ה"י 02/10 בסימן הג'וקר!

צ ל י ל 8

New member
איזו רמה את עכשיו?

אני צריכה לחשוב על איזה סקילים חשובים יותר. אני אנסה לעשות לך בילד מאוחר יותר.

אתה לא תאמין עד כמה שיפרו.

עזוב אותך מתקפות, אותו דבר.. אבל הarrow rain פוגע ב10 מפלצות וב3 מכות כל אחד, האינפרנו החדש ממש יפה.. אבל עזוב את כל זה - המהירות!! אני מרגיש את זה!!! בסקיל של עבודה ראשונה אתה מוסיף והופ אתה מהיר.. הדאבל ג'אמפ יפה מאוד מאוד והופך את האימון למהיר וכיפי.. יש גם את הסקיל שנותן ATT בעבודה שלישית עכשיו.. אני דווקא הורדתי את הסטרייף הפעם לנקודה אחת במקום מקס והשקעתי בשאר הדברים.. לא ממש משנה לי כי ההוריקן קרוב.. ובכלל לא משנה לי כי מכרתי את הקשת הגודלית ב500 מיל ואין לי קשת. ואני בכלל בספירמן בברה.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה כ"כ כיף ../images/Emo70.gif

אני צריכה להעלות את מה שיצא לה בסוף
אני אעשה צילומים של האש ושל הקרח שלי ואעלה לכאן היום. בהחלט היה מצחיק. אני מפחדת נורא לגעת ב-BM שלי. אני כ"כ אוהבת את הלוק שלה.

JackyE

New member
אל ~אל~ תעשי את זה!../images/Emo2.gif

את תיקלעי למלכודת של אלפי מעטפות סגולות ולא תראי את הסוף של זה!
מייפל האלה כאלה נבלות! אתה בתמימות דעים מוחלטת משתמש במעטה סתם בשביל הצחוקים ואחרי זה מוצא את עצמך מבלה שע' הורג מפלצות בשביל מעטפות, זה נורא!
ראיתי אנשים טובים שאיבדו הכל בגלל המעטפות האלה!

צ ל י ל 8

New member
איבדו הכל? לא הגזמת קצת?

מי שלא מרוצה מהדמות שלו ממילא, למה לא לנסות? אני שיניתי את 2 הדמויות שלי בברה ואני מרוצה מאוד משתיהן. את ה-BM שלי אני אוהבת כמו שהיא, וגם את הבישופית שלי ולכן לא אגע בהן. הן מעוצבות כמו שבחרתי אותן מזמן ולא בא לי על שינוי. הדמויות בברה לא היו עם NX כמו בוינדיה, אז היה כיף לנסות. והקוסמת קרח שלי יצאה עם שיער סוף הדרך!

JackyE

New member
ברור שהגזמתי, זאת הייתה בדיחה../images/Emo9.gif

אבל לי לקח המון זמן עד שמצאתי משהו שאני רוצה להישאר איתו
חוץ מזה שזה כייף! אני וחברים שלי עשינו שיחת ועידה וכל פעם החלפנו פרצופים ונקרענו מצחוק אחד על השני

Guid

New member
"איבדו הכל" ../images/Emo6.gif

אני ממש לא הולך להפעיל מעטפה על הקשת שלי, ולא על הבראולר. אבל אני מתכנן לנסות את זה על הדמויות האחרות...

מ י ל ר

New member
על מיולים שלא אכפת לך מהם

זה משעשע בהזדמנות אני אפעיל על הבאטל מייג׳ שלי! הפעלתי על הדואל בלייד וקיבלתי משהו לא רע :0

