ה"י 11/10

yonVata

New member
וואו!

רק עכשיו זה ה10% שנשארו לך מהדאבל?
היה יוצא לי המיץ מהאוזניים מרוב מאמץ! שיהיה במזל, וברגע שירד הלחץ מהדירה, ונסדר אינטרנט אנחנו חוזרים בראבק לאימונים אינטנסיבים

מ י ל ר

New member
וכמובן

שיהיה בהצלחה עם הדירה וכול מה שמסביב :) אין לי ת׳טלפון שלך ככה שלא יכלתי לשלוח לך SMS להגיד לך את זה.

yonVata

New member
טוב שהזכרת לי!

שאני צריך לשלוח את הרשימת קשר חזרה לאנשים, הבעיה העיקרית היא שאין לי זמן לנשום עכשיו, והיום (וכנראה מחר) אני אמור לעבוד 12 שע', ויום חמישי 10, ובשישי 6, ועוד להעביר דירה באמצע... אני מאוד מקווה שאני אצליח לעשות אתזה לפני הסופש! אני אדאג להעביר לך את הפלפון שלי

Hasselblad

New member
כן כן ...

אם רק היית יודע כמה זמן לוקח לי לעשות 10% בלי דאבלים ובלי BF כי לא מצאתי אותו... מייאש... אבל ההתמדה משתלמת!

deisy

New member
הופ הופ הופ!!!

עוד אחת שתשאיר אותי בסיבוב
מזל טוב מותק!!!!!!!

miss_t

New member
נהדרת!

איזה יופי!
יש סקילים חדשים שנכנסו לפעולה? ציוד חדש?

Hasselblad

New member
כל הסקילים שלי כבר פתוחים

ככה שלא ממש יצא לי להתחדש בסקילים עד הפאצ של BB. לגבי ציוד בינתיים אין משהו חדש מיוחד אני מנסה לחדש איך אני יוצרת כפפה חדשה עם SE שתהייה יותר משתלמת מהכפפה שיש לי כרגע 19ATT...

שריתושי

New member
לגבי סקיל בחפצים.....

תזכירו לי מה שווה כן לפתוח פוטנציאל: אני צודקת? כובע - יכול להיות DOOR כפפה - יכול להיות SE מכנס - יכול להיות HB נעליים - יכול להיות HASTE צודקת? יש עוד משהו?

btekx

New member
שאלה

"מכנס - יכול להיות HB" האם זה כולל Overall? או מה יוצא מOverall? כי אני רוצה לפיראט HB... אז כמה אחוז סיכוי שיצא סקיל HB?

icy woman

New member
עד כמה שאני יודעת

מאוברול אין כלום. רק מכנסיים יכולים לתת HB

deisy

New member
יש מכנסיים שמתאימות לכל העבודות

זו הדרך היחידה... כנ"ל לקוסמים מן הסתם ...

שריתושי

New member
רק חשוב לציין שאת המכנסיים האלה ממש לא פשוט

להשיג ושזה לא נופל משום מפלצת אלה מחפצי ITCG. יש כאלה במשחק ש"משכירים" את המכנסיים רק בשביל שיהיה לך את הסקיל הזה ואז מחזירים אותו.

למעלה