התשמע קולי?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאה ולא הצלחתי לעשות את המתאר

לנעליים :S

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif אף פעם לא הקדישו לי דולי, איזה כיף:)

מצטערת על התגובה המאוחרת, קצת נתקעתי בדברים אחרים, הכוללים, בין היתר, קופסת חרוזים שתוכנה זרוע על כל החדר....

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמחה שאהבת ^_^

yaeloolik

New member
שיר מדהים:]

עשיתי לפני כמה שבועות... בייס מקנדי בר. משהו מפריע לי בה:/.

ga0

New member
כוסע X.X

אהבתי! השיער יצר מעולה! את מצלילה ממש יפה לדעתי יש קצת בעיה בקצה השמלה שהמעבר בין הקפלים הוא ישר מדי וגם בחולצה ההצללה מתחת לחזה חדה מדי וכדי להוסיף כמה קפלים לשרוולים. גם בפסים על השמלה יש טיפה בעיה שהם לא סמפיק עגולים ולא מתעקלים עם הקפלים אבל בלי קשר להערות דולי מקסימה!

o0Invisible0o

New member
פאק!!../images/Emo2.gif דולי של יעלוליק!!

מה קורה פה?
איזה כיף!!
היא ממש יפה לדעתי, השיער מצויין!!

LittleDiddle

New member
יש לי הצעות לך

שהחולצה תתחבר לחצאית ושזה בעצם יהיה שימלה, כך שהחולצה תהיה באותו צבע של החצאית. ובחצאית למטה צריכים אני חושבת לעגל ושלא יהיו פיקסלים מיותרים שעושים שם קצוות קוצניים

TheWingedPig

New member
מזמן לא שמעתי ממך:)

הדולי מאוד מיוחדת. הנוצות של הכנפיים נגמרות בצורה ישרה ומרובעת מדי, לדעתי כדאי לצייר אותן יותר שפיציות. בחלק התחתון של השמלה, הקפלים נגמרים בקווים ישרים, מה שלא ריאליסטי, ואותו הדבר לגבי העיטורים בשמלה. מומלץ מאוד לעגל אותם. כמה קפלים בודדים בחלק העליון של השמלה מאוד יוסיפו. לדעתי כדאי להכהות את הצללת העל במצח, היא חלשה מדי. ולהוסיף הצללת על ביד שמאל. ההצללות בכנפיים ממש טובות!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה שיער יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

דולי ייחודית
הכנפיים קצת סימטריות(ככה רושמים את זה?
) , לפחות הנוצות בכנף ההצללה בשמלה יפה מאוד,אבל הסיום שלה ישר,לפחות הקפלים,וזה טיפה הורס. בחולצה כדאי להוסיף קפלים. אבל בכלליות הדולי ממש יפה

cecilia L

New member
השיער מקסים!../images/Emo99.gif

וגם הטופ ממש ממש (ממש!) מצא חן בעיניי. שני דברים שהפריעו לי: הקפלים של החצאית, למטה, צריכים להיות יותר עגולים לדעתי (סימנתי באדום, מהר מהר
). וחוץ מזה השרשראות נראות כאילו הן חלק מהשיער, לא יודעת להסביר- סימנתי את המקום. אני חושבת שבגלל הצבע שלהן הן מתמזגות עם השיער. אני חושבת שכדאי פשוט להחליף את הצבע שלהן למשהו אחר, גוונים ירוקים, אולי.

yaeloolik

New member
אומייגאד מלא תגובות../images/Emo122.gif

שכחתי שפרסמתי אותה ואני כזה רואה: "7 מסרים חדשים"
טוב תיקנתי קצת. לא ממש היה לי כח לשנות הרבה אבל היו דברים שלא שיניתי כמו השרשראות שאני דווקא מחבבת.. אממ..... זהו:] אה ותודה על התגובות ^__^

ga0

New member
אוקי! סיימתי להצליל את הדולי מפעם שעברה

TheWingedPig

New member
נחמד:)

אני חושבת שהפלטה של השמלה עם הבדלים קטנים מדי, בעיקר בגוונים הכי בהירים. ואני חושבת שזה קצת הורס את ההצללה. כדאי להגדיל את הבדלי הגוונים קצת. כדאי להצליל גם את המתאר בקצוות השמלה, לפי הקפלים. השיער נראה ממש טוב. במגפיים, כדאי להבהיר את המתאר, הוא בולט מדי יחסית לשאר הגוונים. חסר לה משהו, אולי כמה תכשיטים? (עגילים כהים ארוכים, צמיד או שניים).

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

החצאית יצאה מעולה לדעתי! בחולצה,הקפלים מתעגלים לקלפי מעלה,זה צריך להיות הפוך,קלפי מטה. הישער יצא טוב,וגם המגפיים
אהבתי ^^ אבל..איפה האזכור בייס?

TheWingedPig

New member
עכשיו השיר לא יוצא לי מהראש><

תודה, נעמה, באמתP: מנסה את הבייס שלי, בוחנת את הפוטציאל שלו:)

למעלה