ה"חינוך" בשיראל.

אלימות נמצת והיא לא תיעלם

אולי זה באמת חינוך מהבית אבל גם החברה משפיע על הפרט לדעתי הנוער ניהיה אלים בגלל שיעמום.

SupermanZW

Well-known member
הנוער משועמם בכל מקום בעולם אבל הוא

לא אלים בכל מקום בעולם. החינוך מהבית הוא הפאקטור העיקרי.

OrdinaryDay

New member
חינוך בא מהבית, לא מהבית ספר.

זה אינם תפקידים על המורים, המקבלים גם כ"כ שכר עלוב על כל המאמץ שהם עושים, לחנך את הילדים. בית ספר הוא אכן בית חרושת לציונים, זה אינו מתפקידו לחנך את הילדים. אחריותו היא ללמד ולא לחנך. ההורים אשמים בכל מעשיהם האלימים של הילדים. חינוך בא מהבית, מההורים ולא מהבית ספר. ההורים לא מחנכים את ילדיהם מגיל צעיר, הילדים גדלים ומתפרעים, מסכנים את הסובב אותם. ובסוף שהמורים המסכנים, כבר אין להם בררה אלא לעשות משהו, ההורים באים ומתנפלים עליהם. איך ילד אמור ללמוד חינוך אם הורה בא ומרביץ למורתו? זה לא צודק להאשים את המורים, ביחוד בימים אלה, עם כל זכויות הילד, אין למורים בכלל אפשרות לחנך גם אם הם היו רוצים. מה הם יכולים לעשות, להשעות לכמה ימיים? לשלוח מכתב הביתה? איך זה בדיוק עוזר? ואיך סדנאות חינוך אמורות לעזור אם הילדים רואיםאת ההורים שלהם עושים בדיוק מה שכביכול אמורות הסנדאות האלה ללמד לא לעשות?

טת צודקת בהחלט....

מערכת החינוך של היום..... ממש הפקרות.... צריך לעשות משהו ומהר..... כבר מחר ביום ב' המורים מארגנים הפגנה כנגד רוע הגזרה... אבל צריך לטפל בבעיה העיקרית בחינוך הילדים שלומדים בביה"ס היסודי אחרת למה אנחנו מגיעים לביה"ס?! ליטל.

SupermanZW

Well-known member
ההוכחה שהתנהגות הנוער נובעת מהחינוך

בבית: קראו את ההודעות האלו: אבא שרואה בחוצפה מאפיין היכר חיובי של הישראלי המצוי החוצפה היא הסיבה שהוא מגדל את הילדים בארץ, חשוב לו שילדיו יהיו חוצפנים הוא גם מתעצבן מהביקורת ולדעתו אין מקום לבקר חוצפה (כי היא דבר חיובי בעיניו) כשהורים מחנכים את ילדיהם להיות חוצפנים ומתגאים בכך, מה הפלא שאנחנו רואים דור של בארבארים מתפתח במדינה?

SupermanZW

Well-known member
את גם מסכימה איתו שחוצפה היא דבר

חיובי, שהוא מגדל את ילדיו בישראל כדי שיהיו חוצפנים ושאסור להעביר ביקורת על חוצפה?

SupermanZW

Well-known member
אם היית קורא את נושא השרשור ההוא

היית מבין שזהו שרשור על "57 סיבות לגדל ילדים בישראל", לטענת אותו אבא, החוצפה היא הסיבה שלו לגדל ילדים בישראל, הוא רואה בה תכונה חיובית וחשוב לו שילדיו יאמצו תכונה זו, הוא אף סובר שאסור להעביר ביקורת על חוצפה משום שהוא רואה בה תכונה חיובית ואפילו חשובה.

ולן צודק פה זה הנורמה....

האופי העיקרי של הישראלים זאת חוצפה איאפשר לשנות את זה לצערי...

S v e t k A

New member
כואב לי לראות אותכם כותבים "אצלם"

"שלהם" ובלה בלה בלה... מה אתם לא ישראלים?! אתם לא גרים במדינה הזאת!? ואני מצטערת שאני משנה את הנושא ועכשיו משו שכן קשור... חוצפה זב דבר טוב...ולא משנה איפה בעולם...אבל במידה ובעיקר לא לחנך את הילדים שלך ככה:// יש אנשים סתומים בעולם!!!

מה טוב בחוצפה?

ואני ישראלי כי יש לי אזרחות ישראלית... אבל אני לא מתכוון לאמץ את התרבות של חלק מהאנשים פה...

SpyKid

New member
לדעתי חוצפה זה רע בכל מקרה.

יש הבדל בין חוצפה לבין חוסר צביעות, ואפשר לומר את מה שאתה חושב בצורה שלא תתפרש כהתחצפות ובלי לפגוע בכוונה תחילה באנשים :\

S v e t k A

New member
לא התכוונתי לחוצפה בקטע ששמים ז*ן

על כולם ולא איכפת לך... ואת לא מכבדת אנשים... את צריכה שתיהיה לך חוצפה ... כמו כל תכונה ... אבל תלוי איך היא יוצאת לך... יו סבכתי את עצמי :/ אני יחשוב איך לכתוב את זה יותר מובן

למעלה