ה"א-ב" של הפאוור

הסבר-חיה מסתורית שעל פי רפסודי שומר

ת על דברים חשובים כמו הזמן, לדוגמא רוב הדרקונים יורקים אש ומופיעים, או על השרשרת של עידן, או על עטיפות של רפסודי, או של דרים איוול, לפחותבאחד, ואני בטוח שעוד, ואפילו בסרטון של גומל!!!

AlteX

New member
Dragonforce

להקה בריטית צעירה, הטוענת שהיא הכי מהירה בעולם. בהופעות הם משתוללים ומכניסים הרבה אנרגיה לקהל. את כל המידע ניתן למצוא באתר.

2LIRONOS7

New member
אולי אני הבנאדם הכי מעצבן אבל:

(מה זה אולי - בטווווח!): כותבים את זה DragonForce, כמו שכותבים HammerFall...
*מוכן להרגם בסלעי בזלת וגרניט*

הלווין..

איך אפשר בלי הלהקה שהמציאה את הפאוור...? קולות: אנדי דריס גיטרות:מייקל וויקת', סשה גרסטנר, מרקוס קרוסקרופט (כמה גיטריסטים??
) תופים:דני לובל (או משהו כזה..) האתר הרשמי: http://www.helloween.org/helloween/index2.html

Musta Susi

New member
הומו

מאפיין חשוב וסטיגמתי המרבה להתקיים אצל אנשים מסוג זה... (אני בסדר, תודה ששאלתם
)

2LIRONOS7

New member
יש גם את הוונלי (Heavenly)

(נראה מוזר לרשום את זה בעברית...) שבאים הישר מפריז, צרפת. חברי הלהקה: בנג'מין סוטו (מיסד הלהקה), קולות פרדריק להקלרק, גיטרה חשמלית צ'ארלי קורביו, גיטרה חשמלית פייר-אמנואל פליזון, גיטרה באס מקסנס פילו, תופים חברים שפרשו/עזבו: אנתוני פארקר (
), גיטרה חשמלית כריס סבורי, גיטרה חשמלית לוראן ז'אן, גיטרה באס דיסקוגרפיה: 2000 - Coming from the Sky 2001 - Sign of the Winner 2004 - Dust to Dust למי שלא שמע אני ממליץ.

Hammerfall

New member
לי אישית יש בעיה עם הלהקה הזו

יש להם כמה שירים ממש מדהימים וכל השאר פשוט זוועה שלא תתואר...

shades of blue

New member
האמרפול

Hammerfall - להקת פאוור שוודית שהוקמה בשנת 1993 כפרוייקט צד של אוסקר דרוניאק מלהקת הדת' Crystal Age ויספר סטרמבלאד מלהקת הדת' in flames אליהם הצטרפו שני חברים מלהקת הדת' dark tranquility ועוד באסיסט. במשך הזמן השתנה ההרכב ובשנת 1997 הושק אלבומם הראשון של האמרפול בו השתתפו יספר וגלן מאין פליימס, אוסקר ופרדריק מקריסטל אייג' והסולן יואקים קאנס.

Musta Susi

New member
Hansi Kürsch

נולד ב10 לאוגוסט שנת 1966 בעיירה בשם Lank-Latum, j. Meerbusch בגרמניה. סולן להקת Blind Guardian המצליחה והמכובדת
חבר בלהקה מהרגע שבו היא נוסדה ואת שני האלבומים הראשונים שהפיק עם הלהקה-כיהן הן בתפקיד של סולן וכבסיסט. *הנסי גם מכהן כסולן בלהקה צדדית העונה לשם Demons And Wizards לצד Jon Schaffer מ-Iced Earth(ראה ערך???).

scudnick

New member
Winterheart's Guild

אלבומם השלישי של הלהקה הפינית "סונטה ארקטיקה", שיצא בשנת 2003, והכיל 10 שירים (לא כולל בונוסים מסויימים לארצות כמו יפן). האלבום הוציא שני סינגלים, Victoria's Secret וBroken. רשימת השירים באלבום, לפי סדר הופעתם: Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited Gravenimage The Cage Silver Tongue The Misery Victoria's Secret Champagne Bath Broken The Ruins of My Life Draw Me

AlteX

New member
ויקינגים

תרבות הויקינגים (תרבות שהתפתחה בסקנדינביה בתחילת האלף השני לספירה), ובעיקר האגדות שסובבות את התרבות הזו, היוו השראה להרבה שירי ואלבומי פאוור מטאל.

למעלה