ה"י 10.5

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אמג..=0

איך זה קרה?=0 עליתי עוד רמה..
יש אווירה של נואשות ממש .... הגעתי לרמה שרציתי להגיע אליה לפני הגיוס.. ועכשיו אפילו יש מצב שאני אעבור אותה...0.ם שזה מדהים..
בקיצור רמה 85=] עשיתי MPQ עד צאת נשמתי והשגתי את ההורוס איי. יש לכל הסטאטים שלה +3-שזה יותר טוב מהשרשרת של CPQ. השגתי איזה 4 עלים מהעץ מייפל וקיבלתי מהם רק עלים.. יאי...<<" אני צריכה למכור את המגילות והדברים שיש לי... כי אני מתחיה להיות שוב חסרת כסף..
איזה יום כייפי! סיכום: רמה 85 עם 22% אחרי התפגרות בWS מחר אני רואה את רמה 86=]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה~!

לעץ מגיעים דרך NPCששמו GAGA מקליקעליו והוא יקח אותך לשם..^^

P o o f i

New member
../images/Emo24.gif* ונשלח בלי תוכן.

הבעיה לגבי MPQ זה שהאנשים שם נורא אכזריים, והם לא מוסיפים את הCB של נטע (רמה 71).
תמיד שאני מנסה לעשות MPQ, אנשים אומרים לי ללכת ולחזור ברמה הבאה. למה שרמה אחת תשנה משהו?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|רמה אחת יכולה לעשות המון!=0

ובכל מקרה לCB אין הרבהמה לחפש בPQהזה עד שאין להם MG כי בלי MG מתים ממכה וחצי בערך. עם MG את יכולה לשרוד אפילו 2...=] תשיגי MG כמה שיותר מהר..D:

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

אני חושבת שזאת הפעם הראשונה מאז רמות 10~20 שאני עולה תוך יום וחצי 3 רמות ברצף! התחלתי אתמול ברמה 76 עם 50%,בסופו של דבר הצלחתי לעלות ל77.הגעתי למצב של "אני לא מסוגלת לראות יותר את הפיקסלים של מייפל" ויצאתי. התחברתי היום וגיליתי שיש כבר דאבל אבל הייתי צריכה ללכת ככה שתפסו לי את הצ'אנל.חזרתי אחרי כמה זמן ואחרי חיפושים מצאתי צ'אנל ריק,קניתי לי דאבל EXP ויצא שהתאמנתי 4 שעות ברציפות על 4X. כרגע אני ברמה 79 עם 52% ואני הולכת לעלות ל80 אפילו אם זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה

Guid

New member
וואו! /tapuzforum/images/emo6.gif

מזל טוב משולש~ P: שיהיה בהצלחה עם ה80! D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מזלטובבב..D:

זה כזה מגניב לעלות רמות נכון?XD פתאום להתאמן כשהאחוזים עולים מהר זה כיף..X3! יאלה רמה 90 GOGOGO

Guid

New member
יש לי ה``י... o_O

רמה 56 עם ההאנטר...!!! מעניין מתי אני אקום ואגלה שזה חלום... XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo6.gif

*צובטת את עידן* לאלא אתה לא חולם..^^ מזל טוב..D:

Guid

New member
ויש לי גם כסא מייפל~

על הניסיון הראשון! שיהיה בריא אחי, לא האמנתי שהוא אשכרה יביא תועלת יום אחד... /tapuzforum/images/emo6.gif

D amaged R oses

New member
מזל טוב יקירי ../images/Emo24.gif

היה ממש מפתיע וכייף לראות אותך מתחבר היום!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוקיי אוקיי*נושמת*

אני רמה 87!!!! אמג!!! זה כזה לא ייאומן$%&$%&%# כאילו... OMG!!!!!!! אוקיי *נשימות* התעוררתי בבוקר, חיכיתי שלא יהיה אף אחד בבית כדי להפריע לי- והסתערתי על מייפל בחיפוש אחרי חדר ווינדריידרס..0.ם למרבה האירוניה מצאתי אחד... בצ'אנל 1!LOL הלכתי וקניתי לעצמי דאבל EXP והתאמנתי 4 שעות על 4X. אני רוצה להגיד משהו. לראות אחוזים טסים זה הכי כיף בעולם!!! לא הרגשתי איך 4 שעות עברו!!! בחיי, זה מדהים..X3 קיצר עכשיו רמה 87 עם 30% אולי אני אצליח לעלות עוד רמה היום..
אבל נראה לי שנמאס לי מהפיקסלים הסגולים האלה שיורים עליי! [AKA WINDRIDERS] למישהו יש רעיון למקום אימון טוב לCB? WS לא באין בחשבון כי הם רצחו אותי אתמול..<<" מישהו רעיונות?D: אעה רמה 87 *תופים ומחולות*

Guid

New member
וועא! מזל טוב!

יש מצב ל90 לפני הצבא? /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה