ה"י מאושררררר 31.1 !!

ReallyWrong

New member
ה"י מאושררררר 31.1 !!

אתמול בלילה עליתי ל57, והיום מהבוקר סחטתי את עצמי בlmpq ברצף עד שעליתי ל58 לפני כמה דקות.. ממש בפיקיו האחרון שלי התחבר ידיד ממש טוב שלי, שהיינו דבוקים אחד לשנייה מהרגע שהתחלתי לעשות CPQ עד קרוב ל50, בCPQ, בקווסטים, ב.. סתם לשבת איפשהו ולהטריד אנשים
ואז הוא נעלם לי לפני איזה חודש, וכמובן שישר צרחתי עליו בבאדי צ'אט כי הוא חצוף ומממממממש שמחתי לראות אותו מחובר, הוא בדיוק היה בלודי וישבנו כמה דקות ודיברנו ואז העפתי אותו לעשות CPQ כדי שיעלה ל51 ויעשה איתי lmpq כבר ;x וזהו, מקססתי Bless ועוד שלוש רמות אני אמקסס MP eater ועכשיו אני יכולה לנשום כי החלטתי עם עצמי שאני עולה היום ו.. זהו

Guid

New member
*אוכל את האבק של נעה*

שתהיי בריאה, את טייסת עם עצבים של ברזל!! @__@ אני לא מסוגל לשבת 20 דקות רצוף מול המייז בלי לחטוף התקף שיעמום... /tapuzforum/images/emo4.gif הקיצר, לא שיחקתי בשבת, כמובן, אבל בחמישי בערב עליתי לרמה 53 עם ההאנטר (אחרי ששלושה שבועות לא עליתי רמה!!), וגם את הפיראט העלתי ל25 ועכשיו יש לו בגדים ונשק חדשים דנדשים, והוא נראה פחות זרוק וסמרטוטי~ כיף כיף~ את העליית רמה של הפיראט אני חייב לשרון- על הדרבון, ולאיציק- שהעצה שלו לא עזרה לי רק בגלל פשלה שעשיתי. תודה, חבר`ה! /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
בקשר לפיקיו אריאנט...?

ופאשלה שלי, ששכחתי את הפרוצדורה של TW שם, ואיבדתי את זה שקבעתי איתו... /tapuzforum/images/emo6.gif נו, אל תגיד לי שאתה לא זוכר! o_O

ReallyWrong

New member
חחח אני משתעממת בטירוף

ובחדר 16 בדר"כ מוציאה את זה על כל מי שזמין [אתה יודע, כשיש זמן לנשום בין ספאם היל לספאם היל כדי שאף אחד לא ימות
] אבל וואי, זה מחרפןןןןן! כשעליתי רמה פשוט קמתי והלכתי להסתובב בבית והכל נראה לי מוזר מרוב החדרים הצבעוניים במייז
מזל טוב על עליית הרמה בשני השחקנים!!

../images/Emo6.gif אני חייבת להודות שמייז משעמם מוות ../images/Emo3.gif

הגעתי לרמה 51 ומשום מה שכרתי את המייז כמעלה רמות מהיר יותר
בלי הילר לידי, אני לא מסוגלת להילחם בשוורים המעצבנים האלה. מתתי כמה פעמים (חחח.. גם בגלל נועה פעם אחת) וזה בלתי אפשרי להיות שם בלי קלריק. מה שנורא מעצבן אותי כי אני מרגישה נובית ברמות. סיוןן, איפה אני יכולה להתאמן? FOG הוא מקום אפשרי ברמה שלי?

אגב, נועה.. ראיתי בסכמ"ש שלך.....

