ה"י לשבועות........

D amaged R oses

New member
רמה 48

הצבתי לי מטרה, אני קונה זאקום הלמט! אנשים אתמול בלבלו אותי ואמרו שזה לא להחלפה, כן להחלפה. מה מדובר? ושלשום קיבלתי הודעה ממש מלחיצה שהייתי בלודי.. "אני יודע את כל הפרטים שלך."[זה היה בעברית] להאמין או שיש הרבה משועממים? בכ"א דאגתי להחליף את כ-ל הפרטים. סיסמא למייפל [בלי להתנתק, בהנחה שהוא באמת יודע.] החלפת סיסמא במייל, החלפת תשובה לשאלה הסודית וגם פין. ממש מלחיץ. יש לי משתמש רמה 68, קלריק, ואני דיי בטוחה שהוא ממש חלש לרמה שלו. יש לו דמג' של סביבות ה1000-1200-890. זה בסדר? אני לא יודעת איפה לאמן אותו. עשיתי מעט מאוד לודי מייז פיקיו אבל אני גרועה בחדרים, אין לי מושג איך מגיעים ל6-7 [מתחילים מ6 ואז רצו ל7] ואז לסיים ב16. קיבלתי המוווון צעקות, אמרתי איזה חדר וביקשתי הפנייה ואנשים היו ממש לא נחמדים ואיימו לסלק :/ וסילקו. והמשתמש הזה עני לחלוטין, אז לודי מייז ממש מתאים לו כי גם שיקויי אמפי הוא צריך.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

זה באמת לא להחלפה, ובגלל זה אז צריכה לשלם לקבוצה שהולכת לעשות ZRUN ולעשות איתם ואז הם נותנים לך לקחת קסדה כשזאקום מת. אם לא נתת לאף אחד את הפרטים שלך, אין לאף אחד דרך לדעת, אבל טוב עשית שהחלפת..:) בשיביל הקלריק שלך לודי מייז PQ הוא המקום הטוב ביור לאימונים. אם את רוצה תיצרי קשר איתי כי אני עדיין עושה LMPQ, אני אעזור לך עם החדרים, זה ממש לא קשה ותוך כמה פכמים את תזכרי את הדרך העיקרית מכל חדר לחדרים 6/7. אני יכולה להוסיף אותך לגילדה שלי ששם רוב האנשים ברמות האלה ועושים LMPQ והם גם יעזרו לך..:)

D amaged R oses

New member
בכייף

אני עכשיו איתו בניו ליפ סיטי, מנסה לסיים עם הכסא. מה הכינוי שלך במשחק? או שתוסיפי אותי - stavrigrig הוא ממש טוב לי בעיקר ביגלל הMP, אני צורכת כמויות ענקיות של אמפי, פשוט לא יאומן.

D amaged R oses

New member
אה ולגבי הזאקום

מישהו במשחק אתמול הסביר לי, ואם אני מתה או יש לי לאג ולא לקחתי אז הפסדתי כסף.[לפיו] קודם כל איך אפשר לדעת שמישהו אמין? הבנתי שיש גילדים שלמים שמספקים והם אמינים לחלוטין, רק לא הבנתי למה בין שבוע לשבועיים. כמה זמן לוקח להרוג זאקום? [יש לי כמה שאלות, אז סלחי לי] חובה קבוצה? אדם אחד רמה 160-180 לא יכול להרוג? ומתי כדאי לי ללכת? אני לא רוצה למות ולאבד את הכסף..[רמה48] ואני ממש רוצה את הקסדה הזו כבר! אני מחכה קצת למקסס יותר על המג'יק פרוטקטור. [שמעביר לאמפי במקום לHP.]

נושיfay

New member

אני מעולם לא ניסיתי להשיג זאקום הלם לכן אין לי הרבה לענות ללך בקשר למי אמין ומי לא. אבל אני כן יודעת שאנשים ברמות גבוהות מאוד הולכים לזאקום וזה לוקח הרבה מספיק זמן ככה שאף אחד לא יכול לעשות זאקום לבד. ופעם בשבוע שבועיים כי זה לארגן את הגילד וזה סדר גודל אירדון גדול שכולם צריכים להיות מחוברים וזה אז עושים את זה פעם בכמה זמן ולא כל יום כל יום. חוץ מזה לא הייתי ממליצה לך ללכת לשם ברמה כזאת נמוכה, את תמותי כמו כלום..=\ במיוחד כי את קוסמת ויש לך כמות חיים מאוד נמוכה. וברמה 48 מג'יק גארד צריך להיות לך ממוקסס מזמן..0.O

D amaged R oses

New member
לא מיקססתי אותו עד הסוף

מיקססתי גם את המג'יק ארמור הזה, שחלק אומרים כן וחלק לא X: אבל הוא דיי עוזר לי. אני פשוט אשתמש בנק' מהעבודה השנייה. ותודה על התשובות. ממש מבאס

eboy10

New member
אני ראיתי ביוטוב קשת רמה 160+ שעשה סולו זאקום

בעבודה הרביעית של הקשתים יש סקיל שיורה חיצים במהירות מטורפת.. הוא השתמש בזה כל הזמן וגם עם זה בטח לקח לו כמה שעות..
איפה הזאקום בכלל?

D amaged R oses

New member
רשום 4 שעות ו20 דק' ../images/Emo122.gif

ואלה השיקויים שהוא צרך All Cure Potion - 179 Power Elixir - 164 Pure Water - 1200 Reindeer Milk - 1438 Watermelon - 200 הזאקום נמצא באוסארייה, לפי מה שהבנתי בהיידן סטריס

D amaged R oses

New member
OMFG!!!

זה מטוררף!!!!! לא יאומן. כלכך מגניב. אבל לא הבנתי איך החיים שלו מגיעים ל1 והוא מספיק להטעין.. הוא היה אמור למות או משהו :X עדיין ממש מגניב! לא ידעתי שהידיים שלו גם שם
[ותהיתי מה זה היד של הזאקום, ראיתי בהיידן, ודמיינתי לעצמי יד כזאת מעופפת באוויר X: לול] היא פאקינג פגעה בו 4700+
ואני עלק רציתי זאקום הלמ.. פחחח.

נושיfay

New member

למה להגזים?! 40 מיל רגיל ו50-55 מיל עולה VIP. מי שמכר לך ב70, הרוויח 20 מיל..:) [או שאתה לא בברה ואז גם- חבל..XD]

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי מעט מתלהבים שאומרים 70, אבל יש אחד בFM בימים אלה שמוכר 40 רגיל ו50 VIP, שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם

deisy

New member
תקועה כבר כמה ימים על רמה 72 ../images/Emo4.gif

הדובים בלודי הם לא ממש EXP טוב.. איטי מאוד... גם עם דאבל EXP... לחזור להודו/וודו - אין לי ממש חשק, אבל אני לא רואה עוד ברירות.... השעונים חזקים מידי, יריה אחת אני על סף מוות, כך שטיפה לאגים הרגו אותי לגמרי... איפה יש מפלצות זומביות שנותנות EXP טוב?? (טוב, זה מעל 265 שנותנים הדובים הזומביים..)??? מתה להגיע כבר לרמה 75! (שרביט חדשה עם 9INT!!! ) אוף, הרמות האלה הולכות לי ממש לאטטטטטט....

D amaged R oses

New member
מה נסגר עם הדאבל EXP?

אני ואחותי חיכינו יומיים ולא היה [2 עד 4] חשבתי שזה נגמר, והיום הולדת נגמרת היום בלי קשר לא?

למעלה