לא מצאתי איפה קונים את זה... אפשר הסבר יותר מפורט?
מ מאור כהן1 New member 2/3/07 #23 אבל אחות שלי,אין לי סבלנות. אני תקוע שלוש שעות בעיר הזאת...יכלתי לעלות כבר 50%+ לסיים 2 משימותD: בקיצור....עם למישהו היה תשובה אשמח מאוד... וכן, אני נוב אז אפשר יותר פרוט מלך לFM [ ותודה].
אבל אחות שלי,אין לי סבלנות. אני תקוע שלוש שעות בעיר הזאת...יכלתי לעלות כבר 50%+ לסיים 2 משימותD: בקיצור....עם למישהו היה תשובה אשמח מאוד... וכן, אני נוב אז אפשר יותר פרוט מלך לFM [ ותודה].
T ToryMaster New member 2/3/07 #25 FM זה פרי מארקט תסתובב שם ותצעק שאתה צריך. ותמצא סבלנות, אנחנו לא תמדי פה
S somebodddy New member 2/3/07 #24 פשוט לך למגדל ותתאבד אם אתה מת במגדל אתה חוזר ללודי - ולא משנה באיזה קומה אתה. במילא יש לך 0 EXP...
M miss_t New member 2/3/07 #26 לא נכון- אם הוא מתאבד הוא מגיע לאומגה בחזרה (אלא אם כן הוא בקומה 51 ואז זה מחזיר ללודי) הFM נמצא באומגה סקטור תחפש במפה זה לא כזה רחוק ממך
לא נכון- אם הוא מתאבד הוא מגיע לאומגה בחזרה (אלא אם כן הוא בקומה 51 ואז זה מחזיר ללודי) הFM נמצא באומגה סקטור תחפש במפה זה לא כזה רחוק ממך
מ מאור כהן1 New member 2/3/07 #28 אההההה עכשיו מובן../images/Emo122.gif noob. *בתקווה שהיה לי מספיק כסף לקנות 3* ומצטער על ההצפה והבורות והכול=/
אההההה עכשיו מובן../images/Emo122.gif noob. *בתקווה שהיה לי מספיק כסף לקנות 3* ומצטער על ההצפה והבורות והכול=/