ה"י 11/2

ה"י 11/2 ../images/Emo41.gif

רמה 57 עדיין עם הבנדיטית. נמאס לי מהמייז אז אני עושה את המשימות של NLC לקבל את הכסא וטל עזר לי אתמול להרוג גריפונים מעצבנים. אבל, עליתי רמה עם הבישופית שלי - 143
כל ה-NX שלה נעלם, נשאר לי רק הקוף. חבר בבאדי התחנן שאני אאמן אותו, ולכן עשה לי gift של auto mp, כי בלי זה אין סיכוי שאני יכולה להתאמן. קניתי כובע נעלם וזהו. ואוו, כבר שכחתי איך מתאמנים עם בישופ...חחחח... אז אני אחלק את הזמן שלי בין שתיהן. עם ההרמיטית אני מחכה לקבל את ה-ZHELM ואז אני אמשיך להתאמן גם איתה. (רמה 84) אני אוהבת את שלושתן. זו בעיה

Hasselblad

New member
רמה 110

לא שאני יכולה להגיד שזה בזכותי..... יאללה טל יותר מהר אני רוצה עבודה רביעית!

deisy

New member
מזל טוב! ../images/Emo6.gif

ברור שזה בזכותך... אם לא היה לאיריס את הציוד שיש לה היום...
ואיך יהיה לאיריס אם לא את?

sachar123

New member
OMG - ברכות יקירה ../images/Emo24.gif

איזה יופי !!! את יודעת שלא אעקב אותך..... לא צריך להסביר לך עד כמה קשה לעלות רמה איפה שאנחנו נמצאים.... אני אנסה לגייס אולי צוות תגובה לעניין זה אשר יקיף אותי בחיסולים ממוקדים שיתרמו הרבה EXP על מנת לנסות ולהכות את המספר 120 ביחד איתך... בכל מקרה, כאשר תגיעי לשם , תחצי את הגשר.... אל תמתיני למרות שהייתי רוצה לעשות זאת איתך יד ביד אבל את יודעת שברכת הדרך שלי תלווה אותך בכל אשר תלכי גם אם לא אהיה שם לצדך באותו הרגע

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אני יכולה רק לחלום על הרמה הזאת
בהצלחה, אני מקווה שתגיעי ל-120 במהרה

deisy

New member
לכי לעשות קצת PPQ

הבן שלי מחפש פרטנרים
כל הכבוד איך יש לך זמן וכוח לחלק את הזמן בין כל כך הרבה דמויות

אוף, הPPQ עוד גרוע יותר מLMPQ

לא יודעת למה, שנאתי אותו עם כל הדמויות שלי. נראה לי בלי טעם ובלי ריח. אני אלך לשם רק אם ממש, אבל ממש ישעמם לי
אני אוהבת כל פעם לשחק עם דמות אחרת. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה. אם לא היה לי גיוון, הייתי מזמן מתייאשת

Hasselblad

New member
אני שונאת PPQ

ועד עכשיו ממש אהבתי כל פיקיו שעשיתי (לא עשיתי מייז או ארינט מעולם) באמת שאני ממש ממש ממש ממש אוהבת פיקויים קשה לי להסביר אפילו כמה... אם הייתי מתפתה לפתוח דמות חדשה זה רק בשביל פיקויים. אבל PPQ זה פשוט נורא!

את אריאנט גם אני לא עשיתי בחיים

אפילו לא עם הדיטית. אני חולה על KPQ, אז חרשתי עליו
PPQ שנוא על הרבה אנשים (גם עלי), לא ברור למה. ועוד לחשוב שיש כאלה שעושים אותו 500 פעם (כן? אם אני זוכרת נכון) רק בשביל הכובע האדום ההוא. בררררררררר.....

D amaged R oses

New member
מה פתאום :O

צריך 20 פיקיואים בשבילו וזה פיקיו דיי משעמם בעקרון.. כי אין ממש מה לעשות בו חוץ מלהרוג. לעומת קרנינג פיקיו שאני פשוט מאוהבת בו אבל לפעמים, פעם ב.. יש חשק לPPQ
כשממש משעמם מהכל וכאלה
קצת רענון וחידוש

Guid

New member
יש כמה כובעים כאלה.

כל אחד מתקבל לאחר מספר שונה של פיקיויים שאת עושה. האחרון הוא אחרי 200 פיקיויים, לא 500. D:

sachar123

New member
גלית, שיתפתח לי דלת...

מ- NLC ל- Herb Town וחזרה
אקפוץ בשמחה, רק המחשבה של לעשות את הדרך לשם ואחרי זה אין לי מה לעשות שם עושה לא טוב
בכל מקרה אמרתי לו שאצטרף אליו בהזדמנות, היום מן הסתם לא יצא בכלל ה- SC אבל אם מתאים חמישי בערב/לילה אפשר לתאם על מנת שאבצע את המסע.... עדכנו אותי ....

deisy

New member
הוא דלוק על הפקיו הזה..

כי צריך רק להרוג להרוד ולהרוג
ובסוף יש הרבה אקספי
והוא בכללי לא איש של פיקויים בכלל
אבל תמצא אותו און ליין... דבר איתו, אני לא בעסק
הלואי והיתה דרך קלה להרב טאון וחזרה

sachar123

New member
הרבה EXP (הכל יחסי בחיים) ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני מניח שנסגור בינינו את הנושא כולל הדלת שתעביר אותי בקלות חחחחחחחחחחחחחח

למעלה