ה"א-ב" של הפאוור

טומאס לא בדיוק הקים אותה

זה לא שהוא החליט להקים להקה והתחיל לחפש חברים טומאס טריה אמפו ויוקה היו חברים, וככה התפתחה הלהקה בעיקרון. התחיל כסתם מסביב למדורה, ולאט לאט התפתחה להקה. מצאו את סמי עזב מסיבות לא ידועות ועכשיו מרקו... ואני חושב שאוובר דה הילס לא נחשב כסינגל באתר שלהם יש אלבומים ויש סינגלים, כל אחד זה בעמוד נפרד. אוור דה הילס נמצא עם האלבומים.

אוקיי, ספירלה זה איך שסער מאונן, כל

השאר אלו: סימפוני X - להקת פאוור פרוג' עם כמה מהנגנים המוכשרים, והסולן המוכשר ראסל אלן (תעשה לי ילד), שעושים שירים טובים. סונאטה ארקטיקה - יש הסבר של נועית. סטראטו וסאבאטג' - פשוט להקות פאוור טובות

אני יכול לתת לך אלפי ליריקות פאוורי

סטיות שלהם עד מאוד, אבל זה אמת, הם מאוד האבי

סונטה ארקטיקה

משם התחילה הקומונה שלנו ובזכותה אנחנו פה. להקת פאוור מטאל פינית מוכשרת ביותר. חברי הלהקה: סולן - טוני קאקו, גיטריסט - יאני לימטיינן, מתופף - טומי פורטינו, בס - מארקו פסיקוסקי, קלידים - הנריק קלינגנברג. (שמישהו ימשיך לכתוב את זה. אין לי רעיון להמשך. :S)

scudnick

New member
דיסקוגרפיה:

1999 - Ecliptica 2001 - Silence 2002 - Songs of Silence (Live in Tokyo) 2003 - Winterheart's Guild 2005 - Reckoning Night

scudnick

New member
היסטוריה:

בשנת 1995 הוקמה הלהקה "סונטה ארקטיקה", שהכילה באותו זמן את הגיטריסט יאני (שהיה בן 15), את המתופף טומי (שהיה בן 14), את הסולן טוני (שהיה בן 20) ואת ג'יין, חברת להקה לשעבר, שניגנה על הבס.

Musta Susi

New member
דמואים/סינגלים/E.P.s

Agre Pamppers Demo, 1996 Friend Till The End Demo, 1996 PeaceMaker Demo, 1997 Fullmoon Demo, 1999 UnOpened Single, 1999 Successor E.P., 2000 Orientation EP, 2001 Last Drop Falls Single, 2001 Wolf & Raven Single, 2001 Live At Provinssirock Festival Single, 2001 Silence CD2 Single, 2001 Victoria's Secret Single, 2003 Broken Single, 2003 Takatalvi E P, 2003 Reckoning Night - 4 Tracks Single, 2004 Don't Say A Word Single, 2004 Don't Say A Word EP, 2004 My Selene Single, 2004 Shamandalie Single, 2004 The End Of This Chapter Best of/Compilation, 2005

Kfiriboy

New member
הייתי אומר משהו אחר בס'

אבל סימפוני מטאל זה בערך פאוור, לא?

2LIRONOS7

New member
זה בערך פאוור כמו

הקשר בין פולק מטאל לת'ראש מטאל... הם מנגנים בסגנון שונה בדרך כלל למרות שאפשרי ליצור שירי פאוור בסגנון סימפוני.

2LIRONOS7

New member
סולאר (Solar)

להקת פאוור רוסית שאין לי הרבה מידע עליה ויש לי 4 שירים שלה (כולם באנגלית אבל לחלקם יש גם גירסה רוסית). אבל היא קיימת. הם לא הוציאו עדיין דיסקים או רשומים באיזושהי חברת תקליטים. עדיין (אני מקווה).

shades of blue

New member
סטראטוואריוס

Stratovarius - להקת הפאוור הפינית הטובה ביותר. הוקמה בשנת 1984 על ידי 3 פינים בסגנון שדמה יותר לבלאק סבאת' לסגנונה המוכר הגיעה הלהקה מספר שנים מאוחר יותר ואת אלבומה הראשון הוציאה בשנת 1989. בשנת 1985 הצטרף טימו טולקי ללהקה כגיטריסט ומאוחר יותר גם כסולן, אך את תפקיד הסולן הפקיד מאוחר יותר בידי טימו קפיטולטו שהצטרף ללהקה בשנת 1995 יחד עם יארי קיינוליינן הבאסיסט. מאוחר יותר הוחלפו המתופף והקלידן Jörg Michael הצטרף כמתופף ו-Jens Johansson הצטרף כקלידן ובהרכב הזה הוקלט האלבום Episode וכל האלבומים שבאו אחריו עד היום. בשנת 2003 הלהקה התפרקה ובתחילת 2004 טימו טולקי אושפז במוסד פסיכיאטרי עם התמוטטות עצבים ודיכאון כרוני. לאחר החלמתו בשנת 2005 התאחדה הלהקה וחזרה לפעילות בהרכבה הקלאסי: טימו טולקי כגיטריסט, טימו קפיטולטו כסולן, ירג מיכאל כמתופף וינס יוהאנסן כקלידן, הבאסיסט עזב מסיבות אישיות והוחלף על ידי לאורי פורה ביולי 2005.

למעלה