ה"י לשבועות........

אני התאמנתי עד רמה 80 בוודווס

שיעמום אמיתי, אבל יחסית עולים שם מהר. את יכולה ללכת גם לזומבים או לפריון בשלדים, אבל הEXP שלהם פחות טוב מהוודווס. משום מה מרמה 83-84 יותר קל, אולי כי אני כבר עברתי לDT ל MDT ולהיימס.

deisy

New member
לכן אני מחכה לרמות האלה

כול מחזירם אותי להודו/וודו... כל השאר באמת EXP נמוך יותר.. תודה בכל אופן!

לא נורא ../images/Emo13.gif

האמת היא שכדי לעלות לרמה 86 למשל, הלכתי לוודווס לעלות את ה-30% האחרונים שהיו לי. נסי קצת לגוון. איזה שרת את? אני בווינדיה.

deisy

New member
ברה

אני מגוונת.. מסיימת קווסטים, יורדת לאומגה ועוד כלמיני.. אבל מוצאת את עצמי כל הזמן חוזרת לבית הרדוף המעצבן הזה.... חשבתי שיש עוד אופציות... באסה...

Elizab3th

New member
חח וכולם צחקו עלי כשהעלתי תמונות של הבית

הרדוף בכל פעם שעליתי רמה, ברמות 75 ומעלה כבר עזבתי את הבית הרדוף והלכתי לDTS וה MDTS, את האחוזים הנותרים סיימתי בבית הרדוף, נכון הוא מרדים, אבל זה היה לי הכי קל.

Elizab3th

New member
רמה 101, את הרמה הזאת ממש לא היתה לי

בעיה לעבור, הלך די מהר, כולם כמעט אמרו לי פה אחד שרמות 100-115 הן רמות קלות, אח"כ כבר מתחיל להיות סיוט, ברור לי למה, הציפיה לחמש הרמות האחרונות, בקיצור, המשחק אצלי קיבל כבר תפנית אחרת ממה שהיה עד עכשיו, הגיע הזמן
כעת די צמודה לבן זוגי לעזור לו לעבור את 50% הנותרים לרמה 120.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| התגרשתי.

וואל, זה סיפור ארוך וזה.. הייתה לנו מריבה שנמשכה יותר מחודש וכמעט כל יום החמירה. כנראה שבלילה זה ממש החמיר, והיום כשהתחברתי הייתה לי הודעה שאני כבר לא נשואה. ת'אמת? אני לא יודעת למה לא שברתי את הטבעת בעצמי.

yarden41

New member
נמנמ...

הייתי רמה 14, חרשתי שלושה ימים יום ולילה והגעתי ל-25 O:

למעלה