ה"י 11.7
אומנם זה 10.7, אבל... זה שיצאתי מהבית לא אומר שלא הייתה התקדמות... אז ככה: הלכתי עם הקוסם לאסוף קלפי מפלצות... הרגתי והרגתי... האמת שהברקים עובדים על יצורים חלשים ממש מגניב, אז אני מבין למה לא התלהבתם מהברקים
אבל זה עדין מגניב לדעתי!
אחרי שהתייאשתי מלאסוף קלפים הלכתי לקרניבל, נכנסתי לפארטי וכל פעם אחרי שנכנסנו לחדר העיפו אותי מהפארטי (עוד לפני שבכלל הספקתי לעשות משו...) אז התייאשתי והלכתי לשחק קצת עם הלוחם שלי... הלכתי להמשיך את המשימה שמקבלים את הקסדת גולגולת הזו... עכשיו נשאר לי להשיג את הדבש של הפרחים המעצבנים האלה... חוצמזה הלכתי לפריי מרקט והשגתי כפפות עם 4 אטק (ב4 מיל), משהו שהיה מאוד קשה, כי על שאר מה שהצלחתי למצוא היה בין 8 ל13... והן גם עלו בהתאם.... אחרי שהמשכתי עם הלוחם התייאשתי שוב ואז חזרתי לקוסם, עשיתי עוד 2 פעמים קרניבל... כמעט עליתי רמה, ואז חבר התקשר ואמר שהוא בא לאסוף אותי והולכים לחגוג לו את היומולדת... אז... מין הסתם לא עליתי רמה
... טוב, מספיק לחפור ליום אחד... אה, כן... הגעתי לרמה 34 ו80% עם הקוסם שלי...
אומנם זה 10.7, אבל... זה שיצאתי מהבית לא אומר שלא הייתה התקדמות... אז ככה: הלכתי עם הקוסם לאסוף קלפי מפלצות... הרגתי והרגתי... האמת שהברקים עובדים על יצורים חלשים ממש מגניב, אז אני מבין למה לא התלהבתם מהברקים