מה אתה עושה פה?!?!?!
מ מ י ל ר New member 11/5/11 #18 אני מחכה שיקראו לי ומשעמם לי, אז אני מגיב בפורום, אני מהאייפון כמובן. וחשוב לציין שאני מת להשתין ואין לי פה איפה. (למי שלא הבין, אני בראיון עבודה עכשיו)
אני מחכה שיקראו לי ומשעמם לי, אז אני מגיב בפורום, אני מהאייפון כמובן. וחשוב לציין שאני מת להשתין ואין לי פה איפה. (למי שלא הבין, אני בראיון עבודה עכשיו)
נ נושיfay New member 11/5/11 #32 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהממ למען האמת.. מניר כשרק הגיעו הקווסטים לבוסים האזוריים=] אבל אתה חידשת לי את העניין בה.. אז ח"ח...
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהממ למען האמת.. מניר כשרק הגיעו הקווסטים לבוסים האזוריים=] אבל אתה חידשת לי את העניין בה.. אז ח"ח...
נ נושיfay New member 11/5/11 #36 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifמקומות אימון לרמה 110? מישהו? לא יודעת איפה להתאמן. נמ?
נ נושיfay New member 11/5/11 #43 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif אממ אני לאיכולה להיכנס לLHC לפני רמה 120 נראה לי..0.0
צ צ ל י ל 8 New member 11/5/11 #45 את יכולה להיכנס מתי שבא לך, השאלה היא אם יצרפו אותך לפארטי. עקרונית אני יודעת שמצרפים, בעיקר כשזקוקים ל"יד שישית" כדי לקבל מקסימום EXP. שווה ניסיון
את יכולה להיכנס מתי שבא לך, השאלה היא אם יצרפו אותך לפארטי. עקרונית אני יודעת שמצרפים, בעיקר כשזקוקים ל"יד שישית" כדי לקבל מקסימום EXP. שווה ניסיון
נ נושיfay New member 11/5/11 #48 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifXD אותך לא הבנתי נכון.. הייתי בטוחה שכתבת אל נאת'..@.@ איך מגיעים לטירה הזאת בכלל?:S
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifXD אותך לא הבנתי נכון.. הייתי בטוחה שכתבת אל נאת'..@.@ איך מגיעים לטירה הזאת בכלל?:S
צ צ ל י ל 8 New member 11/5/11 #50 הטירה נמצאת באל-נאת' את צריכה להיכנס פנימה לדאנג'ן, ובמפה של CLIFF 4 ללכת שמאלה ולא להמשיך ימינה. זה שם. המפה הראשונה היא של CROCKY לרמות 110-120.
הטירה נמצאת באל-נאת' את צריכה להיכנס פנימה לדאנג'ן, ובמפה של CLIFF 4 ללכת שמאלה ולא להמשיך ימינה. זה שם. המפה הראשונה היא של CROCKY לרמות 110-120.
נ נושיfay New member 11/5/11 #60 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo122.gif יצאתי אני אנסה להיכנס לשם אולי היום בערב/מחר לראות איך אני מתמודדת עם המקום=]
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo122.gif יצאתי אני אנסה להיכנס לשם אולי היום בערב/מחר לראות איך אני מתמודדת עם המקום=]
צ צ ל י ל 8 New member 12/5/11 #103 ../images/Emo50.gif ותיזהרי לא להתמכר למקום הזה ../images/Emo6.gif
נ נושיfay New member 12/5/11 #114 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאני משתעממת מהר מאימון נטו במקום אחד. אז מקסימום 2-3 רמות אני אתקע שם ואז אלך לעשות טיול מייפל=]
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאני משתעממת מהר מאימון נטו במקום אחד. אז מקסימום 2-3 רמות אני אתקע שם ואז אלך לעשות טיול מייפל=]
צ צ ל י ל 8 New member 12/5/11 #115 גם אני משתעממת מאוד מהר ולא הייתי מסוגלת להישאר במפה אחת יותר מ2-3 רמות. עד ה- LHC אין מקום שמטיס אותך אחוזים כמו שם. כל מקום אחר נראה עלוב לעומתו
גם אני משתעממת מאוד מהר ולא הייתי מסוגלת להישאר במפה אחת יותר מ2-3 רמות. עד ה- LHC אין מקום שמטיס אותך אחוזים כמו שם. כל מקום אחר נראה עלוב לעומתו
G Guid New member 12/5/11 #91 מזל טוב אנה! יאללה, כבר מריחים את עבודה רביעית! קימרה זה אחלה דבר שבעולם! לפני הביג-באנג הייתי הורג אותו על בסיס קבוע בכל הצ'אנלים. פעם היה לו הרבה פחות HP, והוא היה גם הרבה יותר נדיב עם סקרולים... אחלה כסף עשיתי בזכותו...
מזל טוב אנה! יאללה, כבר מריחים את עבודה רביעית! קימרה זה אחלה דבר שבעולם! לפני הביג-באנג הייתי הורג אותו על בסיס קבוע בכל הצ'אנלים. פעם היה לו הרבה פחות HP, והוא היה גם הרבה יותר נדיב עם סקרולים... אחלה כסף עשיתי בזכותו...
מ מ י ל ר New member 12/5/11 #96 עוד פעם אני אגיד לך את זה לא לפני הביג בנג לפני הפאץ של LHC!!! רק אז העלו לו את החיים! לפני הביג בנג לא ידעת שקימרה בכלל קיים.
עוד פעם אני אגיד לך את זה לא לפני הביג בנג לפני הפאץ של LHC!!! רק אז העלו לו את החיים! לפני הביג בנג לא ידעת שקימרה בכלל קיים.