ה"י 1.4

icy woman

New member
אני חושבת

שאפשר להתגאות במה שיש לך מבלי להכפיש את האחר. בסופו של דבר, כל אחד נמצא במקום שהכי טוב לו, ולכן אין שום טעם בהשוואות היכן יש אנשים נחמדים יותר או מגעילים יותר. אחד הדברים הנחמדים יותר כאן בפורום, זה שבד"כ נותנים כבוד לדעתו ורגשותיו של האחר. צריך פשוט להמנע מהצהרות בסגנון- עבודה X לא שווה, שרת Y מגעיל וכדומה. חבל....

Guid

New member
א. את צודקת.

ב. לא הכפשתי כלום. פשוט ציינתי את העובדה שבווינדיה נתקלתי באנשים נחמדים ובברה לא, שזה שונה מאוד מלהגיד: ``בברה יש אנשים מגעילים``, שזה משהו שמעולם לא אמרתי ואני לעולם לא אגיד, פשוט בגלל שאני בטוח שזה לא נכון. זה שלא ניסחתי את זה בצורה יותר מפורטת (ולא פוגעת, דבר שלא רציתי בכלל), זו אשמתי. קשה מאוד להתנסח במדויק ובמפורט כשכותבים בסלולארי, וזו אחת התוצאות שעלולות להיגרם מכך. מצטער אם מישהו נפגע ממה שכתבתי, זו ממש לא הייתה המטרה, ואני חושב שאתם מכירים אותי מספיק זמן בשביל לדעת שזה נכון.

icy woman

New member
עידן

התגובה שלי לא נכתבה כדי להגיד לך או לרותם "נו נו נו". לפעמים אנו מנסחים באופן שמתפרש מעליב אצל האחרים (וגם אני חטאתי בזה- כשכתבתי על פורום סליפיווד, זוכר?), גם אם לא התכוונו. נכון שהבאתי דוגמאות חריפות, אבל אלו היו דוגמאות ולא נסיון לשים בפיך דברים שלא אמרת. אני יודעת שלא התכוונת להעליב, אבל גם אני לא- ובכל זאת נעלבת...מה שמדגיש שצריך להזהר עם המילים (כולל אני
)

Guid

New member
זה בסדר, לרגע לא נעלבתי~

פשוט הרגשתי שאני חייב להסביר את עצמי וההודעה שלך פשוט דירבנה אותי לעשות את זה~ D: לא נעלבתי, זה בסדר. /tapuzforum/images/emo9.gif ונכון, צריך להיזהר תמיד במה שאומרים. /tapuzforum/images/emo45.gif

deisy

New member
../images/Emo140.gif

עידן, אנשים שיודעים לקבל ביקורת בצורה יפה וטובה הם אנשים חכמים ! כי זו בעצם הדרך ללמוד ולהשתפר בחיים, בכל דבר ובכל תחום! תודה שנתת לי להרגיש בנוח גם בשיחה במסן
אני מעריכה את זה מאוד! ודבר אחרון - טון כתיבה וטון קריאה לפעמים שונה מאוד, *כולנו* צריכים לנסות לשים לב כמה שיותר!

deisy

New member
כל הכבוד להם

אמינות זה לפני הכל .. אם חשוב להם השם שלהם הם פועלים נכון! ואחותך מצחיקה

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

אם הספירמנים יושקעו
כנראה גם להם יגיעו קסדות מהם אבל עד אז אולי נהיה חלק מהקבוצה ונקבל הנחות או חינם [הלוואי!]
למרות שאחרי הראן אתמול נשבעתי שאני לא מוכנה לראות יותר זאקום! ואחותי סתומה

Guid

New member
ה``י שלי:

אין לי!! האהאהאהאהא~!!!! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

למעלה