ה"י 02/10 בסימן הג'וקר!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חברים, צריך עזרה!

להשאיר את זה? לנסות אחרים? פשוט הוא אחד המצחיקים.. F5 זה זה עם השיניים למטה F6 זה עם כזה פה ארווך F4 זה בוכה אבל עם פה עקום ודמעות לבנות כאלה ברורות..

MomerS

New member
לפי דעתי לא....

העיינים מאוד יפות!
אבל השיער דומה ל... אתה יודע נראה לי שתחליף.....

מ י ל ר

New member
לדעתי מיותר

בגלל זה לא התחלתי בכלל עם כול הדבר הזה השקעתי אנקס על פנים, צבע עיניים ושיער, למה לקחת סיכון על זה?

MomerS

New member
פלג נתן לי תשחקן שלו

מאוד רציתי לדעת איך זה לשחק עם אוון וגם אני אעזור לו ברמות... אז החלטתי בתור התחלה לשדרג לו את הגוף עם האיוונט יש תמונה של האוון.... תראו איך זה אני מת על זה (אבל זה ישאר רק אם פלג ייאשר כי זה השחקן שלו אני רק מעלה אותו לפעמים רמות) טוב אז אני מקוווה שהאוון יתפוס אצלי ואני אהנה איתו בעליית רמות כי עם האראן אני בכלל לא נהנה... גם בתור מתנה אני קניתי לפלג SRUFF ללבל 95 עם 11X מגיק אטק ועם... 3% ALL STAS דיי נחמד....

ה evan של פלג

אם יש לך שאלות לגבי evans בכלל . אתה מוזמן לעלות לפורם ...יש לי אחד פעיל ב לבל 183

זהו, הלכה הקשת ../images/Emo13.gif

אני תוהה!! לקנות בשלב מסוים כפפה שאני אצטרך NX ואז למכור אותה ולהשתמש בNX? או סתם להשאיר את הכסף נטוש?

JackyE

New member
22/100 scales

והיד עוד נטויה! אבל דיי להיום, אמרתי שאקום מהמחשב בסביבות12 אז פתחתי חנות בתקווה לעשות עוד כמה מרשרשים במהלך הלילה ולישון 80% 147 מחר אעלה לבל! יש את המשימה הזאת של המייפל אדמין לעלות 5 רמות, מה מקבלים עם עומדים ביעד?

למעלה