ה"י 11/2

Hasselblad

New member
ואוו

אז קודם כל מזל טוב על הרמה החדשה של הבישופית!!! ולגבי הדיט, דווקא אני משום מה זוכרת שהרמות האלה לא היו כל כך קשות, נסי להתאמן קצת אני מקווה שממש בקרוב יהיו לי לחדשות לגבי הכפפה. והסיבה שאני לא פותחת עוד דמות היא שאני יודעת שהעליית רמות המהירה ברמות הנמוכות תפתה אותי ואני אזנייח את המיין... ככה שאני נשארת רק עם דמות אחת לבינתיים

אני מתאמנת כמה שאפשר, דווקא נהנית מזה

עשיתי מלא שיקויים במייז כדי להתאמן
יש לי מספיק בשביל כמה ימים של אימון מחוץ למייז. אחרי זה נחזור לשם ל- REPOT
נסיים את NLC ואולי אחרי זה נלך לMU LANG או לFOG, אני עוד לא סגורה על זה
אמרו לי שהמטרות במו-לנג שוות.

Hasselblad

New member
לא מכירה את מו-לנג כל כך

לא יצא לי להתאמן שם ובטח לא ברמות המדוברות, את ה FOG ממש אהבתי והייתי שם לא מעט רמות.

sachar123

New member
אכן המטרות נחמדות...

יש להן SPAWN מעולה..... תלוי כמובן באיזה רמה את נלחמת בהן ואם ה- EXP שלהם שווה בשבילך...

Don Nirtin

New member
הלו הלו אני הייתי קודם!!../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif../images/Emo3.gif

גם אני נואש לרמה 90

Guid

New member
רמה 29 עם הפיראט!

וכבר 8%! נעה, את בהחלט מלכה! /tapuzforum/images/emo9.gif ושרון- החברה בגילד זכרו אותך כשהתחברת לבישופית? /tapuzforum/images/emo3.gif ברכותיי על עליית הרמה~ D:

יפההההההההההה עידן ../images/Emo13.gif

עוד קצת, ואתה בראולר אמיתי, ואז CPQ. ובווינדיה, לא רק שזכרו אותי, אני מתקבלת כמו מלכה
מצער להגיד ששכחתי כמה שמות של הבאדי ליסט, אבל הכל חוזר מהר

../images/Emo49.gif עידן../images/Emo24.gif

ואני רואה שאתה עוד מעט כבר עולה עוד רמה
אין לי מה להגיד חוץ מ-HAPPY MAPELING

Guid

New member
רמה 30!!!! סופסוף!! /tapuzforum/images/emo9.gif

עכשיו אני בדרך לאורביס. אני עוד כמה דקות צריך לצאת מהבית, אני מקוה שאני אספיק לפחות להגיע לויקטוריה איילנד... /tapuzforum/images/emo9.gif ויאללה! סופסוף להיות בראולר!! ^_____^

Jolteon

New member
עידן, מזל טוב! =]]]

וואו, סוף סוף =] התרגשות אדירה, מה? תהנה מכל סקיל וסקיל של הבראולר, כי יש ממה =]]] ושוב מזל טוב XD

Guid

New member
תודה!

בסוף, אגב, לא סיימתי את המשימה של העבודה השניה, וכבר הייתי חייב לצאת מהבית. לא נורא, אני כבר אסיים את זה מחר. D:

ToryMaster

New member
רמה 37

התחלתי לעבוד על הפיינל אטאק, שזה הסקיל הכי מגניב שקיים ביקום, אין ספק.

יעלי ../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif

נירוש בדיוק מאמן את הדמות שלי בפיריון עם העצים, אם בא לך תצטרפי אליו, ככה יהיה לכם פחות משעמם
כי זה ממש משעמם לחסל את העצים האלה

ToryMaster

New member
ראייתי

אני צריכה לצאת, אבל ביקשתי ממנו שאם ימצא יותר ממה שאת צריכה, שישמור בשבילי ותתני לי אחר כך, טוב?

למעלה