ה"י מאושררררר 31.1 !!

Hasselblad

New member
../images/Emo2.gif

ואוו רמה 51 המממ... בוא נראה כמה רחוק המח שלי זוכר.... לא רחוק מספיק... LOL תאמת נראה לי שאת יכולה אפשר לנסות לשאול את טל אם הוא זוכר מאיזה רמה הוא היה שם.. תגידי כמה HP יש לך כרגע? וכמה DEX?

Hasselblad

New member
אז נראה לי שאת יכולה להתאמן שם

מקווה שאני לא טועה ומטעה...

אין בעד מה ../images/Emo13.gif

רק חבל שאי אפשר להתאמן ביחד בשום סרבר

ToryMaster

New member
קוסמים זה הזוי

קיצר, קוסמת חדשה [יש גבול לכמה אפשר לסבול לוחמים, באמת] בברה, אם מישהו מעוניין, שלחו מסר וזה [גלית אין לך מקום בבאדי ליסט, מה את מתכננת לעשות בנוגע לזה?]

deisy

New member
לפנות ../images/Emo3.gif

כשיחזור לי האינטרנט ואוכל להתחבר למשחק
(רק בחדר שלח הילדון עובד ... נקווה שעוד מעט יסדר) מה הייעוד?

Guid

New member
גיוון חביב~

יש פה יותר מדי קוסמי קרח בלאו הכי. תוסיפי אותי לבאדיליסט- brawlerGUiD

P o o f i

New member
אם את צריכה עזרה עם הבילד ומקומות אימון,

את מוזמנת לשאול.

deisy

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo6.gif

איזה כחף לראות אותך עולה רמות!!!

טוב, אחרי העדרות די ממושכת מהמשחק...

חזרתי בימים האחרונים, ויש המון חדשות: עליתי ללבל 32 עם הפיראט בברה. פתחתי עוד חמש דמויות חדשות, כל אחד עבודה אחרת בשביל הגיוון והעניין. שלוש מהן בעולם המקביל לסקניה מהצד השני ( פיראט, קוסם, לוחם ), ואחד בעולם המקביל לברה בצד השני. ( גנב ) ואחד בברה. ( קשת ) החלטתי כל פעם לעלות עם מישהו אחד לבל, ואז אני עובר לדמות הבאה, וכן הלאה.
לא יודע כמה זמן זה יחזיק, אך לבנתיים זה עובד לא רע.

חחח גם אני פתחתי 2 דמויות חדשות

בקרדיה. קוסם ופיראט. שתי עבודות שאף פעם לא עשיתי. וגם אותם אני מעלה די במקביל. הקוסם בלבל 18 עכשיו ויפיראט לבל 15 או 16. ואין... הכי שקט בעולם שם! אפשר למצוא כל מפה להתאמנות באיזשהו ערוץ ריקה. תענוג!

פשוט אהבתי גם את השיטה החדשה

של נקסון בלעלות את הסקילים. ללוחם ופיראט אני פחות או יותר ידעתי, אבל לשאר העבודות, לא ממש. לכן, עכשיו שנקסון סוף סוף עוזרים בזה, זאת הזדמנות מצויינת עבורי לנסות את העבודות האחרות גם.

למעלה