GינGית

New member
טוב הייתה לי שבת הזויה לגמרי

עשיתי תסרוקות לכל המיולים שלי (מזל שזה לא כל כך הרבה) ואחרי זה נכנסתי לברה לסדר את הקוסמת הותיקה שלי והקשתית כדי שיהיו יפות ומסודרות SP. ובזמן שהרגתי עם הקוסמת כדי להשיג תספורות עליתי רמות ונכנסתי לזה חזק, התספורות ההזויות שיצאו לי כבר לא צילמתי מרוב צבע בשיער ושינויים הגיע לי תספורת קרחת לגמרי וככה הגעתי לרמה 70 והלכתי לעשות את העבודה וגילתי שחסר לי 3 SP. הפכתי, חישבתי, חשבתי שעשיתי טעות בהתחלה (השחקנית הראשונה שלי ועשיתי בה את כל הטעויות האפשריות העלתי בה STR) דיברתי עם אסף במשחק בסקייפ ובטלפון
והנקודות החסרות לא נמצאו ולכן אני לא יכולה להמשיך איתה הוא לא נותן לי לעלות נקודות בעבודה 3 דיברתי עם סמדר והיא אמרה שהיא שמעה על באג כזה ושאלה אצלה בגילד ועשו לה פרצוף עצוב. אז לצערי הרבה אחרי 6 שנים שכל פעם סידרתי אותה קצת והורדתי AP כשהיה קופון חינם אני עוזבת אותה, אני לא מסוגלת למחוק אותה, האמת עצוב לי

GינGית

New member
טוב אז אני מבינה שאין בילד ואין תגובה ואין

יחס אז תמשיכו לקשקש בינכם ותעשו חיים

Guid

New member
מצטער לגבי הבילד,

אין לי אינטרנט יציב, כל פעם שאני נכנס למייפל אני מתנתק מהאינטרנט...
בגדול זה די פשוט- בעבודה ראשונה את ממקססת הכל חוץ מArrow Blow (ההוא שיורה חץ יחיד). את תצטרכי לשים בו כמה נקודות כדי להתקדם לסקילים לעבודה שניה, אז שימי לב שלא תשימי בו יותר מדי. בעבודה שניה תמקססי הכל חוץ מSilver Hawk. את תצטרכי לשים בו מספר נקודות כדי לפתוח את הסקיל Pheonix של עבודה שלישית. תבדקי כמה נקודות זה יוצא (לדעתי 15) ותשימי בהתאם. בעבודה 3 את יכולה למקסס הכל חוץ מהסטרייף, לדעתי. אני אומר את זה על סמך זיכרון, המשחק לא פתוח מולי כך שיש מצב שאני מפספס משהו.

צ ל י ל 8

New member
למה את כועסת? (אני יודעת שזה משורשר לעידן)

אני ממש לא זוכרת בעל פה את הסקילים שיש לי, וכשאתמול ניסיתי לעזור לך עם סקילים של היידן-ראיתי שהם לא מעודכנים לג'מפ, אז ויתרתי. אני צריכה לראות איזה סקילים יש כדי לתת לך מדריך נורמלי. אבל כמו שעידן כתב כאן, עבודה ראשונה זה למקסס הכל חוץ מARROW BLOW. לגבי עבודה שניה- הכל חוץ מהנץ שצריך בו 15 נקודות לפניקס. אם את רוצה ממש לגבי איזה סקיל באיזה סדר, אני צריכה לראות את הסקילים. אני באמת באמת שלא זוכרת עבודות שניה ושלישית.

מ י ל ר

New member
עוד זאקום אחד בודד

כי לא היה לי זמן ל-2 חבל שליאת קיבלה DC :| אני פאקינג מאחר לעבודה :(

מ י ל ר

New member
עשית אותי עכשיו מאושר

הרגתי יותר מהר מ-3 אנשים (שים לב לטיימר) :)

gate11Maccabi

New member
התחלנו להרוג ב40 כי חבר בדיוק התחיל לאכול

כשנכנסו, אז סיימנו אז זה בתאכלס ברבע שעה כמוך, אבל כן, אתה רמה 178 ואני הייתי עם שתי רמות 13X.. אז..

אסף עזוב זמנים.....

להרוג זאקום עם קוסם זה ממש לא כמו עם כל דמות אחרת..... אני חושבת שאתה מוציא מהקוסם קרח שלך דברים ממש מעולים אין ספק שאתה ממש משחק מקצועי איתו !!!!

למעלה