ה"י חורפי

jenniecat

New member
רמה 22

סיימתי את הקווסט של פיה וקיבלתי מגילה עכשיו עושה את הקווסט של גברת מינג מינג

miss_t

New member
מזל"ט!

איך הצלחת לחייך, לקבל עוד קצת EXP ולצלם בו זמנית חחחחחחחחחחח

miss_t

New member
יוו מאור אתה קלריק?

חחחחחחח יפה!!!!!!! איזה מגילות אתה רוצה לשים? בעקרון עושים ככה- פותחים את התיקיה שבה המגילה, פותחים את הלבוש (לחיצנ על E) ואז גוררים את המגילה על פריט הלבוש- אתה חייב ללבוש את מה שאתה רוצה להפעיל עליו מגילה.

תוודהה:)

ונגיד המגילה הזאת: *זכיות יוצרים לחברת הפורום שלא היה לי כוח לצלם את המגילה שלי..."

jenniecat

New member
פארטי קלריק-הכי שווה../images/Emo8.gif

קלריקים הם חלשים (גם לי יש אחת) אבל הם טובים מאוד לפארטי כי יש להם היל ומלא סקילים טובים ותעלה ככה רמות הרבה יותר מהר

Giallorossi

New member
רק פארטי קלריק

אולי צריך לדעת אנגלית ברמה סבירה להשאר עם מאג'יק קלאו עד מאוחר- אבל ממש קל לו להתאמן עם אנשים בפארטי.

Giallorossi

New member
טעות שלי

ברמות גבוהות אתה כבר הולך להתאמן ברוחות בסאבווי ושם ההיל עובד לך כמתקפה שפוגעת במפלצות

אני עדיין מתלבט.

זה הקוסם הבעיתי . הכדור ממוקסס. השריטות על 13? בפארטי קלריק היה לי דיי קשה כי עד רמה 70 עם הכדור אנרגי? הוא חלש!!!!! ואילו בסולו ברמה 41+ מתחילים להשתמש בחץ הקדוש... נו, ברמה 35 אני יחליט מה להיות... תודה לכולם...עזרתם לי

miss_t

New member
כמו שהסברתי

פותח את התיקייה של השיקויים שם נמצאת המגילה פותח במקביל את האקויפ שאתה לובש ואז לגרור את המגילה על הכובע (במקרה שזה מגילה לכובעHELMET). כמובן שיש מגילות שעדיף למכור (למשל לא כדאי לך להשתמש במגילה של overall DEX - גם כי היא שווה המון וגם בגלל שאתה לא צריך DEX). לגבי איזה קלריק להיות WELL- אני פארטי קלריק. אתה יכול להיות סולו- אבל זה תלוי בך. איך אתה אוהב להתאמן? לבד או עם חברים? יש יתרונות וחסרונות לכל אחד. פארטי קלריק חלש מאוד (אני בקושי מורידה 1000 למי שאני מנסה להרוג, רק עם HEAL יש לי פגיעה של עד 1200) וסולו קלרק ברמה שלי שממקסס את ה hloy arrow יכול לעשות פגיעה של 1500 או יותר. פארטי קלריק המטרה שלו לתמוך (למקסס HEAL), סולו קלריק המטרה שלו להתאמן לבד ולהיות חזק (למקקס הולי אראו). תחליט מה שבא לך ומה שתעדיף להיות. בכל מקרה ברמה 70 אתה תהיה חזק. המטרה של המשחק היא גם להנות ואת זה עושים בPARTY. המלצה שלי- פארטי. בהצלחה

lior732

New member
אני סולו קלריק

הוא גם יותר חזק (הכי הרבה שלי היה 1300 במפלצות במגדל השעון) אבל מבזבז mp במהירות...(פארטי קלריק אמור לעלות יותר בטלפורט שאמור לבזבז פחות mp כאשר הוא 20 מאשר 1) וגם ההבדל היחיד (כמעט) הוא בטלפורט והולי ארוא...

מחפש פריטים לקוסם..שרת ברהD:

למי שיש פרטים לקוסם לרמה 30 שיצור איתי קשר [והוא שרת ברה]. כנ"ל ליאת
חתיך אני אה?

miss_t

New member
אתה דומה ל..

לנסיך הפרסי איזה חתיךךךךךךך חחחחחחחחחחחחח

עזרה?

איך עוזרים לעיר הלגו? ועם יש מישהו בברה במקום הזה שיכול לבוא לעזור לי=/

miss_t

New member
eos rock scroll

הסברתי לך במסנג'ר. אני לא בטחוחה אם צריך 3 או 4. מישהו בפורום יכול להגיד? (בעקרון הסברתי לו איך משתמשים- רק אני לא בטוחה אם צריך 3 או 4)

למעלה