ה"י סופ"ש 18-19.2.11

מ י ל ר

New member
רואה? אני גם זוכר את מה שאת אומרת!

אני גם זוכר שהקוסמת שלך נראתה כמו מנהיג של שבט אפריקאי :)

מ י ל ר

New member
דמייני את השבט הכי אפריקאי שיש

אבל הכי הכי אפריקאי וקדום שיש, תשלבי אפילו אפריקאי עם שבט ממש עתיק של אינדיאנים גם כן זה השילוב שבט אפריקאי + שבט אינדיאני עתיק יומין אז תחשבי שהיא המנהיגה שלהם וזה היה הקוסמת סיגנוס.

GינGית

New member
סמדר יכול להיות שלא ראיתי את השחקנית

הזו? כל השחקניות שלך כאלה עדינות ושבריריות התאור של אסף נשמע פראי כזה יש תמונה?

מיקי....

את עזרת לי לאמן אותה ל 120 בגאלוס..... זוכרת? היא נראתה כמו מנהיג שבט אפריקאי פראי.....

תגידי... איזה סקיל "דפקת"?

יש 9 נקודות חסרות... איזה סקיל לדפוק... לפי האינרטנט אני רואה שהרוב בוחרים לדפוק את הElemental Resistance ולא את הSeal למרות שאפילו בראשית שלי אני אפילו לא משתמשת בSEAL כל כך הרבה... ההבדל בניהם כל כך משמעותי??

אוהו בשעה טובה הבאג השתחרר../images/Emo122.gif

ו
אישית אני כרגע נהנת יותר ממנה מהראשית שלי
אבל עכשיו יחסית פשוט לעלות עד 120 אז מקווה לסיים איתה במהרה

מ י ל ר

New member
אין למה להשתמש ב-SEAL בעבודה שלישית

אל תדאגי, בעבודה רביעית את תשתמשי בסקיל :) סקיל גאוני, חבל שלא עובד על בוסים D:

בראשית הוא ממוקס...

אני מדברת על הסיגנוסית שלי, שלה אין עבודה רביעית הסקילים של השלישית שלה זה בעצם רביעית...

טוב נעלמה לי ההודעה....

אני מנסה לחשוב איך לא לדפוק את הדמות למרות שאין לי מושג איך לעלות לה את הסקילים בכל הנוגע לסקיל אחד שצריך להידפק כי יש לי סקיל שיהיה חסר בו 9 נקודות... השאלה איזה ראיתי לפי המדריכים שכולם דופקים את הElemental Resistance ולא את הSEAL שאפילו עם הראשית שלי אני לא כ-ז-ה משתמשת בו
איך העלת את הסקילים אצלך

ניסיון שלישי../images/Emo67.gif

אני מנסה לחשוב איך לא לדפוק את הדמות למרות שאין לי מושג איך לעלות לה את הסקילים בכל הנוגע לסקיל אחד שצריך להידפק כי יש לי סקיל שיהיה חסר בו 9 נקודות... השאלה איזה ראיתי לפי המדריכים שכולם דופקים את הElemental Resistance ולא את הSEAL שאפילו עם הראשית שלי אני לא כ-ז-ה משתמשת בו
איך העלת את הסקילים אצלך

btekx

New member
seal זה שימוש

תלוי באיזה מפלצות את נלחמת? כמו למשל בית של גובי שמפוצץ... ככל שseal גבוהה סיכוי להפעיל על מפלצת יותר גבוהה (מקס-100% פועל) Elemental Resistance ככל שיותר גבוהה אז יותר זמן השימוש... בקיצור אם את חושבת שתוכלי לשחק בדמות גם אם היא רמה 120 (רמה מקס, יודעת שלא תוכלי לעלות יותר מזה) אז ממליץ seal ואם את חושבת שלא תוכלי להמשיך בדמות וישחק בדמות אחר (עבודה אחר שיכול יותר מרמה 120) אז לא חייבת למקס את seal בקיצור לא חייבת לעלות למקס seal או Elemental Resistance זה תלוי בך... איך שזה נוח לך

מ י ל ר

New member
SEAL ממוקסס = 95% הצלחה

לא 100%, אל תגיד סתם.. וכן יש פעמים שה-5% האלה פועלים ואין SEAL על אחת מהמפלצות.

אז יש מצב להמלצה איפה להתאמן?

וגם שאלתי להמלצה על הסקילים ואיש לא ענה לי.../tapuzforum/images/Emo10.gif

למעלה