ה"י 11/4

צ ל י ל 8

New member
תגידו, יש לכם בעיה עם בועות המשימות מעל NPC?

משום מה, אני לא יכולה לראות אם יש לי משימה או לא, כאילו אין לי שום משימה עד שאני לוחצת על ה-NPC שאני יודעת שהוא צריך לתת לי משימה ואז היא נפתחת. גם לכם יש את אותה בעיה או שרק לי?

skini11

New member
יש לי תשובה

להיכנס ל quest לאחר מכן available לאחר מכן למטה יש view all levels ללחוץ על זה ואז יש מנורות

Don Nirtin

New member
וואלה!!!../images/Emo267.gif

הצלת את התחת שלי היום!!!!!! אעשה את זה עם הסיגנוס ברגע שאתחבר עליו.........

Hasselblad

New member
לא קרה לי...

אולי שווה לעשות על זה log a ticket, או לכתוב בפורום באגים ותקלות של נקסון.

מצבניק

New member
בשעה טובה...

סיימתי הרגע את המשימה של הסקיל לרמה 54. זה היה מתיש. אבל הושג... כעת יש לי להגיע לליית' הרבור ואני מסודר.

MomerS

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

זאת הייתה לי משימה מתישה מאוד לקח לי יותר משעתיים

Hasselblad

New member
מזל טוב אדם!

ניסיתי להוסיף אותך אתמול לגילד אבל לא היית מחובר... אתה מוזמן ליצור איתי קשר במשחק עם zsweetditz

מצבניק

New member
מן סקיל שימושי...

ההודף את כל המפלצות אחורה, מה שמגבש אותן יחדיו כדי שאכה בהם... קוראים לו: final chargh.

MomerS

New member
לא תאמינו לי מה קרה

הייתי בPPQ וזה היה בדיוק שהגיעו אלי חברים מהבית ספר לעשות את העבודה על השואה אז בדיוק הגעתי לבוס אז אמרתי לעצמי אולי אני אתנתק בגלל שאני צריך לעשות את העבודה בסוף החלתתי שאני אסיים אותו ואז את העבודה הפארטי רצח את הבוס ואז נפתחה חלונית הפרס מהר בחרתי באחת הטיבות ואז זה קרה קיבלתי מגילה של 60% אז אני מסתקל איזה ואני רואה שזה GFA
אני כל כך שמח

מ י ל ר

New member
יפה מאוד! לא ידעתי שאפשר לקבל את זה משם

נדיר לקבל את זה. אגב, פעם הבאה תגיב לאשכול של ההתקדמות יומית, לא צריך לפתוח על זה הודעה חדשה :)

מ י ל ר

New member
מזל טוב לסיוון על העבודה שלישית שלה

העבודה שלישית נעשה מהר וחלק D: כמובן שאני מדבר על הפירטית שלה.. 0: ואיך אפשר בלי תמונה שמנציחה את הרגע..

למעלה