אה ו..
לפני שידענו שיש שינוי בשעות [או שמישהו ידע? הרבה אנשים בבאדי ליסט וגילד היו מופתעים] אמא שלי הייתה AFK ל10 דק' בסינגפור כי האינטרנט היה איטי [הורדתי סמולוויל
] שהיא חזרה לוחם וקלריק חוצפנים גנבו לה את הצ'אנל, הם קיללו אותה וכל מיני ואמא שלי לא הבינה את מה שהם רשמו לפני [למזלי
] וגם היא לוקחת הכל בהומור, אני ממש נפגעת ומתעצבנת. שראיתי הלכתי ואמרתי לו שכדאי להם להחליף צ'אנל או שאני מביאה את השחקנית שלי. הרסתי את הAPQ שלי ושל החבר וטסנו לכיוון סינגפור
לחוצפנים עוד היה מה להגיד והם לא זזו, חבר של חבר שלי הגיע, מישהי מהגילד שלי [
] התנדבה ורצה לכיווננו.. והם לא היו מוכנים לזוז! עוד מישהו מהגילד הגיעה וזה כבר היה ממש מוצף וכמעט לא היה איפה לעשות KS, המפה הייתה גמורה מכל הכיוונים. ואז הוצאנו נשק כבד, בישופ
חבר של החבר, נחלץ לעזרתנו. למרות.. שאין לי מושג מה קרה שם, בסוף הם הלכו.. אני חושבת שהבישופ בכלל העיף אותם בדיבורים, למרות שעם מה שקרה שם, לא היה להם מצב להלחם ולהנות מהדאבל ככה שהיה משתלם להם לעבור. זה היה פשוט הזוי, וחבר שלי נשאר 40דק' למרות שהוא היה צריך ללכת
המייפל התחרפן והחליט לא לצלם את מה שהלך שם, אבל אולי חבר שלי תפס.. בכ"א היה אחד ההזויים, וגם היה נורא מייאש ומעייף.. אבל נגמר בסופו של דבר