ה"י שמתקרב

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

גם אני נתקלתי פעם בהאקר שהועיל לי, הוא עשה VAC לאיזו פינה ועצבן אותי, אז נעמדתי בפינה ועשיתי סלאשים עד שהוא התייאש והלך

שאלה../images/Emo87.gif

אף פעם לא ראיתי את הדברים האלה שנופלים מהמפלצות שוינסטון טוען שהן נופלות מהן. אני מתכוון לקווסט הזה. יש למישהו אולי הערה או המלצה?

קבלו ביטול על השאלה../images/Emo87.gif

עכשיו הם מפילים את זה. נזכרו להפיל?

somebodddy

New member
ברכותי!

לקחת על עצמך את עוד אחד מהקווסטים היותר מעצבנים של מייפל סטורי! בכל אופן, המאובנים האלו הם מה שנקרא "פריט בלעדי לקווסט"(quest only item). ישנם מספר הבדלים בינם לבין פריטים רגילים:
רק מי שהקווסט פעיל אצלו באותו זמן יכול לראות או לקחת פריטים בלעדיים לקווסט.
רק מי שנמצא שהרג את המפלצת או נמצא בפארטי שהרגה את המפלצת שהפילה את הפריט הבלעדי לקווסט יכול לראות או לקחת אותו.
אי אפשר למכור או לאכסן פריטים בלעדיים לקווסט.
אם זורקים פריט בלעדי לקווסט הוא לא נופל על הרצפה, אלא נעלם באוויר. מקבלים הודעת הזהרה לפני שזורקים אחד. לפעמים מקבלים מNPC חפץ בתור פריט בלעדי לקווסט(למשל המכתב של צ'יף סטאן). אם זורקים פריט בלעדי לקווסט שמקבלים מNPC, תמיד אפשר לחזור לאותו NPC ולקבל את הפריט בחזרה בתוספת נזיפה על כך שאיבדת אותו. בכל אופן, מעכשיו גזעי גרזן ופטריות ירוקות יתחילו להפיל מאובנים.

../images/Emo87.gif אוקיי תודה על ההסברים וההבדלי

עכשיו אני מבין
האמת שזה לא מעצבן. זה סתם... נחמד?^_^. חוצמזה. שהפרס שווה את זה. לפי החלק השני מקבלים 30,000 מסוס. וגם בשני החלקים מקבלים EXP. ולמי אכפת מהביצה המטומטמת שבטי תביא

../images/Emo87.gif אה וכן

אתה לא רוצה לדעת מה הקווסט הכי מעצבן שאני עובר עכשיו. עם ה999. איכשהו אני עם 300 פטריות עכישו. רק עוד 600

somebodddy

New member
זה לא נחשב לקווסט מעצבן

בגלל שאף אחד לא מנסה לעשות אותו במכה. פשוט לוקחים אותו ושוכחים ממנו עד שהבועה קופצת ואומרת לך שסיימת אותו.

../images/Emo87.gif ../images/Emo3.gif

אבל אני מעדיף לגמור עם הפטריות הירוקות. כבר עם הפטריות הכחולות הקוצניות יותר קל לחסל.

ToryMaster

New member
מהההה

קווסט נהדר, מה יש לך. ג'אמפ קווסטים לעומת זאת, זה השטן

שטן בהתגלמותו../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

במיוחד זה של שומי. ילדה קטנה ומעצבנת~_~.

Giallorossi

New member
זה קל

יש קווסטים שמקבלים מהם פיים ואפשר פשוט לעשות טרייד פיים.

miss_t

New member
מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

יאללה לחרוש משימות וחזירי בר (אפילו גם אש- את ברקים/קרח)

morosh1234

New member
עכשיו הגיע השיעמום האמיתי ../images/Emo13.gif

הרבה זמן יש לך עד לPQ הבא
שיהיה בהצלחה ומזל"ט

באמבוק

New member
בדיוק ../images/Emo42.gif

ייקח לך שנים לעלות לרמה 35
סליחה על העידוד הרב xD לכי לחזירי אש אם את קרח, תתאמני הרבה וכשתגיעי לרמה 32 תלכי לאמוריה, תתאמני על החתולים השחורים שמפילים טונות של כסף עד לרמה 34 או 33 וחצי, אז תסעי ללודי ותתאמני בעכברים, אוגרים, שעונים גדולים, קטנים, רוחות קטנות ובעצם כל מה שיש בהליוס, אאוס וקלוק טאוורס ובטרייס האל. למקרה שלא הבנת מילה ממה שאמרתי.. xD הליוס טאוור <--- Ludi ---> אאוס טאוור ^ טרייס האל ובדרך קלוק טאוור.

jenniecat

New member
תודה על העזרה ../images/Emo9.gif

בכל מיקרה יש לי עוד טונות של קווסטים ואני עוד רוצה גם לעשות את אלה על השלטים בפעם המיליון...

morosh1234

New member
בלי בעיה ../images/Emo3.gif

עד שלב 36 הנקודות הולכות לDagger Mastery! תשים לב שאתה מעלה רק 19 נקודות, ולא 20! לא למקסס בינתיים! אחריי שלב 36 אתה ממקסס את SavgeBlow שזה הסקיל העיקרי של הבנאדיט. ממ, תחכה לתגובות נוספות.. אני לא רוצה שתתפס על המילה שלי

למעלה