ה"י לשבועות........

הטיZרית

New member
ה"י לשבועות........

רמה 92... והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דרופים!!

Don Nirtin

New member
שתפי אותנו איפה את מתאמנת../images/Emo87.gif

זה יהיה מאוד מועיל

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עוד רמה עברה לה..

רמה 79 =]] אני מתקרב ל80!

מרגישה גרועה במיוחד,

אבל תנו לי להתלהב קצת- לפני שבוע הייתי בלבל 15 ולפני חצי דקה עליתי ל26. עוד מעט עבודה שנייה סוף סוף

Elizab3th

New member
מי שבבאדי שלי יודע עד כמה התרגשתי היום ../images/Emo9.gif

סוף סוף התמודדתי מול פאפ, אחח, איזה כיף זה היה, אבל, חייבת לציין, לפני זה, רעדתי מפחד, ביקשתי מבן זוגי לומר לפארטי שאני חדשה לבוסים ושזה הפאפ הראשון שלי כי פחדתי שיקראו לי נובית. מה אני אגיד לכם, עברתי את הפאפ בשלום, רצתי לכל חברי הפארטי ודאגתי לכל כך הרבה דברים, לא האמנתי כמה דברים אני צריכה להשגיח, ראשית, הפאפ מבטל את הסקילים, לכן, דאגתי שהסקילים שלי כל הזמן יהיו מופעלים, כשהפאפ נעל את חברי הפארטי למקום שחררתי אותם עם דיספל, עשיתי ספאם היל כל הזמן, נצמדתי לפאפ, במהלך הפארטי גם בן זוגי וגם חברי הפארטי האחרים החמיאו לי מאד, המילים שלהם כל כך חיזקו אותי וחיממו לי את הלב. היינו בשני פארטי, ותוך 8 דקות על השעון, הרגו את פאפ, זה היה מדהים. בסוף כולם אמרו לי פה אחד, "אנחנו לא מכירים הרבה פריסטים שעברו את הפאפ בפעם הראשונה בחיים ועוד זה הבוס הראשון שלך, כל הכבוד היית מדהימה"
קיבלתי מלא ספאם בוויספרים, כי כנראה שהעבירו את הפרטים שלי הלאה, עשיתי פעמיים פאפ, זהו, אח"כ הייתי זקוקה לנשימה חח, אבל היה כיף. מה אני אגיד לכם, הבוסים במייפל לוקחים את המשחק כבר לליגה אחרת, הרבה יותר כיף להלחם בבוסים וכנראה שמכאן ואילך אלו המקומות שאבלה. לצערי, לא צילמתי בפאפ, רציתי, אך דאגתי לכל כך הרבה דברים שאף אחד מחברי הפארטי לא ימות לי, זה היה לי הרבה יותר חשוב מלצלם, אצלם בפעם אחרת. מה שכן צילמתי, זה הקווסט שסיימתי ברוך השם, להגן על לודי, תראו כמה פיים קיבלתי O_O כיף כיף כיף.

StavKP

New member
מזל טוב!!!

עד היום חשבתי שפאפ הוא רק להתאבדויות......

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מזלטוב!!!!!!!!!!!!!1

אני מקנאה בך..:) גמאני רוצה פאפ...T.T אבל יש לי עוד סביבות 30 רמות עד אז...F3 ועכשיו אני גם עסוקה בלחפש בילד טוב לCB שלי אז נמ, עוד מעט מאמר CB בפורום..XD

../images/Emo49.gif כל הכבוד! 8 דקות למליוני hp של פאפ XD

לודי קאפ, קווווללל... מה הסטאטים?

deisy

New member
../images/Emo6.gif זה ה! כיף של המשחק!!!!

מחכה כבר להיות שם... תהני! תמשיכי! הרבה הרבה הרבה!!!

מזל טוב ליז

יש לך טיפים עוד קצת לפאפ? אני רוצה לרדת לשם לסיים את המשימה שלי (יש לי כבר את המדליה). כמה EXP קיבלת כשהוא מת? זוכרת?

Elizab3th

New member
לא זכור לי כמה EXP קיבלתי אבל ממש לא הרבה

נכנסתי עם 44% יצאתי 48%, לא רציני בכלל, היינו שלני פארטי שם. טיפים?, רק להיות סופר סופר ערניים לחברי הפארטי ולעצמנו, היד צריכה להיות בקירבת כפתור הMG מאחר והפאפ מנטרל את כל הסקילים. צריך להשגיח כל הזמן שחברי הפארטי לא ננעלים למקום ואם כן, לרפא ולשחרר אותם עם דיספל, במקביל, להפעיל את שניהם. HS ממש לא חשוב שם, הכי חשוב זה הבלס, דיספל והיל. מילת המפתח זה רק ערנות.

אז זהו... אין לי דיספל מקס..

הוא עדיין על 3 נקודות...
האם הוא עושה נעילת סקילים?

noam 500

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifליז

ועכשיו זאקום הלמט

btekx

New member
הי מזל טוב ושאלה בקשר לפאפ

איזה רמה מתאים לפריסט להתחיל לשתף לשתף בקרב נגד פאפ? כמה PARTY צריך ממוצע? רק אחד (6 שחקנים)?

Elizab3th

New member
בסביבות 95 ומעלה, למרות שלא העזתי

להתחיל פאפ לפני רמה 100. פארטי מלא, כשיש לוחמים, פריסט וקודם קרח. עדיף יותר מפארטי אחד, כך זמן הריגת הפאפ מתקצר פלאים, יש הבדל אדיר בין הפאפ הראשון שעשיתי לשני, את הראשון בגלל שהיינו שני פארטי, עם 12 משתתפים, תוך 8 דקות הרגו את הפאפ, בפעם השניה, היינו רק פארטי אחד וזה לקח כמעט חצי שעה, יחי ההבדל ה"קטן".

למעלה