ה"י 11/4

Hasselblad

New member
כן ממש בא לי על הסקילים האלה

אבל הבנתי שהם לא בין הראשונים דווקא.

btekx

New member
אפשר להוסיף רק נק' אחד ברמה 71...

תמנונים זה סקילים הכי האהוב עליי מכול סקילים שקיימים

Hasselblad

New member
תאמת כבר עליתי ל 71 ושמתי דווקא אחד בקובייה

ואת השאר איפה שהמדריך אמר (או בסקיל של האש או הקרח). ואגב אני חייבת לדעת אם שווה לקנות את הכדור של האש/קרח או שזה מיותר?

btekx

New member
כדור קרח/אש זה רק מוסיף התקפה למלא

כלומר לפי מה שכתוב בסקיל הכמות הדמג' זה שווה אם יש לך כדור אלמנט, אם אין לך כדור אז פחות דמג' ממה שרשום בסקילים... חובה או לא? זה תלוי בך מצד ראשון כן חייב משום שאלמנט קרח/אש הם יחיד בעל התקפה מוב (פוגע 6 מפלצות) בעבודה 3 עד לעבודה 4 יש טורנפד שבספינת קרב... מצד שני סקיל הקפאה, מספיק לעשות הרבה פעמים ללא לדאוג, הרי מפלצות לא יכול להתקוף שהם קפואים... לדעתי כדאי לקנות רק 1 כדור קרח בלבד, (וגם אש אם את רוצה לתקוף יותר עם דמג' שריפה אבל ללא הקפאה...) (כדור קרח = 1000 פעמים התקפה של סקיל קרח, אז יש הרבה ותמלאי בחנויות...)

צ ל י ל 8

New member
שאלה נובית: על איזה כדורים אתם מדברים?

לא ידעתי שיש לאקדוחן כדורים עם אלמנטים....

מ י ל ר

New member
הכדורים לא אלמנט

אבל אפשר לשים תוסף שזה TETC בצורה של קוביה, יש קח ויש אש (שאגב, נופל בקווטאורים הכחולים או האדומים) וזה מחזק את ההתקפות אלמנט שלהם הסקיל כבר קיים, אבל זה רק מחזק אותו (נראה לי)

btekx

New member
אלו סתם תוספת כדורים (ראה תמונה)

אם נגיד אני משתמש בהתקפה בסקיל רגיל (אקדח מהיר, ספינה קרב וכו'...) אני מבזבז כדורים רגילים ואם בסקיל אקדח קרח אז מבזבז כדור קרח ואם בסקיל אקדח אש אז מבזבז כדור אש הערה- שאם נגמר כדור אש/קרח אז מתחיל לבזבז כדורים רגילים (ומוריד דמג' של סקיל קרח/אש) ובנוסף, התקפה זימונים (שחפים ותמנונים) לא מבזבז אף כדור (זה לא משנה...)

מ י ל ר

New member
עליתי רמה! D:

165 איך שעליתי רמה יצאתי מהפארטי, לא היה לי כוח יותר. מתחיל לשעמם אותי ה-LHC הזה... :/ יש רק 2 מפות אימון, לרוב אני בזאבים. והמפה בנויה בצורה משעממת, אוף... נכון ששם זה המקום היחידי שאפשר לעלות באמת רמות אבל בע משעמם לי שם.

מצבניק

New member
אם משעמם לך אז...

תלך להכות חלזונות תמימים! תוך כמה דקות תשתעמם עוד יותר ותחליט לחזור למפה!

צ ל י ל 8

New member
אני כ"כ מבינה אותך ../images/Emo4.gif

LHC ממש מתיש. נכון שעולים שם בטיסה, אבל זה כ"""""""כ משעמם. אני מציעה לך ללכת להתאמן גם במקומות אחרים. לפחות שם יש גם כסף וגם סיכוי לדרופים. מדי פעם אני חייבת לצאת משם אחרת אני אשתגע.

Guid

New member
נייס! ../images/Emo45.gif

הלו הלו, אל תייאש אותי כבר מעכשיו! תן לי להגיע לשם ולהחליט בעצמי מה המצב...

מ י ל ר

New member
אתה תגיע לטירה רק ב-125

אם לא 130 ב-120 תיהיה חלש מידי לשם ואתה לא כול כך תגיע ל-120... ככה שאין לך ממה להתיאש ממשהו שלא יהיה.

צ ל י ל 8

New member
רמה 100 עם ה-DW ../images/Emo99.gif

וגם עשיתי את הקווסט לברנדיש, אף על פי שלא משתמשים בסקיל הזה כמעט בכלל

Guid

New member
מזל טוב שרון!

ברנדיש לא היה סקיל עיקרי מתישהו...?

צ ל י ל 8

New member
הוא עיקרי מאוד אצל לוחמים, אבל אצל DW

יש את הSOUL BLADE שתוקף עד 10 מפלצות. ברנדיש נחמד לבוסים.

volldemort1

New member
מזל טוב

כמה את מורידה בד"כ בסכ"ה של המכה? (כל ה4 חרבות ביחד). -וככן, עם סקילים. *שאלה- אני רצה 97 עם DW, להשאר בmp3?

צ ל י ל 8

New member
אין לי מושג כמה ../images/Emo6.gif אף פעם לא ספרתי

MP3 הכי מהיר, בתנאי שאת שם לבד במפה או רק עם עוד אחד. ברמה 100 הלכתי לפיראטים של מו-לנג למפה האחרונה כי אין שם הרבה אנשים והיה די אחלה, אם כי הרבה מיסים. עכשיו ברמה 101 הלכתי סתם להשתעשע בליפרי
עקרונית, 100-110 להיות בפיראטים 111-120 בדואל גוסט פיראט בלודי. זה לפחות מה שאמרו לי. אבל בגלל שאני לא רודפת אחרי רמות כמו שאני חייבת גיוון במפות, אז אני מנסה שינויים.

למעלה