D amaged R oses
New member
ה"י 1.4
טוב הרבה התקדמות בדיוק, אין, אבל יש?! אני, חבר שלי, ואמא קנינו קסדות מקבוצה חדשה, בשבילנו לצערי יש להם רק שניים שרצים על חשבונות, וחבר שלי רצה שנשיג קסדה יחד, ואמא מחכה לשלה כבר יותר מידי זמן אז הצעתי לעלות על החשבון שלה הידיים נגמרו תוך פחות מ8דק' ואז התחילו לאט לאט למות ולהעלם, לא יודעת איך XD על הגוף האחרון, ונדמה לי כבר מהשני, עבדו רק שני NL במקום סביבות החצי שעה לקח לנו שעה
השתמשתי ב550 שיקויי ג'ינגר!!! שלקחו לי את סאקורה השתמשו לי ב150+- היה לי מלחיץ ביותר XD מרגע שהוא התחיל עם ה1/1 הייתי בלחץ נוראי
אבל השגנו 3 קסדות! ובטעות הרמתי איזה קווסט אייטם לETC, צריך לבדוק בשביל מה זה XD ומשום מה, יש SC, שלא נרשם באתר... בהתחלה היו רק הודעות כחולות והתחילו לעשות סמגה שזאת בדיחה של אחד באפריל, אבל אי אפשר לשחק. ואין באתר מידע בכלל ;/ נשאר לנו 6% לרמה 51 ואז LMPQ שכלכך חיכיתי לעשות! איזה כייף
ואני ב51% רמה 95 עם הקוסמת.. וסיימתי את הקווסט של הJQ עם הנוצות D; כלכך מאושרת
ואם מישהו משיג/רואה CRIMSON WOOD תודיעו לי
אני צריכה 400
טוב הרבה התקדמות בדיוק, אין, אבל יש?! אני, חבר שלי, ואמא קנינו קסדות מקבוצה חדשה, בשבילנו לצערי יש להם רק שניים שרצים על חשבונות, וחבר שלי רצה שנשיג קסדה יחד, ואמא מחכה לשלה כבר יותר מידי זמן אז הצעתי לעלות על החשבון שלה הידיים נגמרו תוך פחות מ8דק' ואז התחילו לאט לאט למות ולהעלם, לא יודעת איך XD על הגוף האחרון, ונדמה לי כבר מהשני, עבדו רק שני NL במקום סביבות החצי שעה לקח לנו שעה