ה"י 11.5.11

מצבניק

New member
רמה 74

מצאתי לנכון לעזוב את הג'סטרס ולעבור לעקרבים שדיברנו עליהם אתמול. וכן! האראן היה מאושר וקיבל קובואים מסחררים בגלל הסיפאון..... אגב מה קורה לאראן בדיוק אחרי הפאץ' יש מי שמוכן להרחיב לי?

MomerS

New member
בערך בקשר לאראן

יוסף דמג לסקילים של האראן וישתנו סקילים ליותר טובים וגם יהיה לבל אפ חדש כמו שיש לחיות נדמה לי בצבע סגול

../images/Emo49.gif אדם! וכנס../images/Emo26.gif

בקשר לשינויים באראנים-סמדר כתבה את השינויים אבל ראיתי שלא הבנת אותם כ"כ, אז אני אנסה לתרגם אותם הכי טוב שאני יכולה...
-סקיל Overswing-הנזק של דאבל או טריפל של הסקיל עולה מ-290% ו-360% בהתאמה. האוברסווינג מוסיף נזק של +40% ל-Combo Fenrir [סקיל, אני מניחה]. מספר המטרות ירד מ-12 ל-8. -סקיל Combo Tempest-הנזק על בוסים עולה מ-600% ל-720%. -סקיל Swift Move-הנזק של Final Charge ו-Final Toss עולה ב-30% ויתאפשר להשתמש בסקילים הללו בלי קומבואים. ובמילים אחרות-לא חייבים להשתמש יותר בסקיל של Triple Swing. דרישת הקומבואים ל-Combo Judgement ו-Combo Barrier השתנתה ל-100 ו-150 בהתאמה. -סקיל Final Blow-הנזק עולה מ-800% ל-830% והצלחה קריטית [?] של 100% התווספה לכל הרמות.
הכל קשור לעבודה רביעית של אראנים
, זה מה שהיה בשרשור הכאוס של סמדר.

Hasselblad

New member
מזל טוב אדם!

וכן המפה הזאת מעולה לאראן בגלל הקומבויים!

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שאני אסירה של LHC לעוד כמה זמן

למה חשבתי שהמפלצות של OBLIVION הם לרמה 160?
הקווסט אמנם ל-160 אבל הם לרמה 168.... לא ממש בשבילי, יותר מידי MISS, אבל היי, לפחות הגעתי למפה האחרונה של TOT לפני LYKA
והכל לבד. אולי הייתי מצליחה הרבה יותר אם הסקיל של MORTAL BLOW היה עובד
שמתי הודעה בבאסיל והיו כאלה שאמרו שזה באמת מוזר, אבל הסקיל לא עובד גם להם. נראה מה יש לנקסון להגיד על זה. אה, כן והצלחתי להרוג 2 פרשים בלי למות הפעם, למדתי את הלקח ואת השיטה
אבל הם לא הפילו כלום. אז זהו, אחרי שמצאתי את מותי 4 פעמים ב-TOT (פעמיים בפרש ופעמיים עם מקרו דבילי שגרם לי למות והעפתי אותו מהמקלדת), אני עם בקושי 30% ויאללה, חזרה לLHC. אולי, רק אולי, לפני שאני אחזור לשם אני אקפוץ לסיבוב במדבר לחפש DEW אחד או שניים.

צ ל י ל 8

New member
אגב, לגבי אנרג'ייזר, אני יודעת שכבר שאלתי

אבל אני לא מצליחה למצוא את השרשור בפורום
אני רוצה לנסות להשיג קצת שיקויים כאלה עבור עצמי. אני יודעת שיש בוס אחד שמפיל אותם: Royal Guard Type S ,Level: 160. יש לו 200 מיליון חיים (או ככה לפחות כתוב בהיידן). האם הוא קשה? כי לקרקסל יש 250 מיליון חיים ולוקח לי מלאאאא זמן להרוג אותו. בנוסף קראתי איפה שהוא שגם המפלצות בניאו שנקראות משהו כמןו Imperial Guard אמורים להפיל אותם באחוז נמוך יותר של דרופ, אבל אתמול הייתי שם לא מעט זמן והם לא הפילו כלום. הייתי בשנת 2503, או שמדובר על אלה בשנת 2227?

