ה"י יומי! 30.1.11

צ ל י ל 8

New member
סליחה, WH מבחינתי לא נחשבים כלום ../images/Emo70.gif

עידן - גאוות קשתים של אקספלוררים - יאללה

מ י ל ר

New member
אולי את מתעלמת מהם

אבל אני לא נתחיל מיזה שברמה 120 יש להם כבר 190%, שזה מקסימום ספיד, שזה הדרקון של רמה 200 שעולה 100 מיל, אצלהם זה ברמה 120, הם מהירים יותר מגנבים נראה לי. הם יכולים לזוז ולתקוף, הם חזקים מאוד, גם להם יש סקיל שתוקף 15 מפלצות (אבל הם לא בכלל קוסמים, אני לא יודע להם קיבלו את המתנה הזאת), הם חזקים בצורה מטורפת, ורובם האקרים. אז קשה להתעלם מהם.

צ ל י ל 8

New member
אתה מספר לי ??

יש לבן שלי WH ברמה 94-95. לי יש BM רמה 129! 30 רמות יותר !!!! אני יכולה להגיד שהציוד שלי שווה פי כמה משלו, ואני יכולה להגיד שהDMG שלו כמו שלי !!!!!!!!!!!!!! (אם לא יותר) ואין ספק שהוא מהיר הרבה יותר ממני על היגואר שלו, ואין ספק שהוא יכול לעשות עלי KS
אבל ביננו, אני עדיין מעדיפה את ה-BM שלי על ה-WH שלו
ואני מסכימה לגמרי שלא הוגן ההאק שלהם, אבל לצערי לא רק להם יש האקים. האקרים הם העם הנחות ביותר. הם לא מסוגלים להתאמן כמו כולם. הבן שלי הגיע לרמה הזו בזכות עצמו בלבד, ואני גאה בו כי זו הדמות הראשונה שלו במייפל שעוברת את רף רמה 50

מ י ל ר

New member
גםפ אני אוהב יותר את האקספלוררים

אבל המתנגדים פשוט חזקים מכולם, BAM יותר חזק ממני כבר ברמה 130 :( ויש לו סקיל שמעלה לו את החיים ופי אלף יותר יתרונות, פשוט בדיחה שכול מה שיוצא יותר חזק מהאקספלוררים (EVAN DB והמתנגדים)

מ י ל ר

New member
אבל DK אחד אמר לי שזה עלה לו 100 מיל

וגם במדריך שיש פה בפורום רשום שזה עולה 100 מיל 0:

Guid

New member
WH ממש לא נחשבים גם מבחינתי

זו פשוט מכה העבודה הזאת... הכפישו את שמם של הקשתים האקספלוררים...

צ ל י ל 8

New member
קודם כל מזל טוב, ודבר שני לגבי הMON

אתה מתנתק באיזה שלב בדיוק? לפני שנופלים בכלל השרשראות? אם כן, אין לי פתרון. אבל אם אתה עוד מספיק להיות במפה, תבקש להיות הראשון לאסוף אותה.

מ י ל ר

New member
הוא לא צריך לבקש אפילו

ה-MON שלו בטוח ב-100% הוא גם לא צריך להלחם בבוסים הוא רק צריך לא להתנתק בשביל להרים MON, זה הכול (והוא מתנתק, לא שבשאמתו כמובן)

Guid

New member
אני מתנתק ממש בקטע של הבוסים.

עוד לפני שבכלל מתחילה ההריגה אני כבר מנותק. תמיד זה באותו מקום, מוזר... הקטע הוא שהמייפל לפעמים קורס אצלי. אבל בימים האחרונים הוא דווקא יציב, ואיך שנכנסנו לפיקיו- התחילו הלאגים ובסוף הקריסה...

צ ל י ל 8

New member
כדאי לפתוח סינגוס ../images/Emo35.gif

אם כן, אני חושבת שאני אפתח WIND ARCHER. קודם כל, כל העולם ואחותו (וגם אבא ואמא שלו) פותחים DAWN WARRIOR, זה כבר מתחיל לעצבן. חוץ מזה ממילא יש לי את הציוד לקשת. לא מכרתי את האוברולים הקודמים שלי וגם לא את הקשתות. השאלה היא אם יש צורך בסינגוס, בגלל מה שהוא הולך לעבור בפאץ' הכאוס....

מ י ל ר

New member
אני יודע רק דבר אחד

שאני לא פותח בשום צורה ולא משנה למה עוד שחקן יש לי 2 שחקנים על חשבונות אחרים ואז קיבלתי את העונש של הטבעת, להגיע עם BAM לרמה 70, זה היה סיוט. אין מצב שאני מבזבז את הזמן שלי בשביל עוד שחקן, אין מצב.

צ ל י ל 8

New member
גם לי היה עונש להעלות לרמה 70

ואני מתכוונת בכלל למחוק את הBAM שלי על חשבון משהו אחר. אני שונאת אותה. פשוטו כמשמעו. פתחתי אותה רק בשביל הטבעת שהיום אני עונדת על ה-MB שלי, אז היה שווה
אבל אם סינגוסים אכן יתנו BLESSING יותר ממה שנותן אקספלורר, אז אני כן אשקול להשקיע. אני קוראת דיעות רבות ומנוגדות על איזה סינגוס לפתוח. המון אומרים DW כי הכי חזקים והם דמות שעושה KS בקלות. מצד שני אני מתלבטת על WA. אמנם יש לי את הציוד בשבילה, אבל מצד שני יהיה לה כמעט את אותם סקילים שיש לי וזה עלול לשעמם אותי
מה דעתכם על BLAZEWIZARD? יש לו יתרון של מטאור. אולי בכל זאת DW??

לא שזה ממש בעיה בימינו....

אתמול הייתי בשוק לראות WH ברמה 150..... מה טוב שהם לא קיימים בדיוק חודש וקצת
לי יש כוונה לנסות להעלות לרמה 120 את הסיגנוסית שלי כי אם הצלחתי לעלות ל116 את הראשית אין סיבה שגם את זו לא

צ ל י ל 8

New member
איזה סינגוס הכי מהיר?

קראתי שאנשים העלו DW ביומיים לרמה מטורפת. נהנית מהקוסם שלך?

לא נהנייתי בכלל

עשיתי קוסם כי הוא עולה דרגות מהר. יש לי קוסמת אש אז ממש שיעמם אותי הקוסמת שלי. עשיתי את זה כמו עבודה - כי חייבים...... היום אם יש לך מספיק זמן על מייפל את יכול הלעלות דמות ממש מהר.

למעלה