארוך! רק אני יודע שם blood אבל את האייל לא... ועוד למשל גולם טירה, אני לא זוכר איך כותבים טירה באנגלית... רק חלק ממנו golem... אלו לדוגמאות ברשימות... ועתקתי כמה פעמים באייל דם, ואני לא מצליח לסיים את השם שלו רגע אחרי שאני פוגע באייל מופיע שם ואני כותב der (לדוגמא...)... ובודק מה אותיות הבאים ושם של אייל נעלם ואני צריך לפגוע בו שוב, ומופיע שם ועוד פעם אני צריך לכתוב מהתחלה... ואני לא זוכר מה היה אותיות בהתחלה... וצריך לכתוב שוב...

miss_t

New member
דף ועט

זו יכולה להיות דרך טובה- לכתוב על דף אתץ ההתחלה ואז כשאתה פוגע שוב תוכל להשלים את הכתיבה. ואולי רעיון אחר- לעשות PRINT SCREEN צילום מסך של המשחק - זאת בעזרת לחצן Scroll Lock ואז התמונה נשמרת בתיקייה של מייפל- השם של המפלצת נשמר בצילום מסך. מה דעתך?

מ י ל ר

New member
היום הרגתי את אנגו פעם אחת

מצאתי רק פעם אחת :/ העובדה שהיא רגישה לברקים קצת עוזרת D:

119.

ביליתי את כל היום בבלאד הארפס. התחלתי עם 10%. וכן, אני מעדיפה לעלות בקצב צב מאשר ללכת לLHC כרגע...
לא מעניין אותי לטוס ברמות עכשיו... מצאתי 2 Hwabi ועוד המון נשקים...נחמד. ופתחתי את החנות, מקווה לעשות קצת כסף...ממש חרשתי את ההארפס היום ואתמול בשביל למצוא משהו מועיל...מקווה שיקנו.
וסיימתי להיום, אני ממש לא מתכוונת לנצל את ה2X. עייפה מידי, לאגים, KSרים...לא מתאים לי.
תהנו, מי שכן מנצל את ה2X

והדרמה של היום../images/Emo6.gif

לאנשים ברה שביננו, בטח שמתם לב לילד המעצבן עם הסמגות, TheMaisterr. הוא לא מפסיק לעשות ספאם עם הסמגות, ברמה בלתי-נסבלת. והוא האקר. משוויץ בדברים שהוא משכפל כל חצי שניה בסמגות...וזה כשהוא לא מדבר עם חברים שלו בסמגות.
אז היום הוא עלה לי על העצבים ממש וכתבתי באליאנס שאם הוא ימשיך עם הספאם אני אקנה סמגה ואומר לו משהו מרושע. הבעיה היא שנשארו לי 500 NX כרגע ובלי לשים לב קניתי את הזולה ביותר-הסמגה של הערוץ. FAIL.
אז במקומי מישהו מהאליאנס קנה הרבה סמגות ואמר לו שיסתום סוף סוף...זה היה ממש מצחיק...הוא בלתי-נסבל! אחרי זה הוא דיבר בוויספר-לא עם מי ששלח את הסמגות, אלא מישהי אחרת מהגילד שלו [Annie]...היא הראתה לי את הSSים שהיא צילמה, הוא איים שהוא יעשה לה מאפ-קראש "אם זה מהגילד שלך לא ירגע עם החרא שהוא אומר עליי"...חש בריון ממש.

חלק שני../images/Emo26.gif

אחרי זה הגיעו הוויספים לAnnie...הוא ממש חפר לה ואיים שהוא יפרוץ לגילד ויעשה מאפ-קראש.

Macbook

New member
שיניתי צבע, צבע שיער ועיניים!../images/Emo9.gif

קניתי ב10,700 במקום ב15,300 בחבילת VIP Makeover שיש כרגע בEvent בקאש שופ. יש לעיניים האלו פרצופים ממש מגניבים!

Macbook

New member
שיער, צבע שיער*

אני חייב לציין שהעריכה שלי ממש מתוחכמת תודו

תתחדש, זה נראה מעולה!

בחרת בשיער והעיניים האהובים עליי...וההבעות הרגילות של הפנים האלו זה כמו הבעות של NX אבל יותר שוות!

למעלה