טוב, לא לצעוק הלינק שבור
D deisy New member 13/10/10 #44 ../images/Emo45.gif עכשיו אני מבינה למה צריך את השטות הזו מהגג'ה.. לא פעם תהיתי למה זה טוב.. תודה!
H Hasselblad New member 13/10/10 #45 החיסרון היחידי שכמו חפצי ריברס גם המכנסיים האלה לא ניתנים להעברה אחרי לבישה...
ש שריתושי New member 13/10/10 #46 אז איך ראיתי אנשים משכירים את הHB שיש להם במכנסיים האלה? או שזה נוב טרייד .........
H Hasselblad New member 13/10/10 #47 אז ככה: Stirgeman - ניתנים להעברה ואין בעיה למכור שירותי HB איתם המכנסיים השניים שדיברתי עליהם שעושים אותם בסקיל מייקר לא ניתנים להעברה אחרי לבישה. מה גם שמלא אנשים מוכרים שירותי HB לפי העבודה שיש להם. נגיד יש לי מכנסי גנב עם HB אני אמכור HB לגנבים.
אז ככה: Stirgeman - ניתנים להעברה ואין בעיה למכור שירותי HB איתם המכנסיים השניים שדיברתי עליהם שעושים אותם בסקיל מייקר לא ניתנים להעברה אחרי לבישה. מה גם שמלא אנשים מוכרים שירותי HB לפי העבודה שיש להם. נגיד יש לי מכנסי גנב עם HB אני אמכור HB לגנבים.
ש שריתושי New member 13/10/10 #48 ברור לי שמכנסיים שמתאימים לעבודה מסויימת יתאימו לעבודה מסויימת בלבד. הלוואי והיה לי HB ה"השכרה" כ"כ יקרה.. וזה נשאר לתמיד הסקיל הזה?
ברור לי שמכנסיים שמתאימים לעבודה מסויימת יתאימו לעבודה מסויימת בלבד. הלוואי והיה לי HB ה"השכרה" כ"כ יקרה.. וזה נשאר לתמיד הסקיל הזה?