ה"י פורמי

jenniecat

New member
רמה 24 D:

כמעט 25... עשיתי מלא PQ :) והשגתי 3 מגילות ומלא אורים ופגשתי מישהי ממש ממש ממש ממש נחמדה באחד ה PQ היא הוסיפה לי פיים והביאה לי מלא דברים לרמה 25-28 וגם קנתה לי שרביט לרמה שלי ^_^ חבל שלא כולם במייפל סטורי כאלה... P:

jenniecat

New member
רמה 25 ../images/Emo6.gif

עשיתי עוד PQ לפני שאני אלך לישון הייתי חייבת לעלות לרמה 25 XD הנה תמונה >>>>>>>>>>>>>> זהו לילה טוב

morosh1234

New member
I Became A Wizard ../images/Emo13.gif

בדיוק לפניי שתיי דקות, וווהו איזה מרגש זה היה
השגתי נעליים וכובע. עכשיו חסר לי כפפה ונשק ואני וויזארדית למופת!
אגב, אני אייס וויזארד. הסקיל הראשון שלהם זה הטלפורט, אח"כ מוסיפים לBeam ואז למכה שהורגת כמה ביחד, נכון?

Giallorossi

New member
תלוי

לפי מה שהבנתי עדיף קודם כל הברקים ורק אח"כ בקרח... לא סגור על זה...

באמבוק

New member
לאלאלא. ../images/Emo42.gif

מור צודקת. קודם 1 לטלפורט, אח"כ Cold Beam עד לרמה 40, משם Thunder bults עד לרמה 50 ומשם למדישן. [העץ ההוא שמפשר את המג'יק אטק] ואז למקסס את הטלפורט ואז מה שבא לך.

morosh1234

New member
מה עם Mp Eater?

אני לא בטוחה שרשמתי נכון
בנתיים אני לבל 31, שמתי 3 נקודות בCold Beam והמכה עצמה עדיין חלשה, אבל זה יתחזק עם השלבים.. נכון?

באמבוק

New member
לדעתי הוא מיותר.. ../images/Emo42.gif

אבל לאחר מיקסוס הטלפורט שהולך משהו כמו מרמות 60 עד 65 את יכולה למקסס גם אותו עד לעבודה השלישית.

morosh1234

New member
הוא בכלל לא מיותר ../images/Emo3.gif

סקיל שאסור לוותר עליו, עדיף למקסס אותו לפניי הטלפורט. אני לא יודעת במדיוק מה עושה, אבל בדרך עקיפה הוא מוריד לך את השימוש בשיקויים mp.
זתומרת, לא לגמריי אבל הוא מעלה לך יותר mp לעשר שניות או משו כזה
[אל תתפוס אותי על המילה
]

באמבוק

New member
תתפסי. ../images/Emo42.gif

אני בת. עצוב. הוא פשוט גונב מהמפלצת Mp, משהו שמיותר לדעתי. בעבודה שלישית את לא תשמשי בזה וחבל למקסס משהו לא שימושי.

morosh1234

New member
מצטערת ../images/Emo9.gif

קלטתי את הטעות כמה דקות אחריי ששלחתי את ההודעה
סולחת, כן?
זה פשוט ההרגל להיות בפורום ש90% ממנו הוא בנים
[אולי כאן יש יותר בנות.. בפורומים הקודמים שהייתי בהם קשה היה לראות בנות שמשחקות
]

הממ../images/Emo87.gif

סיימתי את הג'ומפ קווסט של ג'ון. ובמשתמש האקר של אח שלי שלמרות שהטפתי לו לא לעשות את זה כי יכולים לחסום אותי הוא בכל זאת עשה את זה. עשיתי את הקווסט של שומי. הא וכן. עטלפים הם עונש
זהו. עוד מעט אני אנסה להתקדם בלי האקר. בתקווה

miss_t

New member
תזהר לא לקבל באן על השטויות

של אח שלך, זה סתם מבאס לקבל באן על משהו שבכלל לא אתה עשית עדיף שיהיו לכם יוזרים שונים ככה שאם הוא עושה האקים אתה לא תקבל באן אלא רק היוזר שלו.

../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

תהרגו אותי
כן מחר אני אפתח לו יוזר וגמרנו

קניתי שרביט, כובע, ונעלים לרמה 30.

מכרתי מלא מגילות ועוד כמה חפצים ובסוף סכום הכסף שלי הגיע למליון... אבל בזבזתי בקניית הדברים הנ"ל.

../images/Emo47.gif

יש חנות שאפשר לקנות את הכובע, שרביט, נעליים האלה? איפה? ובכמה.?

jenniecat

New member
תשובות

את הכובע אפשר רק למצוא ממפלצות או לקנות מאנשים את הנעליים לא ממש רואים אבל זה נראה כמו הנעלי שלג האלה ואם כן אז תלך לחנות באל נאת' אפשר לקנות את זה שם השרביט אין לי מושג אבל לא ראיתי אותו באף חנות אז כנראה שאי אפשר...

באמבוק

New member
טעות. ^^" ../images/Emo42.gif

את כללללל החפצים האלו חוץ מהשרביט והנעליים ניתן להשיג בחנויות בלודי, אורביס, אקווה, אל נאט' ואומגה. את השרביט ממפלצת / משימה / קונים מאנשים ואת הנעליים ממשימה של מישהו באאוס טאור בקומה 100 בלודי.

שוב טעות.. הסבר מפורט בפנים../images/Emo108.gif

אני אעבור על מה שמאור הביא, חפץ חפץ הכובע - הכובע החום ספיציפית, מביא SPEED ואי אפשר לקנות אותו בחנויות הוא נזרק ע"י Horny Mushroom, Jr. Cellion, Lupin, Grupin הכובע היחד מסוג ג'סטר שניתן לקנות הוא הכחול שמביא MP, ואפשרי לקנות אותו באקווה העגילים -
Obtain this item by completing Nemi's Second Ingredient (Level 28) quest. A chance to acquire this item by completing Kerning City's Party Quest (Level 21-30) or Alex the Runaway Kid (Level 20) quest.​
האוברול ניתן לקנות בחנות של אליניה ולקבל מהמפלוצת Evil Eye, Ice Sentinel הכפפות נזרקות ע"י Drum Bunny, Fire Sentinel, Fire Boar ואפשר להכין אותם באליניה ע"י with 1 Red Lutia, 3 Sapphires, and 35,000 mesos. הסטאף נזרק ע"י Krip, Leatty, Jr. Pepe, Lorang, Wild Boar הנעליים אם אני לא טועה הם BLUE MAGICSHOES והם נזרקות ע"י TICK ואפשר להשיג אותם בדרכים הבאות:
Synthesized by Chrishrama of Sleepywood and Tara of Ludibrium Village with 2 Aquamarines, 50 Leathers, 15 Screws and 18,000 mesos. A chance to acquire this item according by your class by completing Nella & Kerning City Citizen’s Request [2] (Level 25) {3rd Request} or Toy Soldier's Walnut (Level 25) quest.​

למעלה