גם אני הייתי פעם קלריק במייז.. ואני יודעת מה זה לקבל "קללה" כשמישהו מת למרות ההילר. גם אני הייתי מנסה להרוג מפלצות במקום לעשות היל כל הזמן
אני לא כועסת חס ושלום. אני רק כועסת על העובדה שאני לא מסוגלת להיות במייז בלי קלריק. זה מתסכל אותי כי יש לי HP כ"כ נמוך ואני חייבת להילחם על המפלצת בתור בנדיט. ממילא זה מוריד רק 1% למות שם. נראה לי שלעת עתה אני אנטוש את המייז ואני אלך להתאמן במפלצות שוות או שאני אעשה קווסטים.

ReallyWrong

New member
לא הרגתי!! אני אף פעם לא מנסה ../images/Emo6.gif

פשוט חטפתי פגיעה ונפלתי ואז ההיל לא הגיע אלייך, וברמה 51 עם הכמות HP שיש לך כנראה שגם הכמה שניות שהייתי באיזור שבו ההיל לא הגיע אלייך היו.. קריטיות
וכנראה לקלריקית השנייה שהייתה בחדר היה יותר דחוף להרוג fly eye בפינה הימנית התחתונה של המפה מאשר להועיל.. XD

Guid

New member
היי, מה רע בלהרוג fly eyes?! /tapuzforum/images/emo3.gif

הם ממש מעצבנים, הקטנים האלה, הם תמיד נדבקים אלי בגלל הפיצוץ. אני משתמש בarrow bomb כדי לגרום בלבול לשוורים, אז זה פוגע גם בהם והם נדבקים אליי... בסוף גם אני יוצא לא מועיל, מדי פעם. /tapuzforum/images/emo6.gif

ReallyWrong

New member
כן, אבל כשזה או להרוג fly eyes או לשים לב

שאנשים מהפארטי שלך לא מתפגרים.. אני מעדיפה ל-היל

deisy

New member
תקשיבי רגע יקירתי...

אל תקחי "יותר מידי" אחריות על אנשים מהפרטי
נכון שקלריקים אמורים לרפא ול - ההיל.. אבל שלא ישב לך על המצפון או משהוא כזה שהם מתים...
אם בא לך להלחם תלחמי, אל יכולה כמו כל אחד אחר... ולא רק בפקיו אלה גם בפרטי, את צריכה להפנים שאת חלק מהחבורה בכל מצב ולא רק בהייל שלך!! ככה תסתדרי יותר טוב בקטע של הקלריק, כי אם תצאי מנקודת הנחה שאת "תפקידך" להיל להם.... תתיאשי מהר מאוד... כי מגיעים שלבים שפשוט "לוקחים" על המצפון ולא כיף לשחק יותר כי .. כי... זה פשוט נהיה לא כיף... אז תעשי מה שבא לך! תתקפי אם מתאים לך באותו רגע, וששום מוות של אף אחד מהפרטי לא ישב לך בשום מקום!
וכן, יש לי רגישות (משום מה
) לאנשים שחושבים שקלריק/פריסט - תפקידו רק "לשמור" על החיים של אחרים....

ReallyWrong

New member
../images/Emo6.gif הבנת אותי לא נכון..

אני ממש ממש לא חושבת שזה כל התפקיד של קלריק\פריסט - בכלל לא! פשוט בפיקיו הזה, עם פגיעות של 700-800 כל פעם, אני מעדיפה ל-היל [כןכן יעל, להיל!] ושאף אחד לא ימות באמצע מאשר לנסות לחסל איזה fly eye מעיק..
!!

Guid

New member
אאאחח~ כמה טוב להיות

אנטי-סוציאלי! /tapuzforum/images/emo8.gif האנטרס רולז~ /tapuzforum/images/emo3.gif

deisy

New member
האמת...

אין על הבואמסטרים! מתה עליהם! אנ יחייבת לצלם את מאיה ולעלות תמונה שלה לפה... מדהימה!

Guid

New member
מסכים! /tapuzforum/images/emo99.gif

אבל כל בואומאסטר מתחיל כהאנטר~ מסקנה- האנטרס רולז!! ^__^

למעלה