ה"י שמתקרב

Giallorossi

New member
ממה שאני יודע

עד רמה 46 חייב להיות לך 19 במאסטרי ו 40 בסאבאג' בלוו.

רמה 29../images/Emo149.gif

אני מנסה להיגמל מ-מחשב :( ואני לא מוצאת פארטי , כולם נובים ומפספסים תמיד .. רק אחד תמיד מכניס אותי אבל הוא לא מחובר הרבה

miss_t

New member
אז תיהי את leader

מה את סומכת על נובים שלא יודעים להקליק?

לא תמיד יש לי track ../images/Emo149.gif

יש מישהו שאני רק נכנסת למשחק הוא אומר לי " בואי לצ'נאל.. " ואני נכנסת
אבל הוא לא תמיד מחובר יש לו עוד דמות ! :]

morosh1234

New member
הPQ's בקרנינג כ"כ כייפים../images/Emo99.gif

קצרים, כמו שאני אוהבת. ^^ איך באלי שוב את כל התנינים האלו וזה. -.- אה, כן. תעשי את פארטי. מקבלים דברים הרבה יותר טובים. [סקרולים, נניח]

yael1995

New member
רמה 14 ו..../images/Emo41.gif

אני לא מבינה מה עושים בקווסט הזה
http://global.hidden-street.net/quests/vicquest_004.php אפשר הסבר בבקשה?

את הולכת לעיר האמצעית.

ליד השיגור מצד ימין יש אבן. את לוחצת אליו ונכנסת למקום כזה שאת צריכה המון קורדינציה וזמן. זה מין מסלול מכשולים את עולה עולה עעולה עולהועעוולה. אחרי שאת מגיעה לעלה יש עם אני לא טועה יש תיבה שמביא לך את הפרחים ואז את חוזרת אליו... תקנו אותי עם אני טועה.

../images/Emo87.gif מזל טוב.

זה קווסט הג'ומפ הראשון. 1. לכי לדבר עם ג'ון בלית' הארבור. 2. לכי לסליפיווד (עיר שנמצאת בדגנון. זו דרך ארוכה מאוד
. רצוי לוודא שיש מלא שיקויים אם את לא חזקה מספיק. 3. דברי עם פסל נחמד שנמצא בסליפיווד. 4. לקפוץ!^_^. 5. הפרחים נמצאים למעלה בשלב השני של הקפיצה. 6. אם יש לך דרך לחזור להנסיס- תעשי את זה. 7. TAXI לאדון ג'ון בלית הארבור. מקבלים ממנו: 30 בורגים ואם עושים את המשימה הזו שוב- יהלום אחד לפי מה שמתחשק לג'ון.

miss_t

New member
מה שהחמודים מעליי הסבירו

ניר ומאור- יפה נכנסתם לעניינים. אני שוקלת להפסיק לקרוא לכם בכינויים מסויימים

jenniecat

New member
סיימתי כמה ג'אמפ קווסט חמדמדים

ועוד כמה קווסטים משעממים.. עכשיו אני עובדת על למכור את כל מה שהרווחתי מהPQ (ייקח לי שנים ) ביינתיים הישגתי 6M לפי החישובים שלי שאני יגמור למכור הכל יהיה לי משהו כמו 7M ^_^

עד 6 בבוקר../images/Emo87.gif

אני נשבע שאעבור שלב. מקסימום 90%. א-מ-ן. מישהו השליך MACE שזה ללוחמים אז לא יועיל. גם אחת המפלצות השליכה שריון שאני כל כך הולך למכור את זה^_^ לפחות סיימתי עם הפטריות בנושא הקווסט של וינסטון. עכשיו העצים עם הגרזן. עד עכשיו 30 מהם טופלו
. בקווסט של 999 הפטריות- 499 בדיוק.

...../images/Emo87.gif

לא עליתי רמה. זה כבר יהיה מחר. לפחות השגתי 78%. שזה גם משהו. מחר...
למי יש כנפיים של עטלפים להביא לי? מישהו מהפורום עובד על הSKINS של הנחשים. ואת הסלט כבר השגתי. [הערה קטנה- לוק, תישן ואל תתעורר לעולם מצידי~_~). אה וכן. היה לי מפגש ראשון עם פטריית זומבי. למרבה הצער, היה גם מפגש ראשון עם CURSE EVIL. שכמובן- הרג אותי. אבל לא נורא.

morosh1234

New member
../images/Emo6.gif

מניסיון, אני לא עושה את המשימה של לוק הזה. את הכנפיים של העטלפים תוכל להשיג בקלות, איך? לך לסובוואי [הרכבת התחתית בקרנינג], תעבור את השיגור של הסליימס הכחולים ותראה שכמעט בכל צ'אנל יש 200 האקרים. תוך עשר דקות יש לך 100+ כנפיים
אגב, מהמשימה מקבלים טופאז. [לא האבן, זה שמכינים מעשר כאלו] אח"כ זה פשוט נתקע לך בetc להמוןהמון זמן D:

../images/Emo87.gif הקטע

שהסליימס הכחולים די חזקים ודי מהירים אז... וגם העטלפים עושים MISS MISS MISS כאילו כלום

morosh1234

New member
לא נשאר לך הרבה עד שתתחזק

באופן סופי. שלב 24-23 ואתה כמו מלך

הממ לא..../images/Emo108.gif

מקבלים מהמשימה גם טופז.. זה אבן רנדומלית אני למשל קיבלתי גרנט O_ם וניר, מה עם הש"נ?

למעלה