ה"י סופ"ש 18-19.2.11

miss_t

New member
היי אלעד, רק עכשיו קראתי את התגובה שלך

העבודות שלך בהחלט יפות. חשבת לנסות להשתלב בחברת עבודה או להתנדב לעבודה למשך שבוע-שבועיים ואולי יתמזל מזלך ויפתחו תקנים? זו יכולה להיות הצלחה גדולה אם יתרשמו מעבודותייך לטובה. אגב, כמעט ולא יצא לי להכיר אותך ולדעת שיש לך דמות בברה, אתה יודע שרוב הפורום בברה, אז למה שלא תצטרף לבאדי או לגילדה או לאליאנס ואפילו למשפחה.... עד כה הכרתי רק שיש לך דמות של מכונאי ולא ידעתי בכלל באיזה שרת ומה הניק שלך....

btekx

New member
סיבה שאני לא משתף איתם בבאדי במייפל

משוב שרוב אין סבלנות להתקשר איתי בגלל שאני לא יודע אנגלית וצריך לתרגם בגוגל... ולוקח זמן יותר לי להבין מה אתם אומרים באנגלית (משום שאי אפשר לעתיק את משפטים שמה שאמרתם/כתבתם... ואמי צריך לכתוב מילה מילה...) חוץ מזה אפשר לשוחח כאן בפורום... יש לי מכונאי 111 ופיראט אקדחון 16X... ונראה לי שאשקיע יותר במכונאי... בקשר לעבודה בטח תמיד לנדב שבוע-שבועיים

miss_t

New member
יותר קל לך לכתוב בעברית?

כי אם כן, אפשר להתכתב במקביל בתוכנת מסרים מיידים כמו סקייפ או מסנג'ר. לפעמים זה נוח לפני PQ להתכתב בעברית ולראות שכולם מוכנים ואז להכנס בלי לדאוג אם יש יישור קו בין כולם. האם התרגול באנגלית כשאתה משתמש בגוגל תרגום עוזר לך? קורה שאתה כותב בלי צורך להשתמש בגוגל? ואיך אתה מסתדר אם מתקנים אותך לגבי שגיאה תחבירית?

btekx

New member
לא מפריע לי אם מתקן אותי

גם זה לפעמים מתקן בעברית... אבל כמעט רוב לא אומר לי מה לתקן אלא לא מבינים אותי וזהו... אני כותב באנגלית ללא גוגל רק משהו בקיצור ויודע כמה מילים... כמו ty, thank, cc, plz, וכו'... כמו למשל שצלחתי לקשר עם משהו שמוכר מכנסיים עם סקיל HB... בשיחה איטי וארוך... (שזה אני מגלה שצריך כמה בילון...) ולא כדאי מסנגר, זה אחד מהסיבות שיכול לגנוב דמויות בעזרה האקים

אני נראיית כועסת - להרואית שלי יהיו קמטים ../images/Emo6.gif

באמת תפסת תמונה יפה ! לא שמתי לב אף פעם שזה נראה ככה.....

103 עם הסניפרית (2 דרגות היום בכלום וחצי זמן)

הרואית ב 30 % ..... עליתי דרגה לפני שבוע....

למעלה