הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצהה סתם כי בא לי להקפיץ
אבל בשלב מסוים ראיתי שהם ממש אבל ממש קשים להשגה והתחלתי לקנותאותם\להחליף דברים בעדם בסוף קראתי לכל החברים שלי שיבואו לעזור לי והצלחתי לסיים XD אבל בכסף התכוונתי יותר לGARNET שהייתי צרכה לקנות בשביל זה והסרט ממש לא שווה את זה הוא לרמה 25 וברמה 25 כבר אני אוכל לשים את הכובע במבוק שהוא יותר טוב אז מה זה שווה בכלל..
את גם מקבלת EXP מהמשימה בנוסף- הסרט הזה עדיף לפעמים על הכובע תלוי איפה את מתאמת ומה העבודה שלך אני רמה 56 ואני שמה את הסרט הזה. הוא מוסיף לי 50 לחיים...
הפרס עצמו הוא זניח במקרה הזה (ובחלק מהקווסטים האחרים, כמובן), אבל הקטע הוא לעשות את הקווסט לשם האימון וה-EXP. אני, אגב, פשוט לא מסוגלת להשאיר קווסט לא עשוי, זה משגע אותי (אני בנאדם כזה פשוט, להתחיל משהו ולסיים אותו).