ה"א-ב" של הפאוור

Blade Of Fire

New member
ה"א-ב" של הפאוור

הגיע הזמן לא? מילון המונחים של הפורום יוצא לדרך. בתגובות להודעה הזאת אתם תראו את האותיות-שרשרו לכל אות את המונח והסבר קצר (בין 50 ל500 תווים). לא להגיב להודעה הזאת! רק לאותיות! ולכן-המתינו בסבלנות עד שאני אגיע ל-ת'. המילון יכלול כל מה שאתם חושבים שכדאי לכלול בו-להקות, נגנים מוערכים, ארצות שכדאי שכולם ייזכרו (אהמ-פינלנד?-אהמ), בדיחות פרטיות של הפורום גם הם ייתקבלו בברכה...

זה כל הלהקות שמתילות באות ניקוד...

קשה להזכר בכולם AYREON AFTERFOREVER- אפשר להכניס את זה למילון פאוור?! ELVENKING ICEDEARTH ALTARIA EDGUY- אפשר להכניס? או שזה סוסים מדי? טוב זה כל הפאוור שיש לי על המחשב בא', פשוט המחשב חדש ומיותם ממוסיקה :)

אדגאי לא סוסים. ../images/Emo46.gif

זאת אחת להקות הפאוור הראשונות שעיצבו את הסגנון הזה.

shades of blue

New member
איירון סייביור

Iron savior - להקת פאוור גרמנית שהוקמה על ידי הגיטריסט והסולן פיט סילק בשנת 1996 אליו הצטרף קאי האנסן מגאמה ריי בתור פרוייקט צד. איירון סייביור עוסקת בנושאים של מדע בדיוני. אלבומם הראשון הוקלט בשנת 1997.

אני עדיין לא חושב אבל עידן ביקש:

Blind guardian, להקה גרמנית, וותיקה מאוד, הוקמה בערך ב85, הדיסק הראשון שלהם יצא ב89', ונקרא Battalions Of Fear. מאז הוציאו מספר אלבומים ורובם מעולים ונראה לי שזהו, אין מה לספר יותר חברי הלהקה Hansi Kürsch - שירה André Olbrich - גיטרה מובילה Marcus Siepen - גיטרה שנייה Frederik Ehmke - מתופף עכשיו המתופף, הוא חדש, במשך 20 שנה היה להם מתופף בשם: Thomen משהו, אבל באתר לא אומרים את השם משפחה שלו
ג'ים

shades of blue

New member
גרמניה

הרפובליקה הפדרלית של גרמניה, המדינה המאוכלסת ביותר באירופה והכלכלה החזקה ביותר שלה. שוכנת במרכז היבשת גובלת בדנמרק, הולנד, בלגיה, צרפת, שוויץ, אוסטריה, צ'כיה, פולין. מורכבת מ-13 מדינות מחוז ו-3 ערי מדינה. גרמניה מהווה את מרכז תרבות המטאל הקונבנציונלי העולמי בכלל והאירופאי בפרט לאחר נפילת אנגליה. כמו כן סצינת הפאוור הגרמנית היא העשירה והמפותחת ביותר בעולם. הפאוור הגרמני הוא כבד, כוחני, קלידים לא חובה, קול גבוה לא חובה, אין התעסקות אובססיבית בדרקונים (זה עסק לאיטלקים). בשנות השמונים העיר המבורג בגרמניה הייתה אחד ממרכזי ההבי מטאל הגדולים בעולם ובה נוסד הפאוור מטאל על ידי HELLOWEEN, RUNNING WILD ו-GRAVE DIGGER. להקות פאוור גרמניות: Helloween Gamma ray Masterplan Blind Guardian Running Wild Grave Digger Primal fear Rage Edguy Wizard Iron Savior Steel Attack Freedom Call Human Fortress Metalium Brainstorm Chinchilla Rawhead Rexx Dark At Dawn Edge Of Thorns Paragon Angel dust Mystic prophecy Solemnity Mob rules Lanfear Embargo scanner Psychotron Destillery Black Destiny Xiron Madog (טכנית מאוסטריה אבל אולי בכל זאת קשור)

shades of blue

New member
גאמה ריי

Gamma ray - להקת פאוור מטאל גרמנית שהוקמה ע"י קאי האנסן בסוף שנות ה-80 לאחר עזיבתו את הלווין (להקה שהוא בעצמו היה ממקימיה), כיום לאחר יותר מ-15 שנות פעילות קאי האנסן הוא החבר היחיד מההרכב המקורי. שם הלהקה מקורו בשם שיר של אגדת הרוק הגרמנית הותיקה birth control.

shades of blue

New member
גרייב דיגר

Grave digger - להקת פאוור גרמנית שהוקמה בשנת 1980 היא מהחלוצות בסגנון הפאוור מטאל, הדיסק הראשון שלה הושק בשנת 1984. בשנת 1987 הלהקה התפצלה וחלק מחבריה המשיכו את הלהקה תחת השם digger כאשר בשנת 1991 הלהקה הורכבה מחדש והמשיכה להוציא אלבומים עם השם grave digger.

כמה דברים

אני חושב שהראשון היה ב-83 והם לא פאוור! אולי רק האלבום האחרון שלא שמעתי הם האבי! בכמה שירים אכן יש השפעות של פאאור, גם כבר מהאלבום הלפני האחרון. אבל הם האבי טהור! מהלכים האבי, שירה האבי-דת', מילים שהם לא פאוור! אז דיי!

למעלה