ה‏``י 9.7

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
ה‏``י 9.7

נו, האתגר הוא לא הכל בחיים, אחרי הכל‏~‏ |צוחק‏|‏

Guid

New member
עליתי 2 רמות עם ההאנטר!!!‏

אני באמת שלא מעכל את זה. חשבתי שאני אתקע על רמה 61 המון זמן, כמו על רמה 60, אבל לא!‏ מסתבר שפארטי טוב ודאבל דרופ במייז עושים עבודה מצויינת על האיאקספי... XD בכל מקרה, היום התחלתי ברמה 60 עם 75%, וסיימתי ברמה 62 עם 3% בערך‏~‏ את כל 6 הנקודות סקיל שקיבלתי שמתי בסקיל שמוסיף דיוק, של עבודה ראשונה, ומקססתי אותו סופסוף.. לא יודע למה לא מקססתי אותו בעבודה ראשונה, אבל העיקר שזה תוקן...

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif! דאבל במייז זה מעולה

מזל טוב!!
שמחה בשבילך D:

deisy

New member
או מעולה!

אני רואה שמצאת אחלה פתרון לעלות אחוזים
מזל טוב!!!

tinkiwinky

New member
מזל טובבבבבבבבבב

עידנוש !!! המשך תראה איזה כף בעבודה רבעית :)

yonVata

New member
ה"י שלי להיום...

נעה עזרה לי ולחברה שלי להשיג 2 כובעי אורז מHPQ, מגניב ביותר
הגעתי עם הקוסם לרמה 31, וללא הצלחה להשיג נעלים של king slime... באסה... אבל לא נורא... אחריזה החלטתי שאני בכלזאת אלך על הברקים בתור התחלה, כי לפי ההמלצות בפורום בהתאם למה שנראה לי שאני מתכנן לעתיד - זה עדיף לי... והבשורה היא כזו: ברקים ברמה 3 זה עלוב ביותר
זה נתן בלחץ דמג של 15...
טוב אחריזה החלטתי ללכת לקרניבל, אבל היה מפוצץ, והתייאשתי... אז החלפתי ללוחם שלי... שלא נגעתי בו כבר דיי הרבה זמן (ויש לציין שאני דיי תקוע איתו ברמה 51...) בכלמקרה ההחלטה היא לאסוף עכשיו כסף דרך המערכת טרייד לסוףסוף להחליף לו את התספורת המחרידה הזו (שמכניסה אותי לדיכאון עמוק כל פעם שאני חושב עליה...) הבעיה זה שאני עושה אתזה ע"י מכירה של solid horn, שזה סבבה לגמרי, רק שלוקח לי איזה.. חצי שעה לאסוף 200, וזה רק בשביל 110nx... ושבשביל התספורת שאני רוצה אני צריך איזה... 5000 ומשו... בקיצור בהצלחה לי בנושא הזה... =\ וגם, החתולים האלו לא באמת מעלים לי יותר מידי אקספי, וזו בעיה שלעצמה... אספתי 200, והם העלו לי בלחץ 8%....

yonVata

New member
אה כן...

גם קיבלתי כובע לקוסם לרמה 40 (brown guiltian) עם הלוחם, ודיי התבאסתי... כי זה לא אותו שרת =\... וגם דאגר לרמה 30 (Reef Claw)... נראה לכם ששווה לנסות למכור אתזה בפריי מרקט או פשוט לNPC את זה? O_ם

לבנדר א

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

מניסיון, CPQ יכול להיות מפוצץ בנובים וזה מייאש לאללה! אבל כשמוצאים קבוצה טובה בסוף זה שווה את המאמץ.

Hasselblad

New member
סוג של התקדמות..

אז לא התקדמתי באחוזים אבל התקדמתי למראה קיץ !!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifכוסית!

למרות שאת הצבע לא אהבתי, תשני. זה הסוג שיער לבנות שאני הכי אוהב!

D amaged R oses

New member
יאאאא סיון

סופסוף השגת את השיער! אני זוכרת כמה רצית אותו
כמה ניסיונות לקח לך? מרוצה? שמחה?! תתחדשי יפה

Don Nirtin

New member
עד שהתרגלתי לחפש שיער אדום../images/Emo87.gif

אז עכשיו לחפש סוג של שיער חדש שאני לא בטוח מה הצבע שלה?
אניוואי, אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כוסית

P o o f i

New member
../images/Emo59.gif תתחדשי על השיער ועל המראה החדש ../images/Emo6.gif

נראית מקסים, אהבתי!

Guid

New member
תתחדשי!!‏ D:

אהבתי‏~‏ כמו איציק, גם אני מאוד אוהב את השיער הזה, ושילבת אותו יפה מאוד עם הבגדים. D:

deisy

New member
אני אוהבת!!!

בדיוק בצבע הנכון! יללה מה FM ישר לאקווה

D amaged R oses

New member
אחרי 3-4 ימים שלא עליתי רמה

סופסוף, 127! עוד 3 רמות ^-^ מחר בטח עוד 2, אמןאמןאמן..

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהא! אני רמה 127!

עם 80 אחוז1!! מואהה כמה נקודות יש לך בבליזארד?

למעלה