ה"י 11.7

yonVata

New member
ה"י 11.7

אומנם זה 10.7, אבל... זה שיצאתי מהבית לא אומר שלא הייתה התקדמות... אז ככה: הלכתי עם הקוסם לאסוף קלפי מפלצות... הרגתי והרגתי... האמת שהברקים עובדים על יצורים חלשים ממש מגניב, אז אני מבין למה לא התלהבתם מהברקים
אבל זה עדין מגניב לדעתי!
אחרי שהתייאשתי מלאסוף קלפים הלכתי לקרניבל, נכנסתי לפארטי וכל פעם אחרי שנכנסנו לחדר העיפו אותי מהפארטי (עוד לפני שבכלל הספקתי לעשות משו...) אז התייאשתי והלכתי לשחק קצת עם הלוחם שלי... הלכתי להמשיך את המשימה שמקבלים את הקסדת גולגולת הזו... עכשיו נשאר לי להשיג את הדבש של הפרחים המעצבנים האלה... חוצמזה הלכתי לפריי מרקט והשגתי כפפות עם 4 אטק (ב4 מיל), משהו שהיה מאוד קשה, כי על שאר מה שהצלחתי למצוא היה בין 8 ל13... והן גם עלו בהתאם.... אחרי שהמשכתי עם הלוחם התייאשתי שוב ואז חזרתי לקוסם, עשיתי עוד 2 פעמים קרניבל... כמעט עליתי רמה, ואז חבר התקשר ואמר שהוא בא לאסוף אותי והולכים לחגוג לו את היומולדת... אז... מין הסתם לא עליתי רמה
... טוב, מספיק לחפור ליום אחד... אה, כן... הגעתי לרמה 34 ו80% עם הקוסם שלי...

yonVata

New member
אגב...

בסוף שיחקתי עוד קצת בקרניבל עד שעליתי לרמה 35, וחלפתי את הסטאף....
שאלה לי אליכם... מאיזה רמה שווה לי לשדרג את הסטאף במגילת 100% של m. atk?... ואם שווה לשדרג עגילים במגילות של int 100%?...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמגילות כאלה לא שוות ממש הרבה.

הם שוות 75K. לכן, עדיף לך לשדרג את כל השרביטיםשאפשר לקנות בחנות, כאלה שאי אפשר, עדיף לקנות מסוקרלים או לסקרל בסקרולים של 10%/30%/60%/70%

yonVata

New member
כן, בדקתי את הנושא הזה...

העיינין הוא שיש לי כרגע 1.9 מיל, ואם אני משדרג את הסטאף שלי 7 פעמים זה יוצא לי משו כמו 500K.... שזה רבע מכמות הכללית של הכסף שלי...
... אתה מבין את הדילמה?... אגב, מה בנוגע לעגילים? זה שווה בכלל? O_ם....

ReallyWrong

New member
על העגילים - כן! מוסיף 5 MATK, וכל עוד אתה

לא יכול להרשות לך משהו מסוקרל טוב יותר, זה יותר טוב מכלום ועל הסטאף, כמו שאיציק אמר, מגילות של 100% רק על דברים שאפשר לקנות בחנות. אם יש לך כסף להשקיע בזה ובא לך - זה הזמן.. שרביט אתה יכול להשיג עד רמה 48 מCPQ עם המטבעות - Cromi אאלט, הייתי מציעה לך לסקרל רק אותו - הרמות דיי רצות עד אז וחבל סתם לבזבז כסף

yonVata

New member
רגע...

מאיפה הגענו ל5 m. atk?... לא ראיתי שיש מגילה של 100% למכירה איפשהו.. שלא לדבר עלזה שהיא בטח גם לא כזו זולה :-S... כן, נראה לי שאני אחכה עם השדרוג של הסטאף עד שאני אקח את זה של הרמה 48 מהקרניבל

D amaged R oses

New member
בטח שיש

אני לא יודעת אם כל הNPC מוכרים, אבל הNPC במגדל של אורביס מוכר לפי מיטב ידיעתי.. נדמה לי שכל סקרול עולה 48K ויש 5 סלוטים, אז יוצא 5 M.ATK, יוצא לך 250K בשביל זה..

yonVata

New member
אבדוק את הנושא...

