ה"י 1.4

D amaged R oses

New member
ה"י 1.4

טוב הרבה התקדמות בדיוק, אין, אבל יש?! אני, חבר שלי, ואמא קנינו קסדות מקבוצה חדשה, בשבילנו לצערי יש להם רק שניים שרצים על חשבונות, וחבר שלי רצה שנשיג קסדה יחד, ואמא מחכה לשלה כבר יותר מידי זמן אז הצעתי לעלות על החשבון שלה הידיים נגמרו תוך פחות מ8דק' ואז התחילו לאט לאט למות ולהעלם, לא יודעת איך XD על הגוף האחרון, ונדמה לי כבר מהשני, עבדו רק שני NL במקום סביבות החצי שעה לקח לנו שעה
השתמשתי ב550 שיקויי ג'ינגר!!! שלקחו לי את סאקורה השתמשו לי ב150+- היה לי מלחיץ ביותר XD מרגע שהוא התחיל עם ה1/1 הייתי בלחץ נוראי
אבל השגנו 3 קסדות! ובטעות הרמתי איזה קווסט אייטם לETC, צריך לבדוק בשביל מה זה XD ומשום מה, יש SC, שלא נרשם באתר... בהתחלה היו רק הודעות כחולות והתחילו לעשות סמגה שזאת בדיחה של אחד באפריל, אבל אי אפשר לשחק. ואין באתר מידע בכלל ;/ נשאר לנו 6% לרמה 51 ואז LMPQ שכלכך חיכיתי לעשות! איזה כייף
ואני ב51% רמה 95 עם הקוסמת.. וסיימתי את הקווסט של הJQ עם הנוצות D; כלכך מאושרת
ואם מישהו משיג/רואה CRIMSON WOOD תודיעו לי
אני צריכה 400

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב!!!!

על הקסדות!!!!D: וגם לי יש סרבר צ'ק לא רשום..<<" אולי זה באמת קטעשל אחד באפריל..LOL

D amaged R oses

New member
תודה

ובאמת היה מוזר, לא אמרו כלום ולקח להם זמן להעלות הודעה באתר..

tinkiwinky

New member
עכשיו כבר רשום באתר

MapleStory will hold a scheduled Cash Shop Maintenance on Tuesday, March 31st, 2009. It will involve the Game servers, and will last approximately 7.5 hours. <MapleStory Game Maintenance> - Servers: All Game Worlds - Time: Tuesday, March 31st, 10:00 pm ~ 5:30 am PDT (Wednesday, April 1st, 5:00 am ~ 12:30 pm GMT) Thank You, Happy Mapling!

tinkiwinky

New member
ורותם! תתחדשו על הקסדות!!!

מגניב לאמא שקיבלה קסדה! אני מבינה שנהנת מהזאקום! אדרנלין אה?
והדרופ שמצאת הוא לקווסט שנותנת מוריה - צריך להשיג אחד מפיאנוס, אחד מזאקום, אחד מפאפ ועוד 3 שנופלים מ HTPQ, אז תשמרי בינתיים! נשיקות יפה (זו גלית ומאיה יחד בבית של מאיה פשוט
)

D amaged R oses

New member
באתי להכנס לבאסיל והיה רשום לי

שהחשבון שלי נחסם! ממש נלחצתי! ואז נזכרתי שמוקדם יותר אנשים כתבו על זה דברים רעננתי שוב וראיתי "חהחה! בצחוק, 1 באפריל" ואני כזה "לא מצחיק"

D amaged R oses

New member
אני חייבת להוסיף משהו על הקבוצה הזו ;O

נעלמו לי 2 טובי שהיו לי בחשבון, אבל יש לציין שאני לא בטוחה שזו אשמתם, למען האמת, אם הם היו גונבים, היו לי דברים הרבה יותר שווים על המשתמשת וביקשתי מאחותי לפני לזרוק כוכבים בפרימרקט שיהיה מקום לשיקויים. אמרתי לה תזרקי את "השחורים. השחור!" כי היה לי מוקבי אחד, היא טוענת שהיא זרקה שני שחורים, היו לי שני טובי ואחד מוקבי. לדעתי היא פשוט טיפשה וזרקה הכל שאלתי את הבחורה מהראן והיא אמרה שהם לא נגעו, זה היא ובעלה, והם גרים ביחד.. והיא הרגישה ממש רע והיא כרגע הציעה לקנות לי אותם בחזרה אבל מכיוון שאין לי מושג מה קרה להם, ואחותי עם הגרסא המשופשפת שלה, ביקשתי שלא יקנו לי אני גם ככה צריכה אילבי וחבר שלי מביא את הטובי שלי אני רק רציתי להדגיש את עניין האמינות וכמה שאפשר לסמוך עליהם קבוצה נהדרת, והמחירים לא בשמיים!

Guid

New member
תתחדשי~ D:

תמיד כיף למצוא אנשים נחמדים. D: בגלל זה אני אוהב יותר את ווינדיה מאשר את ברה~ /tapuzforum/images/emo8.gif

D amaged R oses

New member
מה הסיבה, לא הבנתי?

אם זה ביגלל האנשים אז אתה בשרת הלא נכון יקירי

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

זה שאתם אנשים טובים, זה משהו אחד, אבל בואי נגיד שיצא לי להתקל באנשים [זרים] טובים רק בווינדיה בנתיים~ D: ואל תקחי את זה קשה, רותם, אני סתם אוהב לעקוץ עם משפטים כאלו... /tapuzforum/images/emo3.gif אם טוב לך בברה, אז טוב גם לי~ /tapuzforum/images/emo9.gif

deisy

New member
אני נתקלתי במלא אנשים טובים

בברה בלי קשר לפורום...

D amaged R oses

New member
יש המון אנשים מקסימים בברה

ולהגיד שנתקלת רק בווינדיה זה הדבר הכי... מטומטם ששמעתי. וחוצמזה, בזמן האחרון, יש לך המון דברים עוקצים ולא נעימים להגיד. ורק כאלה. אבל עדיף לא לפתוח את זה לדיון פה
גם ככה מוחקים לי הודעות 90% מהזמן, וחבל שגם זאת תמחק

למעלה