זה בכל מקרה דיי מסוכן, גם עם השיטה של סטרייף כשהHP שלו כמעט 50%. נכון שזה לא הורג אותי במכה כמו שהרג עם ההוריקן, אבל צריך ממש ממש להיזהר ולהפסיק כבר שמופיע הסגול הראשון. בפעם השניה נשארתי עם 100 HP וזה היה מפחיד.
וזה נכון לאתמול בכלל..0.ם עוד לא שיחקתי היום. בכ"מ עשיתי המון כימרה כי כיף להרוג אותה... ואז ב20% האחרונים הלכתי לצוד חפצי מייפל [יצאו לי 3 ווהו!] ונכון לרגע זה יש לי בערך 51 מטבעות שאין לי שמץ על מה לבזבז אותם D: האם יש סיכוי שהכאוס יחזרו לקראת סוף האיוונט כי אני ממש רוצה כמה לעצמי בעתיד..=[
בעיקרון לגבי השאלה על המגילות כמו שכתבתי בשירשור של אסף כללל מה שהשגתם בדרך חוקית אין סיבה להתרגש. לדעתי כאוס לא יחזרו להיות חלק מהאיוונט אבל כאשר הם יחזרו להיות ניתנות להעברה המחיר שלהם לא יתאושש לדעתי, וגם לפני זה לא היה כזה גבוהה.