ה``י ליום שישי ה13

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Don Nirtin

New member
OPQ../images/Emo87.gif

ננטשה לאנחות בגלל LMPQ... אז אל תנסי אפילו. אף אחד לא מגיע לשם.

אוף.. מעצבן... ../images/Emo4.gif

גם LPQ ננטש, וזה מעצבן כי ממש ממש אהבתי את הפיקיו הזה, ולפני שעליתי ל50 רציתי לחרוש אותו ולא היה לי עם מי :( LMPQ הוא טוב בשביל כסף וכיף כי הוא מהיר ומקבלים הרבה פרסים דיי שווים.. אבל מבחינת אקספי הוא ממש לא משהו... אני חושבת שעוד כמה רמות זה בכלל לא יהיה לי שווה לבזבז זמן על זה.. אז אני חורשת עכשיו שהאקספי עוד סביר... :)

D amaged R oses

New member
רמה 84!!!!

יש לי נקודה אחת בקומפו ו+2 נקודות בTS ממחר [רמה הבאה XD] 2נקודות קומפו ו1TS

D amaged R oses

New member
אה ו..

לפני שידענו שיש שינוי בשעות [או שמישהו ידע? הרבה אנשים בבאדי ליסט וגילד היו מופתעים] אמא שלי הייתה AFK ל10 דק' בסינגפור כי האינטרנט היה איטי [הורדתי סמולוויל
] שהיא חזרה לוחם וקלריק חוצפנים גנבו לה את הצ'אנל, הם קיללו אותה וכל מיני ואמא שלי לא הבינה את מה שהם רשמו לפני [למזלי
] וגם היא לוקחת הכל בהומור, אני ממש נפגעת ומתעצבנת. שראיתי הלכתי ואמרתי לו שכדאי להם להחליף צ'אנל או שאני מביאה את השחקנית שלי. הרסתי את הAPQ שלי ושל החבר וטסנו לכיוון סינגפור
לחוצפנים עוד היה מה להגיד והם לא זזו, חבר של חבר שלי הגיע, מישהי מהגילד שלי [
] התנדבה ורצה לכיווננו.. והם לא היו מוכנים לזוז! עוד מישהו מהגילד הגיעה וזה כבר היה ממש מוצף וכמעט לא היה איפה לעשות KS, המפה הייתה גמורה מכל הכיוונים. ואז הוצאנו נשק כבד, בישופ
חבר של החבר, נחלץ לעזרתנו. למרות.. שאין לי מושג מה קרה שם, בסוף הם הלכו.. אני חושבת שהבישופ בכלל העיף אותם בדיבורים, למרות שעם מה שקרה שם, לא היה להם מצב להלחם ולהנות מהדאבל ככה שהיה משתלם להם לעבור. זה היה פשוט הזוי, וחבר שלי נשאר 40דק' למרות שהוא היה צריך ללכת
המייפל התחרפן והחליט לא לצלם את מה שהלך שם, אבל אולי חבר שלי תפס.. בכ"א היה אחד ההזויים, וגם היה נורא מייאש ומעייף.. אבל נגמר בסופו של דבר

כי אין ליום שבת../images/Emo69.gif

וכבר מיותר לפתוח
אניוואי, רמה 52+ 40 אחוז בערך :) מנסה להשיג NX בשביל חנות כי יש לי מלא שטויות למכור ואני לא מצליחה דרך הטרייד הרגיל (וגם אין לי כוח וסבלנות לזה) מה שאני מוכרת, אז אני מקבלת על זה MP או NX? אהה.. ואיזה מישהו בא אליי וביקש ממני להיות חברה שלו
אז אמרתי לו לא, כי אני חושבת שזה טיפשי. ואז הוא אמר שנתחתן אז אמרתי בסדר XD אז כרגע יש לי טבעת של אירוסין אבל אני לא יודעת מה נסגר איתו.. אם הוא רוצה לקנות כרטיס של חתונה מCS או לודעת.. (יש לו חפצים של NX...) זה יכול להיות נחמד ^^

הממ.. יש לי שאלה../images/Emo118.gif

מישהו יודע מה מקבלים מהמשימה של הביצה שבוקעת עם הMaple Market הזה שיש בימי ראשון?

למעלה