ה"י סופ"ש 18-19.2.11

עבודה שלישית עם הסיגנוסית שלייי../images/Emo13.gif

עכשיו רק להעלות רמות ולהנות מהדמות
רק שאין לי מושג איך להעלות את הסקילים נכון
יש למישהו עיצות
(BALZE WIZARD...)

וזה מלחמה בבוס....../images/Emo67.gif

שהוא ס-י-ו-ט|!
אגב, גם כאן צריך קריסטל אחד... (למרות שאין שאלות
) אבל הבוס באמת מכה שחבל"ז....
לא מספיק שהוא נועל את הסקילים מכה אחת שלו מצליחה לבטל לי את הMG
מתתי פעם אחת
אבל בפעם השניה כבר הייתי חכמה יותר ועם הצבע יפה מאוד על הMG..... ואחרי קרב לא קצר ניצחתי אותו

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בררתי לך ../images/Emo70.gif

עם המייפלפדיה שלי. כי התחברתי לדמות שלי וגיליתי ששינו אחדי ה BB..... בעבודה שלישית למקסס הכל חוץ מאלמנטל רסיסטנס. מקווה שלא שיבשתי את שם הסקיל יותר מדי....

btekx

New member
אתמול קיבלתי משקפיים!

אחרי שעשיתי 6 פעמים ברצף בPQ לודי כדי לקבל את משקפיים, לאחרי שקיבלתי מיד שמתי מגילה פוטנציאל 90% וצלחתי ועוד עם 3 שורות!! אין לי קוביה פלא, אז יצא לראשונה 40+25+ HP וגם 4+ DEX... מתאים לי עד שאקנה שוב קוביות... לפני זה בPQ לודי 1 שחקן אחד דיברת אותי, למרות שאמרתי לו שקשה לי לכתוב באנגלית ואני מתשמש בגווגל תרגום, בכל זאת הוא ממשיך לשוחח... דיברנו קצת וגם חיברתי לגילד שלו... כמו שהוא גר בקנדה, ולומד דוקטור... ויודע שאני בישראל, (ושאל על בעיות במצרים עם הרבה הפגנות...) ויודע שאני אנימטור ועדיין לא מוצא עבודה... בקיצור, ממש די נדיר למצוא משהו שיש המון סבלנות לחכות לי שאני מתרגם מגוגל ולהעתיק ולהעביר למייפל.... לא יודע אם יימשך בקשר... בזמן אחרון לקחתי לעצמי יותר זמן חופש, הרי עליתי המון רמות כעת רמה 111

miss_t

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אפילו כמה פעמים כל הכבוד! פעם אחת על המשקפיים, פעם שנייה על המגילה שעבדה ופעם שלישית על זה שגם לך הייתה סבלנות לכתוב ולתרגם בגוגל כאשר שוחחת עם מישהו מחו"ל. אני מאמינה שתוכל להשתפר באנגלית ככל שתתרגל את הכתיבה. עם הרבה סבלנות תצליח! גם אני כמה פעמים משתמשת בגוגל תרגום כשיש מילים או מושגים שאני לא מבינה, זה מאוד עוזר. אגב, זה מאוד קשה למצוא עבודה בתור אנימטור? העבודות שלך מאוד יפות, יש לך תיק עבודות? באילו מקומות עבודה אתה יכול להשתלב? במחלקות פרסום?

btekx

New member
תודה והסבר

נראה לי יותר קשה למצוא עבודה משום שאני חירש, ולכן אני חושב שאנשים לא ירצו לעבוד איתי/או מקשה לשוחח איתי... אני יכול לעבוד בכול מצב, ונראה שפחות יכול לעבוד בעבודה שדורש המון דיבורים והרבה אנשים... עבודות שעשיתי בעבודה ברשפון בחברה "קלאץ'" משפחה קנגורים, ארגון גני עשיתי רוב רקעים, לא אנימציות http://www.clutch.co.il/year_2010/58.htm "עברית" קורא אלקטרוני תרמתי קצת, כמו תמונות על ספרים שנכנסו לתוך מכשיר (ראה בקטע זמן 00:10) בינתי מודל בתלת מימד את החדר, לא צבעתי (ראה בקטע זמן 00:38) בניתי מודל ואנימציה של עצי דקל שצומח (ראה בקטע זמן 00:42) http://www.clutch.co.il/year_2010/58.htm תרמתי הכי הרבה, זה משחק לילדים עשיתי אנימציה פלאש, ציורים, מידול ב3D, אנימציה ב3D, עיצוב בפוטושופ... נראה לי עד כ-8% או פחות תרמתי במשחק זה http://www.clutch.co.il/year_2010/17.htm הכול זה תודות לחברה "קלאץ'" היה שם כיף, וחברים מעולה!

צ ל י ל 8

New member
WOW הכל אנימציות שלך ?

ממש ממש יפה
אין בארץ מספיק חברות אנימציה שיכולות להעסיק אותך?

btekx

New member
בטח יש הרבה חברה שלא שמעתי

רוב מהם לפרסום בפרסמות... כול חברה ממוצע יכול עד 10 אנשים...!! (כמו חברה קלאץ'...) כך לא מפרסם דרושים... ידעת שיש חברה בירושלים שעושים סרט אנימציה בתלת מימד מלא! שאומר יכול אולי אפילו יותר מ"שרק"!! http://www.mako.co.il/news-israel/entertainment/Article-3eb2aa2490a6221004.htm לצערי יש המון המון בעיות בחברה אלו, שמעתי שפיטרו יותר מ500 אנשים, וחובות הרבה כסף... וגם נדחה הרבה שנים שלא מופיע בקולנוע...

Hasselblad

New member
אלעד אתה יותר ממוזמן להוסיף אותי לבאדי שלך

יש לי הרבה סבלנות ככה שגם אם תדבר לאט אני אהיה בסדר. רציתי לשאול אותך משהו - איך אתה במשימות של קפיצות? אתה מסתדר בהם? בכל מקרה תוסיף אותי לדמויות שלך (ואם תרצה גם נוסיף אותך לגילד) zSweetdiTz

btekx

New member
משימה הקפיצות בסדר

אבל לא אוהב את קווסט משימה קפיצה... את בברה?

Hasselblad

New member
אכן אני בברה

הרבה פעמים חסר לנו פיראט ל CWPQ ואם תוסיף אותי לבאדי אוכל להזמין אותך לבוא איתנו. כנ"ל לכל מיני בוסים שאנחנו הולכים אוכל להזמין אותך לבוא איתנו.

Hasselblad

New member
יתאים בלי בעיה

ברוב הפיקיו אין בכלל סיכון למות, יש שני שלבים שצריך לקפוץ קצת. הבוסים חלקם קצת קשים אבל לא עד כדי כך וגם במקרה הכי גרוע יש שם סייפ ספוט.

Guid

New member
יפה מאוד!!

כל כך עצוב שקשה למצוא עבודה במקצוע אדיר כזה... הבנתי שבכללי זה מקצוע שקשה מאוד למצוא בו עבודה קבועה.

למעלה