ולסוגיה נוספת... החלטתי לשנות קצת את שיטת העבודה של העלאת הסקילים שלי... הרי הבילד הישן שלי, והבילד שאני מתכן להתמשיך להתקדם לפיו (בהתאם לעובדה שאני ברמה 35 כרגע, מה שכבר העלאתי אני מין הסתם לא אשנה...) כמה נוראי אתם חושבים שזה יהיה? הבילד המקורי: 30: 1 Teleport 31: 3 Thunderbolt 32: 3 Thunderbolt 33: 3 Thunderbolt 34: 3 Thunderbolt 35: 3 Thunderbolt 36: 3 Thunderbolt 37: 3 Thunderbolt 38: 3 Thunderbolt 39: 3 Thunderbolt 40: 3 Thunderbolt [MAX] 41: 3 MP Eater 42: 3 Meditation 43: 3 Meditation 44: 3 Meditation 45: 3 Meditation 46: 3 Meditation 47: 3 Meditation 48: 2 Meditation, 1 Cold Beam 49: 3 Cold Beam 50: 3 Cold Beam 51: 3 Cold Beam 52: 3 Cold Beam 53: 3 Cold Beam 54: 3 Cold Beam 55: 3 Cold Beam 56: 3 Cold Beam 57: 3 Cold Beam 58: 2 Cold Beam [MAX], 1 MP Eater 59: 3 MP Eater 60: 3 MP Eater 61: 3 MP Eater 62: 3 MP Eater 63: 3 MP Eater 64: 1 MP Eater [MAX], 2 Teleport 65: 3 Teleport 66: 3 Teleport 67: 3 Teleport 68: 3 Teleport 69: 3 Teleport 70: 2 Teleport + 1 Extra Point הבילד החדש: 30: 1 Teleport 31: 3 Thunderbolt 32: 3 Thunderbolt 33: 3 Thunderbolt 34: 3 Thunderbolt 35: 3 Thunderbolt 36: 3 Cold Beam 37: 3 Cold Beam 38: 3 Cold Beam 39: 3 Cold Beam 40: 3 Cold Beam 41: 3 Cold Beam 42: 3 Cold Beam 43: 3 Cold Beam 44: 3 Cold Beam 45: 3 Cold Beam [MAX] 46: 3 MP Eater 47: 3 Meditation 48: 3 Meditation 49: 3 Meditation 50: 3 Meditation 51: 3 Meditation 52: 3 Meditation 53: 2 Meditation [MAX], 1 Thunderbolt 54: 3 Thunderbolt 55: 3 Thunderbolt 56: 3 Thunderbolt 57: 3 Thunderbolt 58: 2 Thunderbolt [MAX], 1 MP Eater 59: 3 MP Eater 60: 3 MP Eater 61: 3 MP Eater 62: 3 MP Eater 63: 3 MP Eater 64: 1 MP Eater [MAX], 2 Teleport 65: 3 Teleport 66: 3 Teleport 67: 3 Teleport 68: 3 Teleport 69: 3 Teleport 70: 2 Teleport + 1 Extra Point ואם כבר התקדמות יומיית, שיחקתי עם הלוחם שלי... הלכתי לעשות קצת משימות... יש איזו משימה שלא שמתי לב ופשוט לחצתי next... next... next... וירד לי 5 מיל עליה :&#39
... שזה חצי מהכסף שהיה לי.... יש למישהו רעיונות איך אני עכשיו מתחיל להחזיר כסף חזרה? LMPQ הוא בעייתי ברמה 51 כי אנשים לא ממש מתלהבים להכניס ברמות כאלה =|...

Don Nirtin

New member
תן לנחש../images/Emo87.gif

נפלת למלכודת של שומי בשאווה שדורשת 5 מיליון. לדעתי לך ללפרקונים בCW. הם מצויינים נורא

Don Nirtin

New member
אז ככה../images/Emo87.gif

לפרקונים הם יצורים אגדתיים. חסינים לקרח, כל השאר עובדים. לפי האגדה הם חמדניים לכסף וכ'ו... לכן זה גם מה שנופל מהם. הם נמצאים בCrismon Wood Keep. הם לרמה 45 והם לא באמת עושים משהו קשה. עושים 1/MISS אפילו לרמה 45
הם זורקים 600~1K מסוס. יש להם 2 צורות גוף: שק כסף שנראה כמו מסוס אבל הנוב המתחיל לא יבין למה זה לא נלקח אליו לתיק
הצורה השנייה היא שדון סגול מרושע. לאחר הריגתם תיפול שטר כסף חביב.... הרבה כסף. אני לפעמים הולך לשם כדי להרוויח מיליונים
.

yonVata

New member
רות...

ממם... אני לא אהיה בבית עד יום חמישי.. איך אני מגיע למקום הזה? איפה הוא נמצא?

Don Nirtin

New member
פשוט מאוד../images/Emo87.gif

יש היידןו סטרייט שיש בו רק לפרקונים ומדי פעם בוס לרמה 101...
אתה נוסע לNLC, משם לבית הרדוף, לך הכי ימינה, תיכנס למפה עמוסת רוחות רפאים קטנים. תעבור הכל ולך ימינה. תגיע למפה של Bent Hill. עכשיו, בערך באמצע המפה יש מין שילוט צומת דרכים כזה. זה בעצם ההיידן סטרייט שם. שים לב
במפה הזו יש גם רוח רפאים לרמה 95 שהיא סגולה. היא עוקבת אחרי אנשים, ועושה דמג' מטורף. 2.4K במגע. אז תתחמק ממנה בזריזות ופשוט תטפס למעלה לאמצע המפה בערך. תבדוק בהיידן סטרייט גם. יש תמונה שם שמראה איפה המקום הזה במדוייק. תיהנה

yonVata

New member
הבנתי....

נשמע שזה בהחלט מה שאני צריך בשביל להכניס קצת כסף.. חבל שזה לא יעזור לי עם הקוסם... אני אלך לשם בסופש :)

Shanny9

New member
מומלץ בחום!!!

אני הרווחתי 4 מליון מהם (שזה כל הכסף שליXD) אני יכולה לקחת אותך לשם אם תסתבך, ניר לימד אותי איך להגיע

Don Nirtin

New member
דווקא../images/Emo87.gif

אתה יכול ללכת לשם עם הקוסם. רק תתחמק מרוח הרפאים הזונה. תשתמש בTB בשביל להרוג לפרקונים.

yonVata

New member
Tb?

אני מניח שאתה מדבר על הברקים?... אבל הם ממש עלובים! הם מפסיקים בשביל להרוג אותם?...

Don Nirtin

New member
יש להם HP נמוך../images/Emo87.gif

ובקושי יש להם נזק... אז אני מניח שכן

למעלה