ה"י יומי! 30.1.11

מ י ל ר

New member
מה יש לך גם גלימה שקופה?

אבל אני מת על גלימה זה אדיר! ועוד הסגולה...

כל הכבוד../images/Emo47.gif

יאלה לא עוד הרבה

Hasselblad

New member
היום היה יום פורה מאוד אצלי

גם עליתי רמה ב bodygurad - ולשם שינוי הוא אפילו הפיל לי נעליים. אחרי זה עשיתי בהצלחה את הקווסט של זאקום שוב וקיבלתי 5 אבני זימון של זאקום - חיסכון של 10-15מיל!. משם הלכתי ל CWPQ - עידן התנתק שוב בבוסים (באסה) אבל תרם לפיקיו עצמו כי קשת אחד התנתק. ויון זכה ב MON. יום עמוס אבל כיף!

../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

הספק מעולה
הבנתי שהם הולכים גם מחר אני מקווה להתחבר אחרי עבודה ואולי לתפוס טרמפ שוב.... איזה בעסה לשרוד 3 בוסים תיכף ושהמשחק ימות פתאום

מזל טוב ! ../images/Emo140.gif

חסר לי מאד שאת לא שמה כאן SSים.
אתמול קיבלתי VSS עם פוטנציאל ומסתבר שזה 3 שורות.
פעם ראשונה שנאי מקבלת VSS עם 3 שורות. זה שווה בסקניה 170-190 מיליון. כדור אש של זאקום עולה בסקניה 5 מיליון.

Hasselblad

New member
אני יודעת שלא צילמתי

פשוט בדיוק שבאתי לעלות רמה ראיתי שהתוכנה של הצילומי נסך לא דולקת... ואז כבר עליתי רמה.... לא נורא עוד חודש נעלה עוד רמה ואז אני אצלם
אתמול הייתה פעם ראשונה שהבוס הזה סוף סוף הפיל לי נעליים! נקווה שיפלו עוד למה לא קל להרוג אותו אז לפחות שיביא משהו. וכן גם בברה כדורי האש עולים לא מעט ובסוף עוד עשיתי שוב את הקווסט אתמול ויצא שביום אחד עשיתי 10 כדורי אש!

Don Nirtin

New member
../images/Emo267.gif ואני 15%../images/Emo9.gif

המטרה שלי לעבוד על 5% כל יום... או 10% לפי מה שמתחשק לי. אבל אני לא רוצה להישאר על 134 (עליתי אליו לאחרונה) לא יותר מדי זמן. התחלתי לשים נקודות בMW, ונראה לי שזו תהיה המטרה הבאה שלי, אם וכאשר יהיה לי מושג מה אני עושה בנוגע לזה......)

מ י ל ר

New member
יפה אחי

מאז שאני מכיר אותך אתה 130 סבבה שלוקח את הזמן אבל זה לא מקדם אותך לשום מקום אמרתי לך כמה פעמים לבוא איתי לפאפ אבל אתה לא רצית. אפשר ללכת אני אתה ויון או משהו כזה, ה-exp אולי קצת יתחלק אבל גם יהיה כיף על הדרך.. אפשר אפילו רק אני ואתה אם לא בא לך שיון יגנוב לנו את כול ההצגה :D

Don Nirtin

New member
תצטרך להסביר לי איך שורדים אותו../images/Emo267.gif

אחד הבעיות שלי עם הבוסים זה שאני בכלל לא שם לב אם הם מבטלים לי או לא. חלק גדול מזה קשור בקושי הראייה שלי........ לכן אני לא מתקרב לבוסים.

מ י ל ר

New member
אוקי

דבר ראשון אם זה ממש לא יצליח לך, אין לי בעיה שאתה תיהיה בצד ימין רחוק מפאפ ורק תקבל EXP אבל עקרונית שפאפ עושה סקיל שהוא מן עיגון קטן וכחול זה אומר שהוא מבטל סקילים אנחנו נעשה דבר כזה אתה נשאר בצד ימין, אני דוחף אותו שמאלה ועולה על המדף, מתי שהוא ננעל אני יקרה לך מהר לעלות גם ע המדף, וזהו משם אתה רק תוקף בעצם, אתה צריך להיות על הקצה השמאלה של המדף, ככה שפאפ תוקף אותך אתה נדף ימינה לקצה ולא נופל, ופשוט חוזר לקצה השמאלה של המדף. אם הניסוח שלי לא היה ברור תגיד לי אני אשתדל להסביר יותר טוב

צ ל י ל 8

New member
קח את הזמן שלך ניר, אף אחד לא רודף אחריך

ואל תרגיש רע עם זה. מי אמר שצריך כל יום לעלות רמה? העיקר הדרך ולא המטרה

Don Nirtin

New member
שרון..... זה לא הקטע../images/Emo267.gif

אני פשוט ידוע בורום הזה בתור מריחת זמן אחד גדולללללללללללללל......... לוקח לי שנים לעלות רמות וזה גם כי אני עצלןןןןןןןןןןןן.

מ י ל ר

New member
סבבה שיהנה לו

אבל הוא מלא זמן על אותה רמה, אז עובר חודשים והוא צריך להתאמן באותם מפלצות עדיין שיעלה כמה רמות, יהיה קצת יותר חזק, ואז יקח עוד מנוחה. סבבה לעשות קווסטים זה כיף, שיהיה קצת יותר חזק ואז שימשיך לעשות קווסטים.

Don Nirtin

New member
מה התלבשת עליי?../images/Emo267.gif

אני כרגע מנסה למצוא את המפלצות שהכי יהיו משתלמות לי מבחינת אימון. עוד לא מאתי אחת
...........

Guid

New member
רמה 103!

וכמו שהבנתם- ניסינו להשיג לי MoN, אבל לא הלך. לפחות הצלחתי לעזור לשאר החבר'ה להתקדם בפיקיו עצמו... מסתבר שקשתים זה מצרך נדיר כרגע.

מ י ל ר

New member
מה זה נדיר זה קשתים..

פשוט קשה לפספס את כול ה-WH שמתחבאים להם בפינות, ממש לא שמים לכול ההאקרים שהם WH שמזמנים פינק בין מת למפה!!! נדיר זה משהו, זה נדיר כמו מכניק.

למעלה