ה"חינוך" בשיראל.

M a r U s k A

New member
תעשה את החישוב המורלי

של להוציא אנשים מהבתים שלהם =/ למרות שמצד שני לא הייתי רוצה שישלחו את עומר שלי לאבטח את הישובים האלה 24 שעות ביממה ועובדה ששולחים ואני עצבנית כל הזמן. אני בחיים לא אצליח לגבש דעה אחת לעניין הזה, אני קרובה מדי לשני הצדדים של העניין =[

Drunk Bullet

New member
החוק קובע, לא החישוב המורלי

לא רוצים להתפנות? שישארו ויקחו אחריות לחייהם בהמשך.

DeAth ScrEaM

New member
אבל מרינ..

זה לא ששולחים אותם לרחוב... מביאים להם דירות... אז מה עדיף? שהם יעברו דירה, או שעומר שלך ואבא שלי ועוד הרבה אנשים אחרים ישמרו עליהם מערבים שמנסים להרוג אותם?

Angel lips

New member
../images/Emo41.gif האלימות לא ממתחילה בבית הספר../images/Emo41.gif

האלימות היא לא מתחילה בבית הספר אלה האלימות מתבטת שם... בבית ספר לא מחנכים אסור להרביץ, אבל גם לא מחנכים צריך להרביץ... מורים הרי לא צרימים ידיים על תלמידים ולא מראים להם שזו הדרך לפתור בעיות! מה מורה יכולה לעשות כשאר 3 ילדים בבית הספר היסודי מתחילים לריב ולא לקחו ריטלין כי ההורים נגד זה איך היא אמורה להפסיק את זריקת הכסאות ומכות הרצח האלה כשאסור לה חס וחלילה להכאיב לתלמיד ולהפריד או למשוך אותו בכוח??? האלימות לדעתי מגיעה מהבית ילדים שמחכנים ותם בצורה אלימה הם לא בהכרח הופכים לאלימים אבל משתמשים באלימות לפתירת בעיות.. ושמעתי על הרבה מכירים שמורה או גננת מתלוננת שהילד מרביץ לאיזה משהו והאמא או האבא מפליקים לו ואומרים אסור להרביץ? אז מה אתה עושה עכשיו?????? וזה מתבטא בבית הספר ואי אפשר להאשים אותו ששם האלימות גוברת

לא מאשימים את בית הספר באלימות

מאשימים את בית הספר שהוא מעלים עין ולא מטפל בה בשום דרך. וסליחה, רטלין!? את יודעת, לא כל ילד שמרביץ כי יש לו עודף מרץ "מגיע" לו לקחת רטלין. וגם על כל אחד הרטלין משפיע אחרת. ממש לא כל ילד יכול לקחת אותו. וזה גם לא מדוייק שהכל מגיע מהבית. אח שלי למשל, כשהיה בכיתה ג' בערך גם היה מהילדים המכים, כמובן שהוא גם היה חוטף מכות, אבל פשוט הוא הסתובב עם חבורה כזו של ילדים שהיו כל הזמן מתגרים באחרים והולכים מכות. אז להגיד לך שזה בא מהבית שלנו, אני יכולה להגיד לך בוודאות שלא, כי אני, למירב ידיעתי-לא ילדה אלימה...[כמובן שיכולה להיות
]. בכל אופן-כמובן שהאלימות גוברת בבתי הספר-כי אין מי שיעצור אותה. ובינינו, לא חסר מורות שכן מושכות ילדים בכוח...לא מרביצות במישרין, אבל כן מפעילות כוח [לא סתם ככה כמובן, אלא מצורך כלשהו].

Janem

New member
אבל זו הדרדרות

שנמשכת כבר קרוב ל20 שנה, ואני לא חושב שיש משהו שהמורים יכולים לשנות בתלמידים, כי התלמידים סופגים השפעות רבות מחבריהם, הוריהם, אחים גדולים ואפילו מהתוכניות שהם רואים בטלוויזיה. רוב האלימות מתרחשת דווקא בבתי הספר היסודיים כי שם אין הפרדה כמו בתיכונים, ואני מתכוון לכל אותם תיכוני "שמנת" שמקבלים תלמידים לא רק ע"פ הציונים שלהם, אלא גם ע"פ ההערכה של ההתנהגות שלהם בתעודה. הפתרון היחידי הוא לערב יותר את המשטרה בכל מעשה אלימות קיצוני, לפתוח מוסדות לעבריינים צעירים ולאיים איומים בלתי פוסקים על תלמידים אלימים שישלחו אותם למוסדות כאלו, שום דבר אחד לא יעזור.

DeAth ScrEaM

New member
=/

האמת? שומדבר ממה שאמרת כבר לא הפתיע אותי... היום הייתה לי מחוייבות אישית..... טוב נו אז הלכתי.. גם ככה צריך לסיים מתישו.... כשסיימתי החלטתי לקפוץ לסבתא.. היא גרה בניין ליד זה ולא הייתי ממזמן.. לא יפה =/ בדרך הקצרה הזאת זה לעבור את הכביש ולפנות שמאלה כבר הספקתי לדבר בטלפון, גם לצרוח על ילדה מטומטמת שדפקה מכות רצח לילד פיצפון וגם לשבת עם הילד כמה דקות, להרגיע אותו ולבדוק שהוא בסדר <הוא קיבל מכות ממש חזקות בגב ובראש...>... ובלאט'.... הוא כל כך קטן! 4 מקסימום! בלעעע.... אה והיום כשחיכיתי לאוטובוס הטטניקים שלנו הלכו מכות על הlohi מיא'4.... אז בביצפר שלנו יש מכות מדי פעם.. ומערכת החינוך? את עדיין מצפה מהם למשו נורמלי, משו שבאמת יחנך את הילדים בצורה נורמלית? :/ כי אני כבר מזמן לא...

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחח

לא.... ילדים בכיתה ד' זה השיכבה שלי.. י'.... הטטניקים.. יש להם כמה כאלה שנראים בגודל סביר.... עובדה שהם זיינו את האלה מיא'...

george michael

New member
זה תוצאה של היד הקלה

של בתי-המשפט והמשטרה בכול מה שקשור בעבריינות נוער

אז מה?

אלימות לא תמיד לקוחה מהבית. הילד אולי צפה בסדרה בטלויזיה, או מישהו שטף לו את המוח, והוא הולך ונהייה אלים. לא חסרים ספורים על משפחות נהדרות וילד עבריין. אי אפשר להכליל.

למעלה