מי שבבאדי שלי יודע עד כמה התרגשתי היום ../images/Emo9.gif
סוף סוף התמודדתי מול פאפ, אחח, איזה כיף זה היה, אבל, חייבת לציין, לפני זה, רעדתי מפחד, ביקשתי מבן זוגי לומר לפארטי שאני חדשה לבוסים ושזה הפאפ הראשון שלי כי פחדתי שיקראו לי נובית. מה אני אגיד לכם, עברתי את הפאפ בשלום, רצתי לכל חברי הפארטי ודאגתי לכל כך הרבה דברים, לא האמנתי כמה דברים אני צריכה להשגיח, ראשית, הפאפ מבטל את הסקילים, לכן, דאגתי שהסקילים שלי כל הזמן יהיו מופעלים, כשהפאפ נעל את חברי הפארטי למקום שחררתי אותם עם דיספל, עשיתי ספאם היל כל הזמן, נצמדתי לפאפ, במהלך הפארטי גם בן זוגי וגם חברי הפארטי האחרים החמיאו לי מאד, המילים שלהם כל כך חיזקו אותי וחיממו לי את הלב. היינו בשני פארטי, ותוך 8 דקות על השעון, הרגו את פאפ, זה היה מדהים. בסוף כולם אמרו לי פה אחד, "אנחנו לא מכירים הרבה פריסטים שעברו את הפאפ בפעם הראשונה בחיים ועוד זה הבוס הראשון שלך, כל הכבוד היית מדהימה"
קיבלתי מלא ספאם בוויספרים, כי כנראה שהעבירו את הפרטים שלי הלאה, עשיתי פעמיים פאפ, זהו, אח"כ הייתי זקוקה לנשימה חח, אבל היה כיף. מה אני אגיד לכם, הבוסים במייפל לוקחים את המשחק כבר לליגה אחרת, הרבה יותר כיף להלחם בבוסים וכנראה שמכאן ואילך אלו המקומות שאבלה. לצערי, לא צילמתי בפאפ, רציתי, אך דאגתי לכל כך הרבה דברים שאף אחד מחברי הפארטי לא ימות לי, זה היה לי הרבה יותר חשוב מלצלם, אצלם בפעם אחרת. מה שכן צילמתי, זה הקווסט שסיימתי ברוך השם, להגן על לודי, תראו כמה פיים קיבלתי O_O כיף כיף כיף.