Hasselblad

New member
תשובות

לגבי השנה לצערי אני תמיד שוכחת ולכן תמיד מבזבזת כמה שעונים עד שאני מגיעה לפה הנכונה...(אני חושבת שזה 2216 ולא 2503 כמו שכתוב בהידן...) בעיקרון ה"בוס" ממש ממש לא חזק כמו פעם אני היום הורגת אותו במכה אחת... אסף אם אני לא טועה הורג בשתיים. כל "בוס" כזה מפיל שיקוי ורוד, שיקוי סגול, אול קיור, ואנרגייזר!! הבוס הזה מזדמן בחלק הכי עליון של המפה וצריך כל פעם להרוג מפלצות למטה כדי שיופיע שוב. השם שם המפלצת הוא Royal Guard והמפלצת נראת ממש כמו Imperial Guard הרגילים ההבדל היחידי שלרויאל יש חום ברגליים ובבטן)

מ י ל ר

New member
זה השנה הכי אחרונה

ולא צריך לעשות את הקווסטים בשביל להכנס לשנה הזאת. רק שעון. ואוף, אני לא צריך אנג׳ייזר בגלל שיש לי מדיטציה... בלאט...

צ ל י ל 8

New member
מכה אחת או שתיים? ../images/Emo2.gif אבל יש לו 200 מיל חיים

ושוב, ככה לפחות כתוב בהיידן.... אז כנראה שהם לא עדכנו אותו מאז ה-BB. אני אתן לזה כמה ניסיונות. ו
רבה

Hasselblad

New member
ממה שאני ראיתי

הידן ממש לא מעודכן בנאו סיטי. לצערי הזיכרון שלי גם חצי גבולי ואני כרגע באל נט... תראי המפה שאת צריכה להגיע אליה נראה ממש ממש ככה אבל אין בה את המפלצות שכתוב בהידן שיש בה... יש בה את הטנקים ואת שני הסוגים של השומרים האלה שלמעלה מופיע הבוס. כמו שכתבתי אני חושבת שזה 2216... לא בטוחה... המפה הראשונה אמורה להיות רק עם טנקים ואין בה פלטפורמות היא רק ללכת ישר כזה, אחריה יש מפה עם 3 פלטפורמות גם אותה תעברי, ואז במפה השלישית יש 4 פלטפורמות (ממש כמו בתמונה שצירפתי).

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo51.gif

אגב, אני חייבת להיות עם מישהו בפארטי, אבל הוא לא חייב להיות מחובר בכלל נכון?

מ י ל ר

New member
טעות בידך

חייב מישהו איתך בפארטי ושנכנס איתך. אבל הוא יכול לצאת ישר מהמפה. אם הוא מבטל את הפארטי זה מעיף אותך אוטומטית

Hasselblad

New member
מה שהוא אמר

את צריכה מישהו שממש יכנס איתך למפה הראשונה. אחרי זה הוא יכול לצאת להתנתק מה שבא לו רק אסור לו לעזוב את הפארטי... אם הוא יעזוב את פשוט תעופי החוצה.

צ ל י ל 8

New member
אני שואלת כי אתמול מי שנכנסתי איתו לניאו סיטי

התנתק ולא חזר, ולא הייתה לי שום בעיה להישאר שם בפנים. גם אני התנתקתי מדי פעם (DC בגלל האקים, נו באמת, לפעמים נקסון כן מפגרים) ובכל זאת כשחזרתי המשכתי להיות בתוך המפה ולא עפתי החוצה... אוף, למרות שעכשיו שאני חושבת על זה, אני חייבת לצאת כי אני בשנה הלא נכונה
אז בעצם זה כבר לא משנה, אני אצטרך לחפש מישהו שיסכים רק "להכניס" אותי לשם. זה יכול להיות כל מיול שהוא, או שהוא חייב להיות ברמה מסויימת?

מ י ל ר

New member
זה לא מעודכן

לפני ה-bb היה לו הרבה יותר מ-200 מיל חיים, היה יום אחד שאני וניר במשך 15 דקות עושים ביחד בליזרד והם לא מתו, וואי וואי כמה שיקויים הלכו לי על הבליזרד...

צ ל י ל 8

New member
אני שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובה:

האם כל מיול יכול להיכנס איתי לניאו סיטי לשנה האחרונה, או שצריך להיות ברמה מסויימת?

Hasselblad

New member
מזל טוב שרון!

ולגבי הבוס סוס הוא אומנם לא מפיל הרבה אבל יש לו דרופים לא רעים בכלל הוא מפיל סקיל לשדואר שבברה נמכר ב 120 מיל.

למעלה