חחחחחחח יפה!!!!!!! איזה מגילות אתה רוצה לשים? בעקרון עושים ככה- פותחים את התיקיה שבה המגילה, פותחים את הלבוש (לחיצנ על E) ואז גוררים את המגילה על פריט הלבוש- אתה חייב ללבוש את מה שאתה רוצה להפעיל עליו מגילה.
זה הקוסם הבעיתי . הכדור ממוקסס. השריטות על 13? בפארטי קלריק היה לי דיי קשה כי עד רמה 70 עם הכדור אנרגי? הוא חלש!!!!! ואילו בסולו ברמה 41+ מתחילים להשתמש בחץ הקדוש... נו, ברמה 35 אני יחליט מה להיות... תודה לכולם...עזרתם לי
פותח את התיקייה של השיקויים שם נמצאת המגילה פותח במקביל את האקויפ שאתה לובש ואז לגרור את המגילה על הכובע (במקרה שזה מגילה לכובעHELMET). כמובן שיש מגילות שעדיף למכור (למשל לא כדאי לך להשתמש במגילה של overall DEX - גם כי היא שווה המון וגם בגלל שאתה לא צריך DEX). לגבי איזה קלריק להיות WELL- אני פארטי קלריק. אתה יכול להיות סולו- אבל זה תלוי בך. איך אתה אוהב להתאמן? לבד או עם חברים? יש יתרונות וחסרונות לכל אחד. פארטי קלריק חלש מאוד (אני בקושי מורידה 1000 למי שאני מנסה להרוג, רק עם HEAL יש לי פגיעה של עד 1200) וסולו קלרק ברמה שלי שממקסס את ה hloy arrow יכול לעשות פגיעה של 1500 או יותר. פארטי קלריק המטרה שלו לתמוך (למקסס HEAL), סולו קלריק המטרה שלו להתאמן לבד ולהיות חזק (למקקס הולי אראו). תחליט מה שבא לך ומה שתעדיף להיות. בכל מקרה ברמה 70 אתה תהיה חזק. המטרה של המשחק היא גם להנות ואת זה עושים בPARTY. המלצה שלי- פארטי. בהצלחה
הוא גם יותר חזק (הכי הרבה שלי היה 1300 במפלצות במגדל השעון) אבל מבזבז mp במהירות...(פארטי קלריק אמור לעלות יותר בטלפורט שאמור לבזבז פחות mp כאשר הוא 20 מאשר 1) וגם ההבדל היחיד (כמעט) הוא בטלפורט והולי ארוא...