15 עד רמה 131 ואז ממקססת
S spongbob New member 10/7/09 #14 ../images/Emo110.gifתפוזונה! ../images/Emo6.gif ~חרוז~ כרגע, כמה נקודות מושקעות לך בכל סקיל?
D deisy New member 10/7/09 #23 מזל טוב איציק ../images/Emo23.gif מזל טוב רותם ../images/Emo23.gif פששש יפה לכם העליה הצמודה הזו
S spongbob New member 10/7/09 #25 ../images/Emo110.gifאני חייב מישהו תחתיי! היו לי 2 בנים נפלאים + 3 נכדים, הם עזבו אותי!!! איזה @#%@#%@#% אני גידלתי אותם, כמו אבא הייתי בשביללם!!!!
../images/Emo110.gifאני חייב מישהו תחתיי! היו לי 2 בנים נפלאים + 3 נכדים, הם עזבו אותי!!! איזה @#%@#%@#% אני גידלתי אותם, כמו אבא הייתי בשביללם!!!!
M Mikush x3 New member 11/7/09 #41 תודה D: אממ.. אני רוצה למקסס את הזה הזה שמוסיף דיוק P:.. ובייינתים מקססתי סואול ארו, ואני רוצה למקסס עם הארו בומב- כי אני משתמשת בו 90% מהזמן P:.. ומקססתי דובל ארו של עבודה 1 ..
תודה D: אממ.. אני רוצה למקסס את הזה הזה שמוסיף דיוק P:.. ובייינתים מקססתי סואול ארו, ואני רוצה למקסס עם הארו בומב- כי אני משתמשת בו 90% מהזמן P:.. ומקססתי דובל ארו של עבודה 1 ..
D deisy New member 10/7/09 #28 הבוס סוס אש הזה הזוי לגמרי ../images/Emo6.gif הוא עושה ממני בובה על חוטים ומקפיץ אותי בכל המפה הדיספל לא עובד, אי אפשר לקחת שיקוי תוך כדי.. השומרים הם אלה הרגו אותי בסוף איך הורגים את הדבר הזה???
הבוס סוס אש הזה הזוי לגמרי ../images/Emo6.gif הוא עושה ממני בובה על חוטים ומקפיץ אותי בכל המפה הדיספל לא עובד, אי אפשר לקחת שיקוי תוך כדי.. השומרים הם אלה הרגו אותי בסוף איך הורגים את הדבר הזה???
P P o o f i New member 11/7/09 #42 אולי, כמו שאני הרגתי את הDodo, תנסי לעמוד על רצפה מעליו או מתחתיו ולעשות Genesis.