ה"י 10.5

לבנדר א

New member
זה מטורף!

נראה לי שהאירוע הזה עושה משהו לכולנו. נקסון שיחקו אותה הפעם. כאילו אמפג! עלית עוד רמה! GRATZ!

D amaged R oses

New member
אחרי אימונים מייאשים

103
אני רוצה 120!

D amaged R oses

New member
השגתי בסביבות ה27%

כל פעם שאני לא על המייפל אני מרגישה אשמה על האיאקספי המבוזבז מקווה שבדאבלים בסופי שבוע יהיה טוב..כי אז קשה לתפוס מפות

Guid

New member
מזל טוב! D:

איזה מצחיק זה, היום כשהייתי במייפל (גם בווינדיה עם ההאנטר וגם בקאהיני עם ההרמיט של אחי), מיליון אנשים בגילד עולים רמות! (בברה הייתי ממש מעט, אז לא קרה לי מקרה כזה שם~) כל שניה צריך לומר ``gratz`` למישהו אחר... /tapuzforum/images/emo6.gif

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif!

אחד מהבאדי ליסט שלי עלה בחצי שעה מ104 ל106 ואחרי שעה+ ל108 רציתי להרביץ לו אבל זה לא קשור
ותפנה מקום בבאדיליסט בוינדיה!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

בשלב כלשהו פשוט עשיתי העתק הדבק ל"gratz" X_x

icy woman

New member
נכון../images/Emo6.gif

כנראה גם הרבה לקחו דאבל על דאבל גם אני עשיתי את זה, והוספתי גם את הדאבל של המשפחה. = דאבל על דאבל על דאבל.... ווווואאאאאווווו, איזו טיסה של אחוזים. פעם אחרונה שככה טסתי באחוזים היתה לפני 45 רמות. אז כן, עליתי 2 רמות

deisy

New member
זה כבר לא היה משנה באיזה צאט כתבתי

כל כמה דקות היה greatz במקום אחר!
עליתי בשלושה ימים 3 רמות
מגניב! 140 נכון לעכשיו

ReallyWrong

New member
אחרי יותר מדיי זמן ברמה 72

חזק לי החשק למייפל ועליתי ל73 ביום שישי ו74 היום.. עכשיו משעמם להתאמן, אני צריכה למצוא משהו שלא יגרום לי למות משעמום ויזיז למד של האחוזים, אבל אני אדאג לזה כבר מחר אני מניחה. 74 עם 20%!

ReallyWrong

New member
תכננתי להתאמן כשאני אחזור,

אבל המיטה קורצת לי וכמו שידיד שלי אומר - "כשחפצים דוממים מתחילים לשלוח לך סימני חיים ולתקשר איתך, זה בהחלט הזמן ללכת לישון!" אגב, אין לי אותך בבאדי ליסט וזה קצת מטריד אותי! xSoFine, בזמנך החופשי

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

מזל טוב על הרמה, ולילה טוב~ /tapuzforum/images/emo9.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תפוזבלF5!

טוב עליתי ל88. ניר היה שם, וידיד שלי עשה איצתי פארטי והתאמן איתי.. בלעדיהם לא הייתי עולה רמה..
דאמ רמה 90 נראית קרובה מתמיד...0.ם ואני עדיין לא מאמינה שעליתי ביומיים כל כך הרבה רמות..>_<

D amaged R oses

New member
מזל טוב יפה שלי../images/Emo25.gif

איזה כייף לראות את כל ההתקדמות שלך היום!!! מגיע לך כלכך
עכשיו תגיעי ל100! ואז עוד 20 רמות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה../images/Emo99.gif

הממ טוב נו...
ידידשלי צחק שאני עלולה עוד להגיע ל90 לפני שאני מתגייסת. ממש צחקתי כי זה באמת נכון

למעלה