ה"י פורמי

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif..

כמה זה עולה? קיבלתי את זה מהקווסט של הWILD BOAR עם המזל שלי זה עולה בטח 100k

miss_t

New member
775K (לפי באסיל)

את יכולה למכור גם ב 800K בהצלחה

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifתודה ../images/Emo13.gif

סוף סוף משהו שווה אני אמכור את זה ב1mil עם קושר המכירות שלי

miss_t

New member
GO FOR IT

אני מקווה שיקנו
1MIL זה די הרבה, אבל תנסי! תעדכני בכמה מכרת בסוף

שמפו10

New member
זה בערך 650K

הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצהה סתם כי בא לי להקפיץ

jenniecat

New member
ה"י שלי

סיימתי סוף סוף את הקווסט השני של גברת מינג מינג אחרי שנים של נסיון להשיג 20 ראשי חזיר וכל הכסף שבזבזתי בדרך וכל מה שאני מקבלת זה סרט עלוב???
סיימתי גם את הקווסט של קאמילה עם חוות החזירים הרצחניים וקיבלתי רק עוגות
לא הולך לי..

miss_t

New member
הסרט הזה שווה את זה!

למה קנית את ה pig heads? ולא הלכת לצוד אותם בpig beach? המטרה של רוב המשימות היא להתאמן בדרך להשגת המטרה (סיום המשימה).

jenniecat

New member
הלכתי לצוד אותם

אבל בשלב מסוים ראיתי שהם ממש אבל ממש קשים להשגה והתחלתי לקנותאותם\להחליף דברים בעדם בסוף קראתי לכל החברים שלי שיבואו לעזור לי והצלחתי לסיים XD אבל בכסף התכוונתי יותר לGARNET שהייתי צרכה לקנות בשביל זה והסרט ממש לא שווה את זה הוא לרמה 25 וברמה 25 כבר אני אוכל לשים את הכובע במבוק שהוא יותר טוב אז מה זה שווה בכלל..

ToryMaster

New member
לאימון?

את לא חייבת לעשו תאת הקווסטים, הרי. המטרה הבסיסית שלהם היא האימון, בסופו של דבר, לא הפרסים.

miss_t

New member
מחזקת ומוסיפה

את גם מקבלת EXP מהמשימה בנוסף- הסרט הזה עדיף לפעמים על הכובע תלוי איפה את מתאמת ומה העבודה שלך אני רמה 56 ואני שמה את הסרט הזה. הוא מוסיף לי 50 לחיים...

ווינגז

New member
כמו שאמרו

הפרס עצמו הוא זניח במקרה הזה (ובחלק מהקווסטים האחרים, כמובן), אבל הקטע הוא לעשות את הקווסט לשם האימון וה-EXP. אני, אגב, פשוט לא מסוגלת להשאיר קווסט לא עשוי, זה משגע אותי (אני בנאדם כזה פשוט, להתחיל משהו ולסיים אותו).

miss_t

New member
צודקת צודקת

חוץ מזה יש משימות ברמות גבוהות שחייבים לעשות משימות מקדימות ברמות נמוכות.

morosh1234

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo3.gif

אני עושה משימה משימה, לפי הסדר. ככה מרגישים תחושת הספק לשלב שלך, מקבלים שיקויים,Exp,מתנות, מתאמנים בדרך

jenniecat

New member
חח טוב..

גם אני שונאת להשאיר קווסטים אני אוהבת לגמור את כל הקווסטים שיש לי באותו רמה ככה אני מרגישה לא לחוצה.. שאין לי דברים לעשות על הראש XD

למעלה