העלתי 2 נקודות בסקיל הזה שצריך לטעון אותו. סקיל נחמד, כמו האגרוף האחורי, אבל עדיין לא יעיל במיוחד. אני חושב שכדאי שאני אמקסס קודם את המאסטרי ואת הmaxHP. אין לי דיוק בגרוש, ואני מת כל שניה בCPQ. אבל בגדול- אני מתחיל באמת ליהנות מהבראולר~ D: (אבל אני לא מתכוון לרגע לשכוח מההאנטר!) /tapuzforum/images/emo9.gif
תאמת זה יותר היה בהתקדמות הלילית של אתמול - והכל בזכות איריס אבל היום בכלל לא התאמנתי עדיין, נדבר על זה מחר אחרי הדאבל של היום אם לא יהיו לי לאגים ותהיה מפה פנויה
סוף כל סוף, בעזרת חברים ממש טובים מקהיני (חולה עליכם) והרבה כוח רצון- עליתי לרמה שהיא אבן דרך מבחינתי, ציון דרך קטן בדרך לקרוסיידר =] סט שלם של בגדים חדשים+ספארטה מסוקרלת טוב=נזק טוב בהרבה. ממש תענוג להתאמן ככה =] שלא לדבר על ההגנה ואחוזי הפגיעה. טוב, אני ממשיך להתאמן (כבר 15%) ונהנה הרבה יותר =] 3000 בפאוור סטרייק ואחר כך עוד 3000 בפיינל אטק זה שילוב מעולה XD נהנה מכל רגע =] שמח שהגעתי לפה עם שחקן שחשבתי שאני בחיים לא אמשיך איתו~
כן, התלבטות רצינית- ולבסוף הגיעה ההחלטה, שהתבררה כמוצלחת מאד =] אני מתאמן ב mp3- myetrious path 3- בסינגפור, מקום ממש טוב. כרגע 72% =] ואל תדאג, גם אתה תגיע לשם ואני מאמין שגם בקרוב. בהצלחה~
בגלל שלא שיחקתי מלא מלא זמן אז הייתי תקועה ב51... עשיתי מלא Mazepq והתלהבתי כי זה כיף ועליתי ממש מהר ^^ איך התגעגעתי לפיקיויים.. אבל בהתחלה היה לי ממש קשה להבין את ההיגיון של הפורטלים והכל.. עדיין אני לא לגמריי מבינה ולפעמים הולכת לאיבוד ~~" אבל בגדול אני זוכרת איך להגיע לכל מקום בערך.. תגידו, הייתי במגדל של הפיקיו של אורביס ולא היה שם אף אחד (זה היה לפני כמה ימים בצהריים) בסופשים מלא שם? אפשר למצוא פארטי? אהה.. וקניתי כמה דברים, אני מקווה שהמחירים היו סבירים (קניתי מהFM בקומות העליונות..) כתר ב350K נראלי, לא זוכרת את הסטאטים אבל אני ארשום מחר, ונשק לרמה 51, הזה שנראה כמו עיגולים כאלה.. ב 1.5m... אני ארשום את הסטאטים שלו גם מחר.... אני חושבת שהם סטאטים ממוצעים (גם ראיתי את הכתר אחרכך בסטאטים בהרבה יותר נמוכים ועולה איזה 200K יותר...) סופש נעים